Kilpailun ehdot

Kilpailun ehdot ja säännöt

Osallistumiskelpoisuus: Kilpailuun saavat osallistua vähintään 18 vuotta täyttäneet Suomessa asuvat luonnolliset henkilöt (pois lukien Elega Oy:n työntekijät ja heidän perheenjäsenensä). Arvontaan osallistuvat kaikki kilpailuun osallistuneet, vähintään 18 vuotta täyttäneet henkilöt, jotka täyttävät kilpailusivustolla olevan kilpailukupongin. Arvonta suoritetaan 1.5.2015 klo 9. Voittajalle ilmoitetaan hänen ilmoittamaansa sähköpostiosoitteeseen. Mikäli voittajaa ei tavoiteta kahden viikon kuluessa virheellisten yhteystietojen tai muun esteen vuoksi, järjestäjällä on oikeus arpoa uusi voittaja. Järjestäjällä on oikeus poistaa kilpailusta sellaiset osallistujat, jotka pyrkivät väärinkäyttämään kilpailua tulosten tai arpajaistodennäköisyyksien muuttamiseksi.

Osallistuminen: Osallistumisaika on 23.2.-30.4.2015. Osallistumisajan jälkeen vastaanotettuja osallistumisia ei enää hyväksytä. Järjestäjä ei vastaa tietoteknisistä syistä johtuvista esteistä kilpailuun osallistumisessa. Kilpailuun voi osallistua täyttämällä kilpailukuponki osoitteessa www.elega.fi tai täyttämällä vastaava kuponki esimerkiksi Elega Oy:n messuosastolla tai tapahtumissa. Kilpailun edistämiseksi voidaan hyödyntää Facebookia, mutta kilpailu ei ole Facebookin sponsoroima, suosittelema eikä hallinnoima. Osallistuja antaa yhteystietonsa kilpailun Järjestäjän käyttöön, ei Facebookille. Kilpailuun osallistunut voi milloin tahansa peruuttaa Elegan luvan käyttää osallistujan yhteystietoja markkinointitarkoituksessa.

Pääpalkinto: Kilpailuajan jälkeen 1.5.2015 klo 9 arvotaan kilpailun voittaja, joka on oikeutettu pääpalkintoon. Pääpalkinto sisältää voittajan kotitalouden keittiön uudet ovet mittatilaustyönä toteutettuna. Palkinto on henkilökohtainen ja se käytettävissä vain osallistujan asuttaman asunnon keittiön ovien uusimiseksi. Uudet ovet valmistetaan vanhojen ovien perusteella. Mittaamisesta vastaa Elegan valitsema keittiöasiantuntija ja kustannusarvio lasketaan Elegan voimassa olevan hinnaston ja hintaohjeiston mukaisesti. Ovet valmistetaan Elegan valikoiman mukaisesti, Elegan Haapajärven tehtaalla. Jos ovien kustannusarvio ei ylitä luvattua vähimmäisarvoa 1700€ (sis. alv 24%) on voittajalla oikeus valita alijäävälle osuudelle vastineeksi Elegan tuotteita tai palvelua.

Lisäpalkinnot: Kilpailun tuomaristo (Elegan henkilökunta) valitsee osallistujien joukosta 50 kappaletta perustelun jättänyttä osallistujaa. Valittujen osallistujen kesken arvotaan 3 kappaletta 50 euron arvoisia lahjakortteja kotimaisen vähittäistavaraketjun liikkeeseen. Lahjakortti postitetaan osallistujan kilpailulomakkeella ilmoittamaan osoitteeseen.

Järjestäjän vastuu: Palkinnon voittaja vapauttaa Järjestäjän kaikesta vastuusta ja kustannuksista, jotka voivat aiheutua osallistumisesta kilpailuun tai palkinnon vastaanottamisesta tai sen käyttämisestä. Tämä vastuuvapaus ei kuitenkaan heikennä kuluttajalle kuluttajansuojalain nojalla kuuluvia oikeuksia. Järjestäjän vastuu osanottajia kohtaan rajoittuu kilpailun kohteena olevan palkinnon määrään ja arvoon. Voittaja vastaa kaikista muista voiton hyväksymiseen tai sen toteuttamiseen liittyvistä mahdollisista kustannuksista. Palkintoa ei voi vaihtaa rahaksi tai toiseksi tuotteeksi. Osallistumalla kilpailuun osallistuja sitoutuu noudattamaan näitä kilpailun sääntöjä ja Järjestäjän päätöksiä. Järjestäjä pidättää oikeuden sääntömuutoksiin ilmoittamalla niistä kilpailun sivulla.

Viralliset säännöt koskevat kaikkia osallistujia. Osallistumalla kilpailuun osanottajat sitoutuvat noudattamaan näitä palvelun virallisia sääntöjä ja järjestäjän päätöksiä. Osallistuminen ei edellytä maksua tai ostamista. Järjestäjä pidättää itsellään oikeuden sääntömuutoksiin.

Kommentointi on suljettu.