Osallistu Talvikeittiö-arvontaan!

Suuri Talvikeittiö-arvonta 

Osallistu ja voita 2500€ Elega-keittiöuudistus kotiisi!

Elega Oy järjestää ”Talvikeittiö-arvonnan” 22.12.2017 – 31.3.2018 klo 22.00 välisenä aikana.

Arvonnan voittaja saa palkinnokseen 2500 € arvoisen Elega Keittiöuudistuksen ja saa valita Elegan mallistosta itselleen mieluisimman ovimalliston ovet keittiöönsä! 

Arvonta suoritetaan maanantaina 2.4.2018 klo 10 ja voittajan nimi julkaistaan arvonnan jälkeen Elegan nettisivuilla ja Facebook-sivuilla. 

Palkinto sisältää Elega-konseptin mukaisen ovenvaihdon keittiössä oleviin laatikostoihin ja kaapistoihin (rungot säilytetään). Samassa yhteydessä voidaan vaihtaa myös esim. pöytätasoja, altaita ym., mutta näistä töistä aiheutuvat kustannukset laskutetaan erikseen eivätkä ne kuulu palkintoon.
Palkinnon arvo on Elegan ohjehinnoilla laskettuna 2500 euroa. Mikäli palkinnonsaajan kanssa yhdessä tehty keittiön uudistamissuunnitelma ylittää kyseisen euromäärän, voittaja maksaa ylimenevän osuuden.

Onnea arvontaan!

Talviarvonta-kilpailu on päättynyt ja arvonta on suoritettu. 2500 euron keittiölahjakortin voitti Eija Ahvenjärvi Merijärveltä. Onnea Eijalle ja kiitos kaikille arvontaan osallistuneille!

Kerro minkä palkinnon haluaisit voittaa A, B vai C. Voit myös kertoa millaisia mahdollisia uudistuksia haluaisit keittiöösi... ovien vaihto, uudet tasot, lisää kaappitilaa, vetolaatikoita jne.

Nimi *

Paikkakunta *

Puhelin *

Sähköposti *

HALUAN, ETTÄ OTATTE YHTEYTTÄ:
 Minulle saa laskea maksuttoman tarjouksen Elega Keittiöuudistuksesta.

Kommentointi on suljettu.