ELEGA laajentaa ja hankkii lisää teollisuustilaa – kasvu tänä vuonna jo +50 %

Voimakkaasti myyntiään ja tuotantoaan kasvattanut Elega Oy ostaa Haapajärveltä lisää tuotantotilaa. ”Saimme loistavan mahdollisuuden hankkia Kaskipuu Oy:ltä vapautuvat valmiit, hyvin toimintoihimme soveltuvat tilat”, kertoo Elega Oy:n hallituksen puheenjohtaja Jyrki Niinikoski. Uusissa tiloissa Elega voi vastata kasvavaan kysyntään ja valmistamaan keittiökalusteita entistä tehokkaammin. Tilat vapautuivat, kun niissä toiminut Kaskipuu Oy keskittää toimintansa Viitasaarelle, jossa yrityksellä on ovitehdas. Yhtiö on voimakkaassa kasvuvauhdissa ja panostaa nyt myös ikkunoiden valmistamiseen.

Elegalla on myynti- ja asennustöissä paljon avoimia työpaikkoja

Elegan hallintoa hoidetaan Jyväskylän toimistosta ja kalusteet valmistetaan mittatilaustyönä Haapajärven tehtaalla. Niinikoski kertoo Elegan toimineen myös Ruotsin markkinoilla jo lähes kaksikymmentä vuotta. Viime vuonna Elegan liikevaihto oli 9,3 miljoonaa euroa. – Kuluvan vuoden ensimmäisellä vuosipuoliskolla myynti on kasvanut 50 prosenttia viime vuoden vastaavaan aikaan verrattuna, Jyrki Niinikoski kertoo. Tällä hetkellä yritys työllistää suoraan 80 henkilöä. Eniten työntekijöitä Elegalla on kalusteiden myynnissä ja asennuksessa. Omien työntekijöiden lisäksi tätä työtä tekee noin 50 sopimuskumppania, jotka toimivat eri puolilla Suomea. – Tuotantovolyymi mahdollistaa uusien työntekijöiden palkkaamisen ja meillä onkin runsaasti paikkoja avoinna myynnissä ja asennuksessa, Jyrki Niinikoski kertoo.

Tietoja Elega Oy

Elega on vuonna 1991 perustettu kotimainen keittiövalmistaja ja keittiöremonttien markkinajohtaja. Suomalaisissa kodeissa on jo yli 60.000 Elega-keittiötä. Elega palvelee valtakunnallisesti, Hangosta Utsjoelle. Suomen lisäksi Elega toimii myös Ruotsissa.
Kategoria(t): Ajankohtaista. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Kommentointi on suljettu.