”Keittiön asennuksen tehokkuus ja lopputulos erinomainen”

Oululainen Miettusen perhe halusi uutta ilmettä 1980 asennettuun keittiöönsä. Kauppakeskuksessa tavattu Elega-edustaja tuli kotikäynnille ja totesi kalusterunkojen olevan vielä moitteettomassa kunnossa. Pelkkä ovien ja tasojen uusiminen siis riittäisi.

-Hyvän esittelyn pohjalta löysimme pian tilanteeseemme sopivat ovimallit ja värit sekä vetimien mallit ja pituudet. Hinta verrattuna kilpailijoiden suullisiin tarjouksiin tuntui erittäin sopivalta, joten tilauksen tekeminen oli helppoa, Risto muistelee kaupantekoa Elegan kanssa.

Risto Miettunen arvostaa myös Elegan täsmällistä ja ympäristöystävällistä asennustapaa. ­Asentaja saapui täsmällisesti sovittuun aikaan ja teki kaikki asennukset yhtenä päivänä. Lopuksi hän otti kaikki puretut kalusteiden osat mukaansa ja kertoi hävittämisen tapahtuvan ympäristöä kuormittamattomalla tavalla.

– Asennuksen tehokkuus ja lopputulos ovat mielestämme erinomaiset! Miettuset kiittelevät Elegaa.

Asiakkaat: Risto ja Sisko Miettunen, Oulu
Edustaja: Raimo Säkkinen
Asentaja: Marko Ruotsalainen
PYYDÄ ILMAINEN SUUNNITTELUKÄYNTI KOTIISI >>

Tietoja Elega Oy

Elega on vuonna 1991 perustettu kotimainen keittiövalmistaja ja keittiöremonttien markkinajohtaja. Suomalaisissa kodeissa on jo yli 60.000 Elega-keittiötä. Elega palvelee valtakunnallisesti, Hangosta Utsjoelle. Suomen lisäksi Elega toimii myös Ruotsissa.
Kategoria(t): Kokemuksia Elega Avainsana(t): , , , , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Kommentointi on suljettu.