Keittiöremontti

Tyylikäs ja uusi keittiö kotimaisena mittatilaustyönä

Elega-keittiöremontin idea on yksinkertainen: valmistamme keittiöösi mittatilaustyönä uudet ovet ja tasot. Asennamme kaiken paikalleen keittiösi nykyisten runkorakenteiden varaan.

Soveltuuko Elega-keittiö sinun kotiisi?

Elega-keittiöremontti soveltuu 97% todennäköisyydellä myös sinun kotiisi, koska kokonaisuuden kannalta järkevin tapa tehdä keittiöremontti on jättää vanhat keittiön rungot paikoilleen ja keskittyä vain tasojen, ovien ja laatikostojen uusimiseen. Näillä toimenpiteillä saadaan keittiön ulkonäköön ja toiminnallisuuksiin uskomattoman suuri muutos.

Nopein tapa varmistaa Elega-keittiön soveltuvuus kotiisi on tilata ilmainen suunnittelukäynti. Suunnittelukäynnillä saat keittiöasiantuntijaltamme kokonaisvaltaisen, juuri sinun keittiösi mitoille räätälöidyn suunnitelman ja tarkan kustannusarvion.

Lisäksi saat useita käyttökelpoisia ideoita oman keittiösi ovien ja työtasojen toiminnallisuuksiin ja ulkonäköön.

Autamme sinua suunnittelussa ja käytämme siihen mielellämme useita tunteja omaa aikaamme – ilman ostopakkoa.

Tilaa ilmainen suunnittelu

Näin keittiösi uudistus etenee:

Keittiöasiantuntija auttaa suunnittelussa ilmaiseksi. Hän ottaa keittiöstäsi mitat, suunnittelee kanssasi uuden ulkonäön ja ominaisuudet sekä laskee tarkan tarjouksen.

Keittiösi valmistetaan mittatilaustyönä omalla Haapajärven tehtaallamme.

Asentaja tuo valmiit kalusteet mukanaan ja suorittaa asennuksen keskimäärin kuudessa tunnissa. Tarkastuksen jälkeen sinulle luovutetaan uuden keittiösi takuutodistus – 10 vuoden laatuturvasta.

Viisi tyylisuuntaa ja yli 1000 ovimallia

Ei taida olla keittiöunelmaa, jota emme pystyisi valikoimallamme toteuttamaan. Tyylisuunnat ja yli 1000 vuosittain päivitettävää ovimallia antavat valinnnan varaa!

Tutustu tyyleihin

Kolme muokattavaa varustelutasoa

Olemme koonneet varustelutasot kolmeksi ohjeelliseksi paketiksi. Halutessasi voit muokata valitsemaasi varustelutasoa yhdessä suunnittelijan kanssa.

Vertaile varustelutasoja

10 vuoden laatuturva

Olemme toimittaneet ja asentaneet jo yli 60.000 Elega-keittiötä vuodesta 1991 lähtien.

Koko valmistus- ja asennusketju on kokonaan omissa käsissämme. Tästä syystä tiedämme tarkasti tuotteemme laadun ja uskallamme luottaa siihen.

Myönnämme kaikille Elega-asentajan asentamille Elega-kalusteoville ainutlaatuisen 10 vuoden Elega Laatuturvan.

Voinko maksaa keittiön pienissä kuukausierissä?

Kyllä voit. Olemme neuvotelleet sinulle valmiit rahoitusvaihtoehdot. Saat luottopäätöksen käytännössä heti, etkä tarvitse takaajia tai vakuusmaksuja. Rahoitukseen ei liity toimitusmaksuja eikä järjestelypalkkioita, ja korot ovat vähennyskelpoisia verotuksessa. Lisäksi ensimmäinen kuukausi on aina koroton ja kuluton.

Katso esimerkkilaskelma

Miksi tilaisin suunnittelijan kotiini?

Keittiön uudistamiseen liittyy paljon kysymysmerkkejä. Me haluamme auttaa juuri keittiön uudistajia ja siksi tarjoamme remontoijille 20 vuoden kokemuksemme käyttöön veloituksetta.

Klikkaa alla näkyvää linkkiä ja lue kolme hyvää syytä tilata keittiöasiantuntija kotiisi.

Tilaa ilmainen suunnittelu

 

Ideoita suunnitelmiisi valmistuneista keittiöistä

Katsele lisää kuvia

Tätä mieltä asiakkaamme ovat meistä

  • Miellyttävä tekstiviesti asiakkaalta Elega-edustaja Pia Laihonaho tapasi Anneli Mäkisen Kyrön Joulumarkkinoilla, jolloin he sopivat tammikuuksi tapaamisen Annelin kotiin uuden keittiö suunnittelua varten. Kotikäynnillä selvisi heti, että Annelin keittiö selviäisi pelkällä ovenvaihdolla. “Mieluinen yhdistelmä ...
  • ”Pitäkää osaavat asentajanne jatkossakin Elegalla” Teimme keittiöremontin koko keittiöön, eli vaihdoimme myös kaikki rungot. Keittiömme oli keskihintaluokassa eli ei halvin eikä kallein. Elegan laatuun olemme erittäin tyytyväisiä. Yhtään liiottelematta voimme sanoa, että varsinkin asennus oli huippu ...
  • Broilertilalle uusi kantrikeittiö Eija ja Esa Knuuttila Nurmosta olivat jo päättäneet, että heidän keittiönsä uudistetaan, kunhan perheen tilan uusi broilerkasvattamo valmistuu. Aivan sattumalta Elegan edustaja Leila Saranpää otti yhteyttä viikko hankkeen valmistumisen jälkeen. Elegan ...

Lisää asiakkaiden kokemuksia

 

Miksi Elega-keittiö?

Elega-keittiöremontin idea on yksinkertainen: teemme keittiöösi mittatilaustyönä uudet ovet ja tasot. Asennamme kaiken paikalleen keittiösi nykyisten runkorakenteiden varaan. Samalla voimme päivittää toiminnallisuudet ja mekanismit nykyaikaiselle tasolle.

Yritys on perustettu vuonna 1991. Suomalaisissa kodeissa on jo yli 60.000 valmistamaamme ja asentamaamme laadukasta keittiötä Hangosta Utsjoelle. Palvelemme valtakunnallisesti! Suomen lisäksi Elega toimii myös Ruotsissa.

Näin etenee keittiösi ovien valmistus Haapajärven tehtaalla

Kommentointi on suljettu.