Miellyttävä tekstiviesti asiakkaalta

Elega-edustaja Pia Laihonaho tapasi Anneli Mäkisen Kyrön Joulumarkkinoilla, jolloin he sopivat tammikuuksi tapaamisen Annelin kotiin uuden keittiö suunnittelua varten. Kotikäynnillä selvisi heti, että Annelin keittiö selviäisi pelkällä ovenvaihdolla. “Mieluinen yhdistelmä löytyi oljenkeltaisista ovista ja mattakromi-kahvoista. Kun alkuperäiset rungot olivat vielä hienossa kunnossa, niin saimme säästettyä ne ja vaihdoimme pelkät ovet. Näin säästyi myös rahaa”, kertoo Elega-edustaja Pia Laihonaho.

Eräänä kauniina maanantaiaamuna maaliskuussa Pia sai Annelilta mukavan tekstiviestin kännykkäänsä: “Hei Pia, Onpa kaunista! Aurinko paistaa oljenkeltaisiin kaapin oviin ja suklaan ruskeaan sokkeliin. T.Anneli”

Voiko parempaa aamun alkua ollakaan, kuin viesti tyytyväiseltä asiakkaalta!”Soitin Annelille ja kiitin viestistä. Hän kertoi, että aamuisin on vaikea lähteä kuudelta töihin, kun kotona on alkanut viihtyä liiankin hyvin!”, Pia kertoo iloisena tyytyväisen asiakkaansa kommenteista.

PYYDÄ ILMAINEN SUUNNITTELUKÄYNTI KOTIISI >>

Tietoja Elega Oy

Elega on vuonna 1991 perustettu kotimainen keittiövalmistaja ja keittiöremonttien markkinajohtaja. Suomalaisissa kodeissa on jo yli 60.000 Elega-keittiötä. Elega palvelee valtakunnallisesti, Hangosta Utsjoelle. Suomen lisäksi Elega toimii myös Ruotsissa.
Kategoria(t): Kokemuksia Elega Avainsana(t): , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Kommentointi on suljettu.