Kylpyhuoneet

Uusi ilme helposti myös kylpyhuoneeseen

Elegan avulla uudistat myös kylpyhuoneen ilmeen ja toimivuuden uskomattoman helposti ja edullisesti. Idea on sama: jos rungot ovat hyvässä kunnossa, niin pystymme loihtimaan kylpyhuoneeseen uuden ilman pelkästään ovet, vetimet, tasot ja laatikot vaihtamalla.

Soveltuuko sinun kylpyhuoneeseen?

Kun kylpyhuoneesi nykyisten kalusteiden rungot ovat hyväkuntoiset ja toimivat, ne voidaan säästää ja kylpyhuoneen ilme voidaan uudistaa ovien, vetimien, tasojen ja laatikoiden vaihdolla.

Jos kalusterungoissa on uusimistarvetta, teemme tarvittavat uudet runko-osat erittäin hyvin kosteutta kestävästä MDF-pinnoitetusta materiaalista. Myös kaikki kylpyhuoneisiin tarkoitetut ovet, tasot ja vetimet kestävät erittäin hyvin kosteutta.

Kylpyhuoneen kalusteiden uusiminen on järkevää viimeistään Elega-keittiöremontin yhteydessä. Tällöin suunnittelu-, mittaus- ja asennustyö voidaan ajoittaa samoille käynneille ja remontoinnista aiheutuu vain vähän vaivaa.

Samalla on helppo lisätä käytettävyyttä

Sopiva ulkoasu löytyy laajasta valikoimasta varmasti. Mallistomme sisältää runsaasti ovimalleja: tasaisia ovia, peiliovia, erilaisia urituksia jne. juuri oman makusi mukaan. Voit valita kylpyhuoneen kalusteet sävy sävyyn esimerkiksi keittiön tai eteisen kalusteiden kanssa tai voit luoda kylpyhuoneeseesi kokonaan oman tyylin. Myös allasvalikoimamme on laaja.

Tarvittaessa voidaan myös muuttaa olemassa olevia kalusterunkoja ja lisätä kokonaan uusia kalusteita. Kalusteet suunnitellaan ja mitoitetaan kylpyhuoneesi mukaan. Tällöin jokainen kylpyhuoneesi neliö saadaan mahdollisimman hyvin hyötykäyttöön ja voit saada runsaastikin lisää säilytystilaa!

Kuinka kauan kylpyhuoneen kalusteiden uusiminen kestää?

Kun päätät tilata kylpyhuoneremontin meiltä, valmistamme uudet ovet ja muut tarvittavat osat Haapajärven tehtaallamme 4 viikossa, ja asentajamme tuo mittojen mukaan valmistetut kalusteet suoraan kotiisi ja asentaa ne nopeasti nopeasti paikoilleen, yhden työpäivän aikana.

Voinko maksaa remontin pienissä kuukausierissä?

Kyllä voit. Saat luottopäätöksen käytännössä heti, etkä tarvitse takaajia tai vakuusmaksuja. Rahoitukseen ei liity toimitusmaksuja eikä järjestelypalkkioita, ja korot ovat vähennyskelpoisia verotuksessa. Lisäksi ensimmäinen kuukausi on aina koroton ja kuluton.

Katso esimerkkilaskelma

Miksi tilaisin suunnittelijan kotiini?

Haluamme auttaa sinut eteenpäin keittiösi uudistamisessa. Siksi tarjoamme 20 vuoden kokemuksemme käyttöösi veloituksetta ja ilman ostopakkoa.
Klikkaa alla näkyvää linkkiä ja lue kolme hyvää syytä tilata keittiöasiantuntija kotiisi.

Tilaa ilmainen suunnittelu

Tätä mieltä asiakkaamme ovat meistä

Lisää asiakkaiden kokemuksia

Kommentointi on suljettu.