Säilyköt ja liukuovet

Elega Säilykkö tuo lisää tilaa ja mukavuutta

Elega-ovenvaihdolla uudistat helposti myös huonekomerot ja naulakot sävy sävyyn keittiökalusteiden kanssa. Elega Säilykkö takaa tavaroiden järjestyksen ja antaa uskomattoman määrän säilytystilaa makuuhuoneeseen, eteiseen ja olohuoneeseen.

Jokainen säilykkö on yksilö

Kun haluat lisää tilaa ja toimivuutta komeroihin ja säilytykseen, valitse Elega Säilykkö. Elega Säilykkö takaa tavaroiden järjestyksen ja antaa uskomattoman määrän säilytystilaa makuuhuoneeseen, eteiseen, olohuoneeseen – Säilykkö on kokonainen säilytysjärjestelmä, jossa kaikelle on oma paikkansa.

Elega Säilykön koko mitoitetaan Elega-asiantuntijan toimesta juuri siihen tilaan, mihin se tullaan sijoittamaan. Säilykön sisustuksen suunnittelu käy helposti omien tarpeittesi mukaan, sillä voit valita Säilykköösi hyllyjä, laatikostoja, ripustimia, koreja jne. Elegan asiantuntija auttaa valinnassa.

Säilykön asennus tehdään mittatarkasti ja juuri valitsemallasi sisustuksella ja ulkonäöllä. Säilykön liukuovet ja runkomateriaalit ovat tyylikkäitä ja kestäviä laatutuotteita.

Suunnittele säilykkö yhdessä asiantuntijan kanssa

Elega-asiantuntijan kanssa voit yhdessä valita Säilykköösi toimivimman sisustan ja ulkonäön kotisi tyylin mukaan. Voit tilata suunnittelijan kotiisi veloituksetta. Suunnittelijan avulla ratkaisu säilytysongelmiin löytyy helpommin ja samalla pääset näkemään käytettäviä materiaaleja konkreettisesti.

Tilaa ilmainen suunnittelu

Tätä mieltä asiakkaamme ovat meistä

Lisää asiakkaiden kokemuksia

Kommentointi on suljettu.