Uudet verkkosivut asiakasta auttamaan

Elegan uudet verkkosivut on nyt julkaistu. Uuden verkkosivuston päätavoite on palvella Elegan asiakasta, keittiön uudistamista harkitsevaa internetin käyttäjää.

Päätavoite näkyy käytetyssä kielessä ja sisällön monipuolisuudessa. Rakenne on tyypillinen ja helppokäyttöinen. Sivuston selaaminen onnistuu mukavasti kaikille päätelaitteilla. Sivustolta löytyy paljon oikeita kuvia ideointia ja suunnittelua helpottamaan. Yhteystiedot ja apu on myös helposti saatavissa sitä tarvitseville. Tarjouspyynnön kysyminen onnistuu lomakkeella, samoin suunnittelukäynnin tilaaminen.

Paljon tietoa tarvitsevat voivat ladata ilmaisen PDF-muotoon taitetun Keittiökäsikirjan. Käsikirja sisältää yksinkertaisesti selitettynä keittiön uudistamisen vaihtoehdot ja auttaa uudesta keittiöstä haaveilevaa eteenpäin remontointiin liittyvien kysymysmerkkien kanssa.

Verkkosivuston uudistuksen toteutti markkinointitoimisto LeadFlow Oy.

Tietoja Elega Oy

Elega on vuonna 1991 perustettu kotimainen keittiövalmistaja ja keittiöremonttien markkinajohtaja. Suomalaisissa kodeissa on jo yli 60.000 Elega-keittiötä. Elega palvelee valtakunnallisesti, Hangosta Utsjoelle. Suomen lisäksi Elega toimii myös Ruotsissa.
Kategoria(t): Ajankohtaista Avainsana(t): , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Kommentointi on suljettu.