Olemme todistaneet kymmenien tuhansien suomalaisten kodeissa, että pienetkin muutokset tekevät keittiöön ihmeitä. Joskus riittää, että on ihan vain tavallisen tyylikästä!

Nyt kannattaa jälleen kerran unelmoida uudesta, sillä Instagram-tilillämme on parhaillaan käynnissä arvonta, jossa on mahdollista voittaa 1 000 € Elega-keittiölahjakortti!

Arvontaan voi osallistua seuraamalla @elegakeittiot -tiliämme sekä tägäämällä arvontapäivitykseen kaveri, joka voisi myös kaivata uutta ilmettä keittiöön. Näin olet mukana 1 000 € Elega-keittiölahjakortin arvonnassa. Arvontaan voi osallistua Instagram-tilillämme 7.6.-14.7.2021 välisellä ajalla.

Voittajalle ilmoitetaan Instagramin yksityisviestillä (varmistathan, että sinulle voi lähettää viestin). Mikäli voittaja ei vastaa yhden (1) viikon sisällä viestiimme, arvomme uuden voittajan. Instagram tai Facebook ei ole mukana arvonnassa.

Jos voitat arvonnassa ja olet jo arvonnan aikana edennyt unelmiesi Elega-keittiön toteutuksessa, vähennämme lahjakortin summan keittiön loppuhinnasta!

 

Aki Linnanahteen keittiö kuntoon – Elega toteuttaa keittiöuudistuksen!

     

Radiojuontajana ja oman Talk Shown juontajana tunnettu Aki Linnanahde hankki 1,5 vuotta sitten uuden kodin, jonka keittiö ei aivan vastannut omia toiveita. Keittiön uudistus valmistuu kesän aikana ja voit seurata toteutusta Akin Facebookissa sekä Instagramissa sekä tietysti Elegan somekanavissa!

 

Seuraa siis Instagram-tiliämme ja näet ensimmäisenä upeita keittiöuudistuksia!

Olemme vuosien varrella uudistaneet kymmeniä tuhansia suomalaisia keittiöitä – kaipaako sinunkin keittiösi piristystä? Ota yhteyttä niin tehdään suunnitelma unelman toteutuksesta!

Tilaa keittiösuunnittelu kotiisi