Elega on mukana tukemassa lasten ja nuorten parasta mahdollista hoitoa Suomessa. Lastenklinikoiden Kummeille lahjoitettavaa tukisummaa kerrytetään vuoden 2024 aikana asiakaspalautteiden avulla.

”Keittiö on kodin sydän, jossa arjen ilot ja surut jaetaan. Keittiön pöydän ääressä me myös pysähdymme kohtaamaan elämämme tärkeimmät ihmiset –nimenomaan lapset ja nuoret. Me Elegalla haluamme luoda koteihin erityisesti sellaisia keittiöitä, joissa perheen on helppo olla keskiössä”, kertoo Elegan toimitusjohtaja Pauli Niinikoski.

Lahjoituspottia kerryttäviä asiakaspalautteita kysytään keittöuudistuksen kolmessa eri vaiheessa, ja jokainen lähetetty asiakaspalaute kasvattaa Elegan Kummeille lahjoittamaa tukisummaa. Kampanjan päätteeksi tavoitteena on päästä lahjoittamaan Kummeille 15 000 euroa.

”Kummien arvot ovat tärkeitä ja heidän toimintansa niin vaikuttavaa, että koemme tämän lahjoitusväylän aidosti toimivaksi lasten ja nuorten tukemisessa”, lisää Niinikoski.

 

 

Tavoitteena on tukea lasten ja nuorten parasta mahdollista hoitoa

Kummien tukikohteissa viidessä yliopistollisessa lastensairaalassa voi olla tarpeen niin vaatiessa hoidettavana kuka tahansa lapsi tai nuori Suomessa. Kummituen piiriin kuuluu vuosittain myös noin kymmenen tärkeää lastentautien tutkimushanketta sekä lasten ja nuorten mielenterveyden edistäminen näyttöön perustuvia hoito-ohjelmia levittämällä. Lastenklinikoiden Kummit on tehnyt laajan tukiverkostonsa avulla jo 30 vuotta töitä lasten terveyden hyväksi Suomessa.

”Lasten terveyden tukeminen on yhteinen asiamme, ja meillä kaikilla on mahdollisuutemme sen edistämisessä. Kummit kiittää Elegaa lämpimästi vaikuttavasta yhteistyöstä lasten ja nuorten hyvinvoinnin eteen”, toteaa Lastenklinikoiden Kummien kumppanuuspäällikkö Katariina Schmidt.

”Monet tärkeät huipputason hoitolaitehankinnat sekä kehityshankkeet lastensairaaloissa voidaan mahdollistaa tukiverkoston avulla. Laadukas lastentautien tutkimus on hyvän hoidon perusta, ja Kummien kautta tuettujen tutkimusten piirissä on selvitetty mm. lasten syöpäsairauksia, diabetesta, keskosuutta ja sydänsairauksia. Tätä kaikkea mahdollistamme yhdessä tärkeiden tukijoidemme sekä parhaiden asiantuntijoiden kanssa, joten sydämellinen kiitos vielä osallistumisestanne”, Schmidt jatkaa.

Kummien työhön sekä tukiohjelmiin voit tutustua tarkemmin Kummien verkkosivuilla osoitteessa www.kummit.fi.