Arvonta: Voita 4000€ arvoinen keittiöuudistus!

Kiinteistönomistajille ja taloyhtiöille: uusimme keittiöt ja kylpyhuoneet kaikkialla Suomessa

Uusimme sekä yksittäisiä kohteita että useampia asuntoja urakkasopimuksella

Vaihdamme keittiön kalusteovet ja tasot uusiin

Edullinen omistajalle – vaivaton asukkaalle
Asennus kestää alle 1 päivän / keittiö
Myös kylpyhuonekalusteet, liukuovet ja säilytysratkaisut

Nosta asuntojen arvoa kustannustehokkaasti – uusi vain tarpeellinen

Elegan idea on yksinkertainen: saat keittiöön uudet kalusteovet ja tasot mittatilaustyönä. Asennamme kaiken paikalleen keittiön nykyisten runkorakenteiden varaan jopa alle päivässä / asunto. Samalla uusimme toiminnallisuudet ja mekanismit, mikä lisää asuinmukavuutta.

Uusimme myös kylpyhuoneen kalusteet samalla periaatteella. Meiltä saat myös tyylikkäät liukuovet sekä innovatiiviset säilytysratkaisut helpottamaan arkea.

  Etsitkö yhteistyökumppania suurempaan projektiin?

  Kysy lisää palvelustamme, tilaa mallisto tai pyydä tarjous. Vastaan tavallisesti viimeistään seuraavana arkipäivänä.

  YhteydenottoMateriaalipaketti  Elegan tietosuojakäytäntö

  Lomake on suojattu roskapostin estämiseksi Googlen reCAPTCHA-palvelulla, johon liittyy palvelun tietosuojaseloste ja käyttöehdot.

  Elega kumppanuus / Sopimuspalvelu

  Yksittäisen keittiön, kylpyhuoneen tai komeron uusiminen

  Avainasiakkaana saat kaikki palvelut kumppanihintaan. Uudistamme hallinnoimissanne kohteissa keittiöt tai komerot yksittäisiin asuntoihin aina, kun tarve tulee. Sopivat keittiö- tai komerotyylit on helppo valita valmiiksi sovitusta mallistosta.

  Näin projekti etenee

  1. Katselmuskierros kohteessa
  2. Keittiön uusiminen
  3. Jatkosta sopiminen

  Elega projektipalvelu

  Usean asunnon keittiöiden, kylpyhuonekalusteiden tai komeroiden uudistaminen kerralla

  Kun kohteessasi remontoidaan useita asuntoja samaan aikaan, Elega projektipalvelulla saat asuntoihin keittiöuudistuksen, komeroiden uudistamisen ja tarvittaessa kylpyhuoneen kalusteiden uusimisen. Parhaimmillaan uudistamme jopa 10 asuntoa päivässä. Koko uudistuksen toimitusketju on omissa käsissämme, joten voimme luvata pitävät aikataulut ja ensiluokkaisen lopputuloksen.

   

  Näin projekti etenee

  1. Katselmuskierros kohteessa
  2. Tarjouslaskelma kohteesta
  3. Kohteen mittaaminen. Tarvittaessa tullaan uusimaan myös runkorakenteita.
  4. Asennukset aikataulujen mukaan. Jopa 10 asunnon keittiön uudistusta / päivässä

  Ekologinen valinta

  Uusimme vain tarvittavat osat keittiöstäsi, mikä säästää luontoa ja leikkaa hinnasta ison siivun. Tehtaassamme syntyvät hukkalevyt hyödynnetään lämpölaitoksella ja kotisi vanhat keittiökalusteet toimitamme kierrätykseen.

  Vaivaton asukkaalle

  Aikaa ei kulu turhiin purku- ja asennustöihin. Oman tehtaamme ja tuotantoketjumme ansiosta aikataulut pitävät ja uuden keittiön asennus kestää tavallisesti alle päivän. Asennus nopeutuu, kun kohteita on monia samassa sijainnissa.

  Edullinen ratkaisu

  Edullinen hinta perustuu ainutlaatuiseen toimintamalliimme: uusimme vain näkyvät ja tarvittavat osat keittiössä, mikä on huomattavasti edullisempaa kuin koko keittiön remontoiminen. Useamman kohteen projektit säästävät kustannuksia.

  Laatuturva 10 vuotta

  Elegan kalusteovissa on 10 vuoden laatuturva. Takuu kattaa esimerkiksi pinnan kupruilun, jolle muut valmistajat antavat tavallisesti vain 2-3 vuoden takuun. Iskun ja kosteuden kestävät kalusteemme valmistetaan omassa tehtaassamme Haapajärvellä.

  Elegan tarina

  Kolmen vuosikymmenen kokemuksella

  Elega on vuonna 1991 perustettu kotimainen keittiövalmistaja. Ainutlaatuinen palvelumme on tehnyt meistä keittiöremonttien markkinajohtajan: suomalaisissa kodeissa on jo yli 70 000 valmistamaamme ja asentamaamme laadukasta keittiötä Hangosta Utsjoelle.

  Iloa pitkäksi aikaa

  Innovatiiviset tuotteet ja toimintatavat sekä korkea asiakastyytyväisyys ovat tärkeimmät tavoitteemme. Tehtävämme on saada sinut niin tyytyväiseksi keittiöremontin lopputulokseen, että olet valmis suosittelemaan meitä parhaalle ystävällesi.

  Suomessa ja Ruotsissa

  Myynti- ja asennuspalvelumme kattaa koko Suomen. Elegan parissa työskentelee noin 150 sisustus- ja keittiöalan asiantuntijaa. Uudenaikainen tehtaamme sijaitsee Haapajärvellä, josta on hyvät yhteydet kaikkialle Suomeen. Suomen lisäksi toimimme Ruotsissa.

  Luontoystävällisesti

  Elegan keittiöremontti on luontoa säästävä ratkaisu, koska uusimme vain tarvittavat osat ja valmistamme kalusteet mittatilaustyönä omassa tehtaassamme Haapajärvellä. Tehtaamme työllistää noin 20 henkilöä.

  Huomioi nämä 3 yleistä asiaa, kun uusit keittiösi!

  Lataa maksuton käsikirja onnistuneeseen keittiöremonttiin.

   Jätä yhteystietosi, niin soitamme sinulle ja sovimme ajankohdan suunnittelukäynnille.

   Käynnin aikana keittiösuunnittelija kuuntelee toiveesi, arvioi keittiösi kunnon ja kertoo näkemyksensä keittiön uusimisesta. Suunnittelu on ilmainen eikä se sido sinua mihinkään.

   Elegan tietosuojakäytäntö

   Lomake on suojattu roskapostin estämiseksi Googlen reCAPTCHA-palvelulla, johon liittyy palvelun tietosuojaseloste ja käyttöehdot.