Arvonta: Voita 4000€ arvoinen keittiöuudistus!

Tule töihin Elegalle.

Katso avoimet työpaikat alta tai lähetä avoin hakemus.

Olemme kiinnostuneita kuulemaan sinusta

Missä sinä loistat? Mikä sinua kiinnostaa? Mitä odotat tulevaisuudelta?

Kerro se meille.

Hallitsemme itse koko keittiöremontin tuotantoketjun, joten tarvitsemme joukkoomme monenlaista osaamista ja sitäkin enemmän ainutlaatuisia persoonia.

Huippujoukkueemme ei pärjäisi ilman loistavia keittiösuunnittelijoita / myyntiedustajia, taitavia asentajia, tarkkasilmäisiä mittamiehiä ja ammattitaitoista tuotannon henkilökuntaa

Työntekijämme ovat yrityksemme kantava voima, meillä jokainen on yhtä arvokas. Rentoon työyhteisöömme on helppo tulla. Perehdytämme sinut tehtäviisi. Sinulla on esimiehesi ja työkavereiden jatkuva tuki.

Tarjoamme sinulle hienon mahdollisuuden tehdä tuotantoketjussa mielenkiintoista työtä, parhaat työkaverit, hyvän mielen työyhteisön ja monipuolisen yrityksen edut.

Tule mukaan upeaan porukkaan, jossa puhalletaan yhteen hiileen, tuetaan toisiamme ja viihdytään.

Katso avoimet työpaikat, hae suoraan tehtävään tai jätä avoin hakemus. Voit myös soittaa ja kertoa toiveistasi esimiehille. Odotamme innolla yhteydenottoasi!

Elegalla voit työskennellä myös yrittäjäpohjaisesti. Mikäli sinulla ei ole omaa yritystä, voit toimia kevytyrittäjänä helposti Omapajan kautta. Lue lisää: https://omapaja.fi/elega/.

Avoimet työpaikat

Lähetä avoin hakemus

Asiakashankkija

Asiakashankkijan tehtävänä on varata suunnitteluaikoja kotikäynneille, minne Elegan keittiö- / kalustesuunnittelija tulee tekemään suunnitelman ja tarjouksen. Asiakashankkijat voi työskennellä: puhelimella call-centereissä, ständillä, messuilla tai ovelta ovelle -palveluna.

Keittiösuunnittelija / myyntiedustaja

Keittiösuunnittelija toimii asiakkaille edustajana ja myyjänä. Suunnittelijan työ on aina asiakkaan kotona, kohteessa, missä varmistetaan suunnittelun onnistuminen kaikki huomioon ottaen. Suunnittelijan työhön liittyy osittain myös asiakashankinta. Työ vaatii siis tuotetietoa kalusteista, materiaaleista, mekanismeista ja hyvää asiakaspalvelutaitoa.

Myyntipäällikkö

Myyntipäällikkö on keittiösuunnittelijoiden esimies. MP vastaa oman myyntialueen / suunnittelijoiden tekemisistä, tuloksista, asiakashankinnan toteutumisesta jne. MP:n vastuulla on myös oman alueen rekrytointi, koulutus, työsuhteet, palaverit, yhteys asentajiin ja alueen tekniseen mittamieheen.

Mittausasiantuntija

Tarkkasilmäinen mittamies mittaa myyjältä saamiensa tietojen ja piirustusten perusteella tarvittavien kalusteiden mitat asiakkaan kotona ja toimittaa tiedot tehtaalle tuotantoon.

Asentaja

Asentaja asentaa kalusteet asiakkaan kotona paikoilleen ja siivoaa työn aiheuttamat jäljet. Asentajan tehtäviin tarvitaan kädentaitojen lisäksi myös asiakaspalvelutaitoja, vastuuntuntoisuutta ja ongelmanratkaisukykyä.

Tilausten käsittely

Tilaustenkäsittelijä toimii tiiviissä yhteistyössä tuotannon kanssa hoitaen ja valvoen toimituksia.

Tuotanto

Tuotannon työtehtäviä ovat kalusteiden valmistus, laadun varmistaminen, tuotteiden pakkaus ja lähetys.

Kuljetus ja logistiikka

Kuljetus ja logistiikan työtehtäviin kuuluu tuotteiden varastointi, kuljetus ja jakelu alueiden varastoihin sekä asiakkaalle.

Hallinto

Hallinnon monipuolisia tehtäviä ovat taloushallinto, henkilöstöhallinto, tietohallinto ja markkinointi.

Elega työnantajana

Kolmen vuosikymmenen kokemuksella

Elega on vuonna 1991 perustettu kotimainen keittiövalmistaja. Ainutlaatuinen palvelumme on tehnyt meistä keittiöremonttien markkinajohtajan: suomalaisissa kodeissa on jo yli 70 000 valmistamaamme ja asentamaamme laadukasta keittiötä Hangosta Utsjoelle.

Iloa pitkäksi aikaa

Innovatiiviset tuotteet ja toimintatavat sekä korkea asiakastyytyväisyys ovat tärkeimmät tavoitteemme. Tehtävämme on saada sinut niin tyytyväiseksi keittiöremontin lopputulokseen, että olet valmis suosittelemaan meitä parhaalle ystävällesi.

Suomessa ja Ruotsissa

Myynti- ja asennuspalvelumme kattaa koko Suomen. Elegan parissa työskentelee noin 150 sisustus- ja keittiöalan asiantuntijaa. Uudenaikainen tehtaamme sijaitsee Haapajärvellä, josta on hyvät yhteydet kaikkialle Suomeen. Suomen lisäksi toimimme Ruotsissa.

Luontoystävällisesti

Elegan keittiöremontti on luontoa säästävä ratkaisu, koska uusimme vain tarvittavat osat ja valmistamme kalusteet mittatilaustyönä omassa tehtaassamme Haapajärvellä. Tehtaamme työllistää noin 20 henkilöä.

Huomioi nämä 3 yleistä asiaa, kun uusit keittiösi!

Lataa maksuton käsikirja onnistuneeseen keittiöremonttiin.

    Jätä yhteystietosi, niin soitamme sinulle ja sovimme ajankohdan suunnittelukäynnille.

    Käynnin aikana keittiösuunnittelija kuuntelee toiveesi, arvioi keittiösi kunnon ja kertoo näkemyksensä keittiön uusimisesta. Suunnittelu on ilmainen eikä se sido sinua mihinkään.

    Elegan tietosuojakäytäntö

    Lomake on suojattu roskapostin estämiseksi Googlen reCAPTCHA-palvelulla, johon liittyy palvelun tietosuojaseloste ja käyttöehdot.