Arvonta: Voita 4000€ arvoinen keittiöuudistus!

Elega – suomalaisen keittiön tarina.

Vuosikymmenten kokemus ja sadat työntekijät tekevät Elegasta suomalaisen keittiösuunnittelun edelläkävijän.

Keittiö on suomalaisen kodin sydän

Kotona rakastutaan, riidellään, kokataan ja tavataan ystäviä. Sanotaan, että ihminen on luonnollisimmillaan kotona. Kodissa usein juuri keittiö on paikka, jossa arjen ilot ja surut jaetaan. Keittiö on kodin keskipiste, jolle olemme omistaneet jo kolme vuosikymmentä.

Tehtaassamme Haapajärvellä ovat syntyneet uudet keittiökalusteet jo yli 70 000 kotiin aina Etelä-Suomen kerrostaloasunnoista Lapin hirsimökkeihin.

Lukemattomien työtuntien ja tuhansien asiakaskohtaamisten jälkeen olemme aina vain varmempia tehtävämme tarkoituksesta.

Tehtävämme on tehdä kodistasi viihtyisä. Uudistettu keittiö hehkuu lämpöä ja tunnelmaa koko kotiin – elämäsi tärkeisiin hetkiin.

Valmistamme kaikki kalusteet modernissa tehtaassamme Haapajärvellä Pohjois-Pohjanmaan maakunnassa. Tehtaalla työskentelee noin 20 henkilöä.

Valmistettu suomessa

Yrityksemme tuotteet valmistetaan Suomessa, mikä takaa niiden korkean laadun ja luotettavuuden. Olemme ylpeitä siitä, että meille on myönnetty Avainlippu-merkki, joka kertoo tuotteidemme kotimaisuudesta ja tukee suomalaista työtä. Valmistusprosessimme noudattaa tiukkoja ympäristö- ja laatuvaatimuksia, varmistaen, että jokainen tuote vastaa asiakkaidemme odotuksia.

1991
Elega on perustettu
vuonna 1991
150
Työllistää noin 150 sisustus- ja keittiöalan asiantuntijaa
70 000
Yli 70 000 suomalaisessa kodissa on Elega Keittiö

Saat elämäsi parhaimman keittiöremontin

Kolmen vuosikymmenen kokemuksella

Elega on vuonna 1991 perustettu kotimainen keittiövalmistaja. Ainutlaatuinen palvelumme on tehnyt meistä keittiöremonttien markkinajohtajan: suomalaisissa kodeissa on jo yli 70 000 valmistamaamme ja asentamaamme laadukasta keittiötä Hangosta Utsjoelle.

Iloa pitkäksi aikaa

Innovatiiviset tuotteet ja toimintatavat sekä korkea asiakastyytyväisyys ovat tärkeimmät tavoitteemme. Tehtävämme on saada sinut niin tyytyväiseksi keittiöremontin lopputulokseen, että olet valmis suosittelemaan meitä parhaalle ystävällesi.

Suomessa ja Ruotsissa

Myynti- ja asennuspalvelumme kattaa koko Suomen. Elegan parissa työskentelee noin 150 sisustus- ja keittiöalan asiantuntijaa. Uudenaikainen tehtaamme sijaitsee Haapajärvellä, josta on hyvät yhteydet kaikkialle Suomeen. Suomen lisäksi toimimme Ruotsissa.

Luontoystävällisesti

Elegan keittiöremontti on luontoa säästävä ratkaisu, koska uusimme vain tarvittavat osat ja valmistamme kalusteet mittatilaustyönä omassa tehtaassamme Haapajärvellä. Tehtaamme työllistää noin 20 henkilöä.

Toimintaamme ohjaavat arvot

1
Hymyilevä asiakas
2
Energinen työyhteisö
3
Kaikille kestävä toiminta

 

Näin arvomme toteutuvat käytännössä

1. Hymyilevä asiakas

 • Tyytyväinen asiakas luo jatkuvuutta toiminnallemme. Onnistuneen asiakaskokemuksen ja palvelun tunnistamme hymyilevästä asiakkaasta.
 • Nautimme siitä, että pääsemme yllättämään asiakkaamme heidän odotuksensa ylittävällä palvelulla ja työn lopputuloksella.
 • Kuuntelemme asiakkaan toiveita ja toteutamme uudistukset niin, että asiakkaamme selviää itse minimaalisella vaivalla. Palvelumme tulee mennä joustavasti ja helposti alusta loppuun.

2. Energinen työyhteisö

 • Haluamme, että jokainen työntekijämme voi olla ylpeä ammatistaan ja työstään. Meillä henkilöstömme mielipiteellä on aidosti merkitystä ja kuuntelemme jokaisen työntekijämme toiveita ja mielipiteitä. Meille tiimityöskentely on sydämen asia.
 • Hyvinvoiva ja energinen työyhteisö luo hymyn henkilöstömme kasvoille, joka heijastuu suoraan asiakaspalveluumme ja asiakkaisiin. Arvostamme aidosti vapaa-aikaasi, jotta ihmisemme voivat olla energisiä myös työssään.

3. Kaikille kestävä toiminta

 • Luomme kestävän ja yli ajan kestävän toimintakulttuurin noudattamalla lakeja, säännöksiä ja ennen kaikkea arvostamalla luontoa uusimalla aina vain tarvittavan ja huomioimalla hiilineutraaliuden tavoitteet kaikessa toiminnassamme.
 • Kehitämme prosessiamme jatkuvasti, jotta asiakaskokemuksemme taso paranee kuukausi kuukaudelta.
 • Olemme aidosti ylpeitä kilpailijoistamme erottuvalla innovatiivisella palvelukokonaisuudellamme.

Ekologinen valinta

Uusimme vain tarvittavat osat keittiöstäsi, mikä säästää luontoa ja leikkaa hinnasta ison siivun. Tehtaassamme syntyvät hukkalevyt hyödynnetään lämpölaitoksella ja kotisi vanhat keittiökalusteet toimitamme kierrätykseen.

Nopeasti valmista

Iloitse uudesta keittiöstä jopa 10 päivässä tilauksesta – uuden keittiön asennus kestää vain yhden päivän. Aikaa ei kulu turhiin purku- ja asennustöihin. Oman tehtaamme ja tuotantoketjumme ansiosta aikataulut pitävät.

Edullinen hinta ja jopa 70 kk korotonta maksuaikaa

Saat korotonta maksuaikaa jopa 70 kk. Edullinen hinta perustuu ainutlaatuiseen toimintamalliimme: uusimme vain näkyvät ja tarvittavat osat keittiössäsi, mikä on huomattavasti edullisempaa kuin koko keittiön remontoiminen.

Laatuturva 10 vuotta

Saat 10 vuoden takuun Elegan kalusteoville. Valmistamme iskun ja kosteuden kestävät kalusteemme omassa tehtaassamme Haapajärvellä. Automatisoitu robotti-järjestelmämme valmistaa kalusteet tehokkaasti. Tarkistamme kaikki tuotteet käsin ennen toimitusta.

Varaa keittiösuunnittelu
– kaikkialle Suomeen

Varaa keittösuunnittelu suoraan kotiisi. Käynnin aikana keittiösuunnittelija kuuntelee toiveesi, arvioi keittiösi kunnon ja kertoo näkemyksensä keittiön uusimisesta. Keittiösuunnittelu on maksuton eikä se sido sinua mihinkään.

Suunnittelun aikana saat:

 • tietää, mitä vanhasta keittiöstäsi voi säilyttää ja mitkä osat olisi aika uusia
 • ehdotuksia uusille säilytysratkaisuille ja arjen askareita helpottaville mekanismeille
 • tyylivinkkejä ja ideoita keittiön suunnitteluun
 • tarjouksen uudesta Elega Keittiöstä.

Voit varata keittiön suunnittelun myös etänä. Etäsuunnittelussa käydään läpi toiveesi uudesta keittiöstä sekä mahdollisuudet hyödyntää vanhan keittiösi runkoja. Suunnittelijamme laatii sinulle ehdotuksen uudistetusta keittiöstä sekä tekee ehdotuksen keittiön uudistamiseta.

  Jätä tietosi, niin otamme sinuun yhteyttä löytääksemme sinulle sopivan ajan.

  Keskustelun aihe

  KeittiöKylpyhuoneSäilytysjärjestelmät

  Tapaamistyyppi  Elegan tietosuojakäytäntö

  Lomake on suojattu roskapostin estämiseksi Googlen reCAPTCHA-palvelulla, johon liittyy palvelun tietosuojaseloste ja käyttöehdot.

  Huomioi nämä 3 yleistä asiaa, kun uusit keittiösi!

  Lataa maksuton käsikirja onnistuneeseen keittiöremonttiin.

   Jätä yhteystietosi, niin soitamme sinulle ja sovimme ajankohdan suunnittelukäynnille.

   Käynnin aikana keittiösuunnittelija kuuntelee toiveesi, arvioi keittiösi kunnon ja kertoo näkemyksensä keittiön uusimisesta. Suunnittelu on ilmainen eikä se sido sinua mihinkään.

   Elegan tietosuojakäytäntö

   Lomake on suojattu roskapostin estämiseksi Googlen reCAPTCHA-palvelulla, johon liittyy palvelun tietosuojaseloste ja käyttöehdot.