Arvonta: Voita 4000€ arvoinen keittiöuudistus!

Suomen mukavin keittiöremontti

Onko keittiösi loiste hiipunut? Aamukahvin tuoksu uutuuttaan säkenöivässä keittiössä odottaa sinua – Elega-keittiöremontti on nopea ja helppo tapa uusia keittiön ilme ilman remonttia.

Keittiön ovien vaihto – helppo ja nopea keittiöremontti

Elegan keittiöremontin idea on yksinkertainen: uusimme keittiösi yhden työpäivän aikana nykyisten runkorakenteiden varaan. Tällä tavoin saat uuden keittiön huomattavasti edullisemmin kuin tilaamalla perinteisen keittiöremontin.

Valitset vain keittiöösi uudet kalusteovet, kahvat ja keittiötasot laajasta mallistostamme – tämän jälkeen huolehdimme kaikesta.

Halutessasi saat keittiöösi myös toiminnallisuutta lisääviä mekanismeja ja uusia säilytysratkaisuja. Uusimme tarvittaessa keittiöremontin yhteydessä huonokuntoiset kalusteet ja rungot.

Elegan keittiöremontti ja keittiön ovien vaihto onnistuu kaikkialla Suomessa.

Suunnittele keittiösi

Sopiiko Elegan keittiöremontti kotiini?

Elegan keittiöremontti sopii miltei kaikkiin koteihin. Ei siis haittaa, vaikkei keittiösi kalusteet ole standardin mittaisia. Kaapin ovet, keittiötasot ja kalusteet ovat kotimaista mittatilaustyötä. Valmistamme osat omassa tehtaassamme Haapajärvellä.

Valikoimasta löydät niin klassisen maalaisromanttisen kuin modernin skandinaavisen tyylin. Suunnittele keittiöremonttia ja kokeile erilaisia tyylejä keittiösuunnitteluohjelmassa.

Miten elega keittiön uudistus eroaa perinteisestä keittiöremontista?

Elegan keittiöuudistus
Perinteinen koko keittiön remontti
Toteutustapa
Elegan keittiöuudistus
Näkyvät pinnat uusitaan nykyisten runkorakenteiden varaan. Halutessasi uusitaan myös mekanismeja, laatikostoja ja muita osia.
Perinteinen koko keittiön remontti
Puretaan ensin koko keittiö, minkä jälkeen keittiö uudistetaan.
Ympäristöystävällisyys
Elegan keittiöuudistus
Säästetään luontoa, kun hyödynnetään hyväkuntoiset runkorakenteet ja mekanismit.
Perinteinen koko keittiön remontti
Turhaa haaskausta, kun hyvässä kunnossa olevia rakenteita ja materiaaleja puretaan.
Asennusaika
Elegan keittiöuudistus
1 päivä
Perinteinen koko keittiön remontti
5-10 päivää
Lopputulos
Elegan keittiöuudistus
Vastaa ulkonäöltään ja toiminnoiltaan perinteistä keittiöremonttia.
Perinteinen koko keittiön remontti
Vastaa ulkonäöltään ja toiminnoiltaan Elega keittiöuudistusta.
Kaapin ovet
Elegan keittiöuudistus
Laajasta Elega-mallistosta löydät laadukkaat MDF-ovet. Halutessasi tarjolla myös lasi- ja täyspuuovia.
Perinteinen koko keittiön remontti
Vapaasti valittavissa.
Tasot
Elegan keittiöuudistus
Voit valita laajasta mallistosta. Uusitaan tarpeen mukaan.
Perinteinen koko keittiön remontti
Vapaasti valittavissa.
Hinta
Elegan keittiöuudistus
Jopa puolet edullisempi kuin perinteinen keittiöremontti.
Perinteinen koko keittiön remontti
Hinta 10 000 – 20 000 €.

Uusi keittiö kotiisi edullisesti ja ekologisesti.

1. Suunnittelukäynti kotiisi

Saat hyödyllisiä vinkkejä keittiösi uusimiseen. Saat myös ratkaisuehdotuksen ja tarjouksen Elega Keittiöstä. Varaa keittiösuunnittelu maksutta

2. Mittaus kohteessa

Mitoittajamme ottaa keittiöstäsi tarvittavat mitat viikon sisällä siitä, kun olet hyväksynyt tarjouksen. Uudet keittiön ovet ja kalusteet lähtevät valmistukseen.

3. Valmistus omassa tehtaassa

Kaapin ovet, keittiötasot ja kalusteet valmistetaan mittatilaustyönä omalle tehtaallemme Haapajärvelle. Oma toimitusketjumme takaa korkean laadun ja ensiluokkaiset materiaalit.

4. Toimitus ja asennus

Asentajamme purkaa vanhan keittiön ja asentaa uuden keittiön keskimäärin 6 tunnissa. Vanhan keittiön kalusteet toimitetaan edelleen kierrätykseen.

5. Tarkastus

Lopuksi asentajamme käy kanssasi läpi uuden keittiön toiminnallisuudet. Tarkastuksen yhteydessä saat uuden keittiösi takuutodistuksen – 10 vuoden laatuturvan.

Ekologinen valinta

Uusimme vain tarvittavat osat keittiöstäsi, mikä säästää luontoa ja leikkaa hinnasta ison siivun. Tehtaassamme syntyvät hukkalevyt hyödynnetään lämpölaitoksella ja kotisi vanhat keittiökalusteet toimitamme kierrätykseen.

Nopeasti valmista

Iloitse uudesta keittiöstä nopeasti – uuden keittiön asennus voidaan tehdä jopa yhdessä päivässä. Aikaa ei kulu turhiin purku- ja asennustöihin. Oman tehtaamme ja tuotantoketjumme ansiosta aikataulut pitävät.

Edullinen hinta ja jopa 70 kk korotonta maksuaikaa

Saat korotonta maksuaikaa jopa 70 kk. Edullinen keittiöremontin hinta perustuu ainutlaatuiseen toimintamalliimme: uusimme vain näkyvät ja tarvittavat osat keittiössäsi, mikä on huomattavasti edullisempaa kuin koko keittiön remontoiminen.

Laatuturva 10 vuotta

Saat 10 vuoden takuun Elegan kalusteoville. Valmistamme iskun ja kosteuden kestävät kalusteemme omassa tehtaassamme Haapajärvellä. Automatisoitu robotti-järjestelmämme valmistaa kalusteet tehokkaasti. Tarkistamme kaikki tuotteet käsin ennen toimitusta.

Uusi keittiö saa kotisi loistamaan

Katso kuvagalleria

Usein kysyttyä Elega keittiöremontista

Paljonko ovi maksaa?
Hinta muodostuu kokonaisuudesta, joka sisältää työn ja tarvittavat keittiökalusteet. Selvitä haluamasi kokonaisuuden hinta tilaamalla maksuton suunnittelukäynti.
Mistä tiedän, voiko vanhat keittiön oveni vaihtaa?
Jos keittiön runkorakenteet ovat hyvässä kunnossa, muttet ole tyytyväinen niiden ulkonäköön. Elega keittiön ovet ja tasot valmistetaan aina mittatilaustyönä, joten ne sopivat keittiöön kuin keittiöön.
Missä päin toimitte?
Koko Suomessa ja osassa Ruotsia.
Mitä Elegan keittiöremontti maksaa?
Elega keittiöremontin hinta on huomattavasti halvempi kuin perinteinen keittiöremontti. Tarkan hinnan keittiöremontille saat tilaamalla keittiösuunnittelijan kotiisi.
Voinko saada lisää laatikoita ja säilytystilaa?
Kyllä. Vanhoihin runkoihin on mahdollista sovittaa lisää laatikoita tarpeen mukaan.
Saako teiltä rahoituksen? Milloin maksetaan?
Meiltä saat jopa 60 kk korotonta maksuaikaa. Ensimmäinen lasku tulee keittiöremontin valmistumisen jälkeen.
Mitä jää vastuulleni remontissa?
Elega toteuttaa remontin avaimet käteen -palveluna ja vastaa tehdystä työstä. Mahdolliset sähkö- tai putkityöt voidaan tehdä yhteistyökumppaneidemme kanssa, jolloin heidän kanssaan tehdään erillinen sopimus palvelusta.
Mikä on toimitusaika?
10 – 20 päivää tilauksesta. Asennus on ohi yhden päivän aikana.
Sopiiko Elegan keittiöremontti vanhaan keittiöön?
Useimmiten kyllä. Elegan keittiöremontti tehdään tyypillisesti 10–15 vuotta vanhoihin keittiöihin. Myös uudempiin keittiöihin on helppo saada uutta ilmettä pelkällä keittiön ovien vaihdolla.
Mistä Elegan kalusteovet tulevat?
Omalta tehtaaltamme Haapajärveltä.
Millainen on takuu?
Elega-kalusteovet sisältävät 10 vuoden laatuturvan.
Onnistuuko koko keittiön remontti?
Kyllä. Tarvittaessa vaihdamme myös rungot. Uusi valaistus sekä putki- ja sähkötyöt onnistuvat yhteistyökumppaneidemme avulla.
Saako remontista kotitalousvähennyksen?
Työn osuudesta saat kotitalousvähennyksen. Tarkan laskelman saat suunnittelukäynnillä.

Elegalta saat elämäsi helpoimman keittiöremontin

Kolmen vuosikymmenen kokemuksella

Elega on vuonna 1991 perustettu kotimainen keittiövalmistaja. Ainutlaatuinen palvelumme on tehnyt meistä keittiöremonttien markkinajohtajan: suomalaisissa kodeissa on jo yli 70 000 valmistamaamme ja asentamaamme laadukasta keittiötä Hangosta Utsjoelle.

Iloa pitkäksi aikaa

Innovatiiviset tuotteet ja toimintatavat sekä korkea asiakastyytyväisyys ovat tärkeimmät tavoitteemme. Tehtävämme on saada sinut niin tyytyväiseksi keittiöremontin lopputulokseen, että olet valmis suosittelemaan meitä parhaalle ystävällesi.

Suomessa ja Ruotsissa

Myynti- ja asennuspalvelumme kattaa koko Suomen. Elegan parissa työskentelee noin 150 sisustus- ja keittiöalan asiantuntijaa. Uudenaikainen tehtaamme sijaitsee Haapajärvellä, josta on hyvät yhteydet kaikkialle Suomeen. Suomen lisäksi toimimme Ruotsissa.

Luontoystävällisesti

Elegan keittiöremontti on luontoa säästävä ratkaisu, koska uusimme vain tarvittavat osat ja valmistamme kalusteet mittatilaustyönä omassa tehtaassamme Haapajärvellä. Tehtaamme työllistää noin 20 henkilöä.

Varaa keittiösuunnittelu
– kaikkialle Suomeen

Varaa keittösuunnittelu suoraan kotiisi. Käynnin aikana keittiösuunnittelija kuuntelee toiveesi, arvioi keittiösi kunnon ja kertoo näkemyksensä keittiön uusimisesta. Keittiösuunnittelu on maksuton eikä se sido sinua mihinkään.

Suunnittelun aikana saat:

 • tietää, mitä vanhasta keittiöstäsi voi säilyttää ja mitkä osat olisi aika uusia
 • ehdotuksia uusille säilytysratkaisuille ja arjen askareita helpottaville mekanismeille
 • tyylivinkkejä ja ideoita keittiön suunnitteluun
 • tarjouksen uudesta Elega Keittiöstä.

Voit varata keittiön suunnittelun myös etänä. Etäsuunnittelussa käydään läpi toiveesi uudesta keittiöstä sekä mahdollisuudet hyödyntää vanhan keittiösi runkoja. Suunnittelijamme laatii sinulle ehdotuksen uudistetusta keittiöstä sekä tekee ehdotuksen keittiön uudistamiseta.

  Jätä tietosi, niin otamme sinuun yhteyttä löytääksemme sinulle sopivan ajan.

  Keskustelun aihe

  KeittiöKylpyhuoneSäilytysjärjestelmät

  Tapaamistyyppi  Elegan tietosuojakäytäntö

  Lomake on suojattu roskapostin estämiseksi Googlen reCAPTCHA-palvelulla, johon liittyy palvelun tietosuojaseloste ja käyttöehdot.

  Huomioi nämä 3 yleistä asiaa, kun uusit keittiösi!

  Lataa maksuton käsikirja onnistuneeseen keittiöremonttiin.

   Jätä yhteystietosi, niin soitamme sinulle ja sovimme ajankohdan suunnittelukäynnille.

   Käynnin aikana keittiösuunnittelija kuuntelee toiveesi, arvioi keittiösi kunnon ja kertoo näkemyksensä keittiön uusimisesta. Suunnittelu on ilmainen eikä se sido sinua mihinkään.

   Elegan tietosuojakäytäntö

   Lomake on suojattu roskapostin estämiseksi Googlen reCAPTCHA-palvelulla, johon liittyy palvelun tietosuojaseloste ja käyttöehdot.