Arvonta: Voita 4000€ arvoinen keittiöuudistus!

Keittiöremontti Jämsä

Onko keittiösi loiste hiipunut? Keittiöremontti paikkakunnalla Jämsä onnistuu vaivattomasti jopa 10 päivässä tilauksesta

Keittiöremontti Jämsä

Onko sinulla keittiöremontti mielessä, mutta et tiedä mistä aloittaa? Elegan keittiöremontin idea on yksinkertainen: uusimme keittiösi yhden työpäivän aikana nykyisten runkorakenteiden varaan. Tällä tavoin saat uuden keittiön huomattavasti edullisemmin kuin tilaamalla perinteisen keittiöremontin.

Säilytä keittiön runko – uusi keittiön kaapin ovet

Perinteisessä keittiöremontissa lähdetään liikkeelle siitä, että koko keittiö puretaan. Vanhoissa 1970- tai 1980-luvulla rakennetuissa asunnoissa tyypillisin ongelma on keittiön runkojen standardimitoitus, jolloin kaappien edestä voi jäädä parikin senttiä vanhaa lattiaa näkyviin. Tämä taas johtaa siihen, että lattia voidaan joutua tekemään uudelleen, mikäli vanhaa lattiamateriaalia ei löydy enää.

Useat keittiövalmistajat käyttävät keittiön runkoratkaisuissaan ns. standardimittaisia runkokaappeja. Ongelmaksi saattaa muodostua se, etteivät standardimitat sovellu juuri sinun keittiösi mittojen kanssa. Mikäli vanhaan keittiöön sopivaa standardimittaista keittiötä ei löydy valikoimasta, saatetaan ratkaisuna tyytyä liian kapean rungon valitsemiseen, jolloin keittiöön jää tarpeeton tyhjä tila. Mittatilaustyönä tehtynä voidaan kaikki tyhjätkin tilat hyödyntää.

Keittiön kaapin ovet vaihtamalla uusit keittiösi ilmeen edullisesti ja vaivattomasti, sillä uudistus voidaan toteuttaa jopa päivässä. Remontissa hyödynnetään keittiön vanhat rungot ja vaihdetaan keittiön kaapin ovet sekä tarvittaessa tasot ja laatikostot. Näillä toimenpiteillä saadaan suuri muutos niin ulkonäöllisesti kuin toiminnallisestikin.

Useimmista keittiökaappien rungoista ei löydy kosteusvaurioita, jolloin rungot soveltuvat hyvin käytettäväksi vielä useiden kymmenien vuosien ajan. Vanhoja runkoja hyödyntämällä säästät aikaa, rahaa ja luontoa.

Tilaa maksuton keittiösuunnittelu

Huomioi nämä 3 yleistä asiaa, kun uusit keittiösi!

Lataa maksuton käsikirja onnistuneeseen keittiöremonttiin.

  Jätä yhteystietosi, niin soitamme sinulle ja sovimme ajankohdan suunnittelukäynnille.

  Käynnin aikana keittiösuunnittelija kuuntelee toiveesi, arvioi keittiösi kunnon ja kertoo näkemyksensä keittiön uusimisesta. Suunnittelu on ilmainen eikä se sido sinua mihinkään.

  Elegan tietosuojakäytäntö

  Lomake on suojattu roskapostin estämiseksi Googlen reCAPTCHA-palvelulla, johon liittyy palvelun tietosuojaseloste ja käyttöehdot.

  Varaa keittiösuunnittelu
  – kaikkialle Suomeen

  Varaa keittösuunnittelu suoraan kotiisi. Käynnin aikana keittiösuunnittelija kuuntelee toiveesi, arvioi keittiösi kunnon ja kertoo näkemyksensä keittiön uusimisesta. Keittiösuunnittelu on maksuton eikä se sido sinua mihinkään.

  Suunnittelun aikana saat:

  • tietää, mitä vanhasta keittiöstäsi voi säilyttää ja mitkä osat olisi aika uusia
  • ehdotuksia uusille säilytysratkaisuille ja arjen askareita helpottaville mekanismeille
  • tyylivinkkejä ja ideoita keittiön suunnitteluun
  • tarjouksen uudesta Elega Keittiöstä.

  Voit varata keittiön suunnittelun myös etänä. Etäsuunnittelussa käydään läpi toiveesi uudesta keittiöstä sekä mahdollisuudet hyödyntää vanhan keittiösi runkoja. Suunnittelijamme laatii sinulle ehdotuksen uudistetusta keittiöstä sekä tekee ehdotuksen keittiön uudistamiseta.

   Jätä tietosi, niin otamme sinuun yhteyttä löytääksemme sinulle sopivan ajan.

   Keskustelun aihe

   KeittiöKylpyhuoneSäilytysjärjestelmät

   Tapaamistyyppi   Elegan tietosuojakäytäntö

   Lomake on suojattu roskapostin estämiseksi Googlen reCAPTCHA-palvelulla, johon liittyy palvelun tietosuojaseloste ja käyttöehdot.