Jopa 70kk korotonta maksuaikaa!

Elegan joulukalenteri

Keittiön kaapin ovet mittojen mukaan

Saat keittiön ovet meiltä mittojen mukaan kotiin asennettuna. Valmistamme keittiön ovet ja muut kalusteet omassa tehtaassamme Haapajärvellä. Myönnämme Elegan kalusteille 10 vuoden laatuturvan.

Tutustu mallikeittiöihimme ja lue lisää Elegan edullisesta keittiöremontista. Teemme keittiöstäsi kauniin yhdessä päivässä vaihtamalla keittiön kaapin ovet ja tasot – edullisesti ja ekologisesti. Tuotekuvastostamme löydät tarkemmin kaikki valikoimassamme olevat keittiön kaapin ovet sekä muut tuotteet.

Elega – keittiöremontti ilman remonttia

Uusi ilme keittiöllesi vaihtamalla tasot, ovet ja muu tarpeellinen. Vanhasta säilyy se, mikä on käytettävissä.

Lue lisää

Valitse keittiösi väri

Valkoinen keittiö

Valkoinen keittiö on ajaton valinta, joka sopii niin pieneen kuin suureen keittiöön. Valkoiset keittiön kaapin ovet luovat raikkaan ja avaran tunnelman. Valkoisen värin ansiosta keittiösi näyttää siistiltä ja valoisalta.

Valitsemalla sileäpintaiset ovet, luot modernin keittiön. Valkoiset kaapinovet antavat keittiölle elegantin ja nykyaikaisen ilmeen, joka kiinnittää katseen ja tekee tilasta vaikuttavan. Vetimettömät keittiön kaapin ovet sopivat täydellisesti minimalistiseen keittiöön.

Mattavalkoisella keittiöstäsi tulee luonnonläheinen ja neutraali. Mattavalkoinen on yksi suosituimmista keittiön kaapinovista ja se on helppo pitää puhtaana ja siistinä. Kodikkuutta lisäät valkoiseen keittiöön kauniilla yksityiskohdilla, kuten kuvioiduilla ovilla sekä vetimillä.

Harmaa keittiö

Harmaa keittiö on aina tyylikäs ja ajaton valinta, joka luo rauhallisen ja modernin ilmeen keittiöösi. Kun haluat päivittää keittiösi ilmettä, keittiön kaapin ovien vaihto harmaisiin versioihin on loistava ratkaisu.

Harmaa keittiö sopii niille, jotka haluavat tuoda kevyesti luonnollista sävyä keittiöön. Vaaleanharmaat keittiön kaapinovet vaihtavat sävyä valaistuksen vaihtuessa, jolloin nautit hieman erilaisesta keittiöstä jokaisena hetkenä.
Tummanharmaat ovet ovat sopiva ratkaisu, kun ei haluta täysin mustaa keittiötä. Tummanharmaa tuo keittiöön kontrastia sekä eloisuutta.

 

Jos harkitset keittiöremonttia ja kaipaat uutta ilmettä, harmaat keittiönkaapin ovet voivat olla hieno valinta. Ne tuovat modernia tyylikkyyttä, helppohoitoisuutta ja monipuolisuutta keittiöösi. Elegan keittiöremontin avulla voit helposti vaihtaa vanhat ovet uusiin harmaisiin, luoden näin uuden ilmeen kotiisi.

Greige keittiö

Greige, upea sekoitus harmaan ja beige:n sävyjä, on suosittu valinta modernissa keittiösuunnittelussa. Greige keittiö luo tasapainoisen ja ajattoman ilmeen, joka sopii monenlaisiin sisustustyyleihin. Tämä neutraali sävy mahdollistaa monipuolisen yhdistelyn eri värien ja materiaalien kanssa, antaen sinulle mahdollisuuden luoda yksilöllisen ja houkuttelevan greige keittiöympäristön. On huomioitava, että greige sävy vaihtelee valaistuksen mukaan, tuoden kotiisi vaihtelua ja luonnonläheisyyttä.

Beigen ja kerman sävyiset, vaaleat keittiön kaapinovet tuovat keittiöön lämpöä ja maanläheisyyttä. Sävytetyt keittiön kaapinovet antavat kodikkaan tunnelman ja niiden kanssa on helppo yhdistellä muita sävyjä kuten puuta ja erilaisia metallin sävyjä.

Vihreä keittiö

Vihreä väri tuo raikkautta ja luonnonläheisyyttä keittiöösi. Erilaiset vihreät sävyt tarjoavat monipuolisia vaihtoehtoja keittiön kaapin oviksi ja voivat muuttaa kokonaisen keittiön ilmeen. Vihreät keittiön kaapit ovat monipuolinen ratkaisu persoonallista keittiötä kaipaavalle.

Tummanvihreä luo syvyyttä ja kontrastia keittiöön. Se antaa keittiölle elegantin ja hillityn ilmeen. Tummanvihreät kaapinovet luovat lämpimän ja kutsuvan tunnelman, ja ne sopivat erinomaisesti yhteen luonnonmateriaalien kuten puun tai marmorin sävyjen ja tekstuurien kanssa.

Vaaleanvihreät sävyt tuovat raikkautta keittiöön. Pistaasinvihreä sävy keittiön kaapin ovissa antaa vivahteikkaan tunnelman, sillä sen sävy muuttuu eri valaistuksessa. Vaaleanvihreät kaapinovet luovat keittiöösi harmaan ja vihreän sävyjen vaihtelua.

Sininen keittiö

Sininen on väri, joka luo rauhallisen ja viileän tunnelman keittiöön. Erilaiset siniset sävyt tarjoavat vaihtoehtoja keittiön kaapin oviksi, ja voit valita niiden joukosta juuri sinulle sopivan ilmeen.

Vaaleansininen on valinta, joka tekee keittiöstäsi raikkaan ja kevyen. Tämä sävy luo tilan tuntua ja valoa keittiöön. Vaaleansininen kaapinovi heijastaa kauniisti ympärillä olevia sävyjä ja se luo keittiöön rentouttavan ja miellyttävän ilmapiirin.

Tummansininen antaa keittiöllesi syvyyttä ja kontrastia. Se luo tyylikkään ja ylellisen ilmeen, joka erottuu. Tummansininen kaapinovi voi olla elegantti valinta, joka tuo luksusta keittiöösi. Se sopii erityisen hyvin yhteen vaaleiden työtasojen sekä maanläheisen puun kanssa, luoden kauniin ja tyylikkään kokonaisuuden.

Valitse omasi näiden erilaisten sinisten sävyjen joukosta ja luo sininen keittiö, joka heijastaa persoonallisuuttasi. Siniset kaapin ovet tuovat rauhaa ja tyylikkyyttä keittiöösi.

Musta keittiö

Musta keittiö on tyylikäs ja moderni ratkaisu. Mustilla keittiön kaapinovilla luot tunnelmaa keittiöösi. Mustilla ovilla voidaan luoda moderni ilme, kun valitaan kehyksetön malli ja modernit vetimet, tai jätetään vetimet kokonaan pois. Ylellinen, musta keittiö luodaan helposti tyylikkäillä metallin sävyillä, kuten kultaisella hanalla ja vetimillä. Yhdistelemällä mustaa muihin sävyihin kuten valkoiseen tai puun sävyihin saat keittiöösi kontrastia sekä kodikkuutta.

Punainen keittiö

Syvänpunainen väri tuo keittiöösi energiaa ja intoa. Tumma punainen luo voimakkaan ja näyttävän kontrastin ympäröiviin elementteihin, ja se tarjoaa monia mahdollisuuksia keittiösi sisustukseen.

Tummanpunaiset kaapin ovet ovat raikkaita ja näyttäviä valkoisen värimaailman rinnalla. Ne tuovat voimakasta kontrastia ja tekevät keittiöstäsi erottuvan ja tyylikkään. Valkoisen ja tummanpunaisen yhdistelmä luo modernin ja elegantin ilmeen, joka on aina ajankohtainen.

Jos kaipaat pehmeämpää ja lämpimämpää ilmettä, tumma punainen sopii erinomaisesti yhteen puun sävyjen kanssa. Tämä yhdistelmä luo kodikkaan ja perinteisen tunnelman keittiöön. Puun ja tummanpunaisen kontrasti antaa keittiöllesi lämpöä ja syvyyttä.

Valitse tummanpunaiset kaapin ovet, kun haluat lisätä energiaa ja persoonallisuutta keittiöösi. Voit yhdistellä niitä muihin materiaaleihin ja väreihin luodaksesi juuri sinun näköisesi keittiön. Tumma punainen on valinta niille, jotka haluavat keittiöstään rohkean ja tyylikkään tilan.

Puun sävyinen keittiö

Puun sävyinen keittiö luo modernin ja luonnonläheisen tunnelman. Skandinaavinen keittiö syntyy vaaleilla puun sävyillä, kun taas rustiikkinen ja japandi tyyliä henkivä tumma puu luo kodikkaan keittiön. Puun sävyiset keittiön kaapin ovet tuovat lämpöä ja eleganssia tilaan. Puu on olennainen osa pohjoismaalaista tyyliä. Suomalainen keittiö on lähellä luontoa ja materiaalit henkivät luonnonläheisyyttä. Kun puun sävyt toistuvat keittiön sisustuksessa, luodaan kaunis ja kotimainen, suomalainen keittiö.

Elegan ovet ovat helppohoitoisia mikä tekee arjestasi mutkatonta, samalla kun ne tarjoavat kestävyyttä ja kauneutta. Tutustu lisää puun sävyisiin keittiönkaapin oviin ja luo kotiisi harmoninen keittiöympäristö, joka huokuu modernia eleganssia ja luonnollista kauneutta.

Keittiön kaapin ovet luovat keittiösi ilmeen

Keittiön kaapin ovet ovat tärkeä elementti keittiösi kokonaisuudessa. On tärkeää, että kaapin ovet soveltuvat keittiön luonteeseen sekä omaan tyyliisi. Elegan keittiön kaapin ovet valmistetaan kaikki mittatilaustyönä tehtaallamme Haapajärvellä. Mittatilaustyönä tehdyt kaapin ovet voidaan asentaa minkälaiseen keittiöön tahansa, sillä ovet toteutetaan räätälöitynä juuri sinun keittiöön. Mikäli keittiön vanhassa rungossa ei ole kosteusvaurioita, voidaan runko hyödyntää kokonaisuudessaan.

Valitse monipuolisesta valikoimastamme vaaleapiirteiset ovet tuomaan avaruutta ja pirteyttä. Tummapiirteiset kaapin ovet taas tekevät keittiöstäsi ryhdikkään ja charmikkaan. Valikoimastamme löydät juuri sinun tyyliin sopivan vaihtoehdon, kaipaat sitten maalaisromanttista, modernia tai räväkämpää tyyliä keittiöösi. Inspiroidu keittiögalleriastamme tai suunnittele keittiösi suunnittelutyökalulla.

Valitse kaapinovien kanssa sopivat vetimet. Vetimet viimeistelevät keittiösi persoonallisen ilmeen. Tutustu Elegan keittiöremonttiin – säästät aikaa, rahaa ja luontoa!

Huomioi nämä 3 yleistä asiaa, kun uusit keittiösi!

Lataa maksuton käsikirja onnistuneeseen keittiöremonttiin.    Elegan tietosuojakäytäntö

    Lomake on suojattu roskapostin estämiseksi Googlen reCAPTCHA-palvelulla, johon liittyy palvelun tietosuojaseloste ja käyttöehdot.