Suosittu aamiaiskaappi on trendi, joka ei ole häviämässä. Yhä useammat toivovat keittiöönsä kätevää aamiaiskaappia, jonka ansiosta päivittäiset aamupalatarvikkeet saadaan siististi piiloon ja niille löytyy oma järjestelmällinen paikkansa keittiöstä.

Aamiaiskaapin avulla säästät keittiössäsi työskentelytilaa ja pidät tarvittavat pienkoneet sekä astiat ja ruoka-ainekset kätevästi käden ulottuvilla, kaikki samassa paikassa.

Miksi aamiaiskaappi on suosittu ja käytännöllinen?

Aamiaiskaappi on suosittu sen monipuolisuuden ja käytännöllisyyden vuoksi. Se mahdollistaa aamiaistarvikkeiden helpon säilytyksen ja pitää keittiön järjestyksessä. Keittiön yleisilme pysyy siistinä, kun saat aamupalatarvikkeet piilotettua ovien taakse.

Aamiaiskaapissa voi säilyttää niin kahvinkeitintä ja leivänpaahdinta kuin myös kuivia ruoka-aineita kuten muroja, mysliä ja leipää. Myös aamiaisen astiat saadaan kätevästi säilytettyä aamiaiskaapissa, jolloin jokainen tarvittava kippo ja kuppi on käden ulottuvilla.

Modernin mustan keittiön aamiaiskaappi!

Aamiaiskaapista on moneksi – Erilaisia aamiaiskaappiratkaisuja

Aamiaiskaappi on usein pystykaappi, jossa tason ja hyllyn välissä on tarpeeksi tilaa, jotta kahvinkeitin mahtuu kaappiin helposti.

Keittiöstä riippuen, voi aamiaiskaappi olla korkea, jolloin sen säilytystila mahdollistaa myös muiden erilaisten tarvikkeiden säilyttämisen.

Aamiaiskaapin alaosaan voidaan laittaa myös käytännöllisiä vetolaatikoita, jotta säilytystilasta saadaan varmasti kaikki irti. Aamiaiskaapin säilytysmahdollisuuksissa vain mielikuvitus on rajana.

Aamiaiskaappi voidaan piilottaa ovien taakse, jolloin keittiön yhtenäisyys säilyy. Erityisesti moderniin keittiöön aamiaiskaappi sopii täydellisesti, sillä silloin saadaan säilytettyä siisti ja minimalistinen tyyli.

Aamiaiskaappi voi olla myös oveton, jolloin se luo kodikkaan paikan keittiön aamiaistarvikkeille.

Pernillan mökkikeittiöön toteutettiin kaunis aamiaiskaappi!

Elega toteuttaa aamiaiskaapin mittojen mukaan

Jos keittiösi kaipaa uudistusta saattavat rungot olla edelleen hyvässä kunnossa. Tällöin keittiöuudistus voidaan tehdä kevyemmin, pelkät ovet ja taso vaihtamalla. Vanhaan keittiöön voidaan siitä huolimatta rakentaa aamiaiskaappi toiveidesi mukaan.

Elega keittiösuunnittelu tapahtuu kotona omassa keittiössäsi, jolloin suunnittelijamme arvioi parhaan paikan aamiaiskaapille. Aamiaiskaappi toteutetaan aina asiakkaan toiveiden ja keittiön mittojen mukaan, jotta saavutetaan täydellinen istuvuus ja toiminnallisuus.

Elega ei ainoastaan tarjoa aamiaiskaappeja vaan myös nopeita ja tehokkaita keittiöuudistuksia. Elegan ammattitaitoinen tiimi pystyy muuttamaan keittiösi ilmeen jopa yhdessä työpäivässä, mikä tekee keittiön päivittämisestä vaivatonta.

Viisi vinkkiä aamiaiskaapin käyttöön

  1. Kun valitset tavaroita aamiaiskaappiisi säilytettäväksi, pohdi, mitkä esineet ovat niitä joita käytät eniten aamuisin. Aamiaiskaapissa ei tarvitse säilyttää kodin jokaista kahvimukia, mutta varmista että lempimukisi ovat aamiaiskaapissa aina käden ulottuvilla.
  2. Hyödynnä aamiaiskaapissasi vetolaatikoita, joissa voit säilyttää tarvittavia aterimia tai kuivaruokia. Kun murot ja myslit, sekä kahvi ja tee löytyvät kätevästi kahvinkeittimen ja aamupuurokuppien läheisyydestä, syntyy aamiaisesi hetkessä.
  3. Aamiaiskaappia suunnitellessa, ota huomioon pienkoneidesi korkeus. Kahvinkeitin ja smoothie blenderi saattavat yllättää korkeudellaan.
  4. Pidä aamiaiskaappisi hyvässä järjestyksessä käyttämällä säilytyslaatikoita ja purkkeja.
  5. Aamiaiskaapista on moneksi! Aamiaiskaappia voit käyttää myös muiden keittiön tarpeiden säilyttämiseen. Aamiaiskaappi muokkaantuu helposti myös baarikaapiksi, jossa säilytät viinit ja viinilasit valmiina illanviettoon.

Keittiöunelmista toteutukseen

Onko sinulla mielessä unelmiesi keittiö, mutta et tiedä, miten edetä toteutuksessa? Ota yhteyttä niin tehdään suunnitelma unelman toteutuksesta!

Tilaa keittiösuunnittelu kotiisi