Arvonta: Voita 4000€ arvoinen keittiöuudistus!

Keittiön laatikostot

Päivitämme keittiöremontin yhteydessä keittiön laatikostot uusiksi ja toimiviksi. Keittiölaatikoston mekanismit uusitaan samassa yhteydessä. Voit valita keittiön laatikostoihin joko vaimennetut tai tavalliset mekanismit. Keittiölaatikoiden uusiminen on helppo tapa lisätä keittiön toimivuutta. Usein keittiöuudistuksen yhteydessä alakaapit muutetaan laatikostoiksi, jolloin keittiö on käyttäjälleen ergonomisempi.

Tutustu mallistoomme ja lue lisää Elegan edullisesta keittiöremontista. Teemme keittiöstäsi kauniin yhdessä päivässä vaihtamalla keittiön kaapin ovet ja tasot – edullisesti ja ekologisesti. Lataa Elegan Ideakatalogi ja inspiroidu mallikeittiöiden tyyleistä. Tuotekuvastostamme löydät tarkemmin kaikki valikoimassamme olevat laatikostot ja muut tuotteet.

Elega – keittiöremontti ilman remonttia

Uusi ilme keittiöllesi vaihtamalla tasot, ovet ja muu tarpeellinen. Vanhasta säilyy se, mikä on käytettävissä.

Lue lisää

Huomioi nämä 3 yleistä asiaa, kun uusit keittiösi!

Lataa maksuton käsikirja onnistuneeseen keittiöremonttiin.

    Jätä yhteystietosi, niin soitamme sinulle ja sovimme ajankohdan suunnittelukäynnille.

    Käynnin aikana keittiösuunnittelija kuuntelee toiveesi, arvioi keittiösi kunnon ja kertoo näkemyksensä keittiön uusimisesta. Suunnittelu on ilmainen eikä se sido sinua mihinkään.

    Elegan tietosuojakäytäntö

    Lomake on suojattu roskapostin estämiseksi Googlen reCAPTCHA-palvelulla, johon liittyy palvelun tietosuojaseloste ja käyttöehdot.