Arvonta: Voita 4000€ arvoinen keittiöuudistus!

Keittiön hanat

Saat keittiön hanat osana helppoa keittiön uudistusta, kotiin asennettuna.

Tutustu mallistoomme ja lue lisää Elegan edullisesta keittiöremontista. Teemme keittiöstäsi kauniin yhdessä päivässä vaihtamalla keittiön kaapin ovet ja tasot – edullisesti ja ekologisesti.

Lataa Elegan Ideakatalogi ja inspiroidu mallikeittiöiden tyyleistä. Tuotekuvastostamme löydät tarkemmin kaikki valikoimassamme olevat keittiön hanat

Elega – keittiöremontti ilman remonttia

Uusi ilme keittiöllesi vaihtamalla tasot, ovet ja muu tarpeellinen. Vanhasta säilyy se, mikä on käytettävissä.

Lue lisää

Keittiöhanat – pieni, mutta tärkeä osa keittiön uudistusta

Keittiöhanat ovat usein keittiön keskipisteenä. Ei siis ole yhdentekevää minkälaisen hanan valitset keittiöösi. Kun toteutat Elegan keittiöuudistuksen, voit hanojen ohella samalla uudistaa muitakin keittiön alueita, kuten keittiötaso ja laatikostot. Näin saat keittiöstäsi huolettoman ja ilmeikkään kokonaisuuden, jonka toiminnallisuus on huipussaan!

Käytännölliset ja toimivat keittiöhanat helpottavat arkeasi

Kun hankit tyylikkään ja toimivan keittiöhanan, arkesi helpottuu huomattavasti! Keittiöhanan malli voi olla kaareva tai kulmikas, riippuen keittiösi tyylistä ja omista mieltymyksistä. Keittiöhanassa on hyvä olla hyödyllisiä ominaisuuksia, kuten juoksuputken kääntyvyys sekä hanan helppokäyttöisyys. Laadukkaat ja kestävät keittiöhanat ovat avainasemassa luomassa keittiöön toimivaa tunnelmaa. Hanan tehtävänä on helpottaa tiskausta ja mm. korkealla juoksuputkella varustettu hana helpottaa isompien astioiden käsittelyä ja maljakoiden täyttöä.

Keittiöhanat uusiminen Elegan keittiöuudistuksen yhteydessä

Elegan keittiöuudistuksessa uusitaan vain tarvittavat pinnat sekä haluamasi muut keittiön varustelut. Voit valita keittiösuunnittelijan kanssa sinun keittiöösi tarpeelliset uudistukset ja valita keittiöhanat-valikoimastamme tyyliin sopivan vaihtoehdon. Mallistostamme löydät varmasti juuri sinulle täydellisen vaihtoehdon. Panosta laatuun ja kotimaisiin tuotteisiin niin saat varmasti keittiöösi takuuvarmasti aikaa ja kolhuja kestäviä tuotteita!

Huomioi nämä 3 yleistä asiaa, kun uusit keittiösi!

Lataa maksuton käsikirja onnistuneeseen keittiöremonttiin.

    Jätä yhteystietosi, niin soitamme sinulle ja sovimme ajankohdan suunnittelukäynnille.

    Käynnin aikana keittiösuunnittelija kuuntelee toiveesi, arvioi keittiösi kunnon ja kertoo näkemyksensä keittiön uusimisesta. Suunnittelu on ilmainen eikä se sido sinua mihinkään.

    Elegan tietosuojakäytäntö

    Lomake on suojattu roskapostin estämiseksi Googlen reCAPTCHA-palvelulla, johon liittyy palvelun tietosuojaseloste ja käyttöehdot.