Satu Kinnusen kotona tehtiin kerralla suurempi uudistus, jossa keittiö, kodinhoitotila ja kaksi vessaa saivat yhtenäisen ja modernin ilmeen. Satun mukaan remontissa parasta oli se, että Elegan kanssa ei tarvinnut stressata tai huolehtia itse yhtään mistään. 

Remontti, joka ei tuntunut remontilta 

Satu kertoo, että remontin suunnittelu Elegan kanssa lähti käyntiin vauhdikkaasti. Elegan edustaja tuli paikan päälle suunnittelukäynnille, jossa kartoitettiin uudistettavat tilat ja Satun toiveet. Elegan väri- ja vedinmalleista löytyi nopeasti sopivat vaihtoehdot. 

– Elegan palvelu oli helppo, nopea ja vaivaton. Tuntui, että he tiesivät heti, mitä tarvitsen. Elegan valikoimasta löytyi helposti se täydellinen ovi- ja vedinyhdistelmä, Satu iloitsee. 

Suunnittelukäyntiä seuraavana päivänä Satun kotiin saapui vielä Elegan mittaaja tekemään tarkistusmittaukset. Muutaman viikon päästä kalusteet valmistettiin Elegan tehtaalla Haapajärvellä. 

– Kaikki tapahtui niin ripeästi, että remontti ei edes tuntunut remontilta! Kahdessa päivässä uudistettiin keittiö, kodinhoitotila ja kaksi vessaa.

Elegan tekemä uudistus oli ekologinen, taloudellinen ja nopea

Satun keittiöön valikoitu Doris R- Supermattavalkoiset kaapinovet sekä Rise- mustat profiilivetimet. 

– Vaikka keittiö oli aiemminkin valkoinen, nyt se on moderni ja tyylikäs valkoinen keittiö!

Ensimmäisen asennuspäivän jälkeen kävelin huoneesta toiseen, ihan vain ihastelemassa uusia kalusteita, Satu muistelee. 

Kaikissa huoneissa säilytettiin kaapistojen vanhat rungot ja uudistettiin ovet, etulevyt ja vetimet. 

– Arvostan Elegassa sitä, että pystyimme uusimaan vain tarvittavat osat ja säilyttämään vanhat rungot. Remontti oli siten ekologinen, taloudellinen ja nopea. Arvostan myös Elegan kotimaisuutta, laadukkaita kalusteita ja sitä, että heidän kanssa kaikki kävi käden käänteessä.

“Lapset ja ystävät ovat saaneet kyllästymiseen asti kuvia uudesta keittiöstä”

Satu kertoo olevansa enemmän kuin onnellinen, että valitsi remonttiin kumppaniksi Elegan.  

– Elegan palvelu on asiakkaan näkökulmasta niin helppo, itse ei tarvitse huolehtia tai stressata yhtään mistään. Suosittelen Elegaa täydestä sydämestä!

Sujuvan suunnittelu- ja asennusprosessin lisäksi Satu iloitsee remontin lopputuloksesta ja kodin modernimmasta ilmeestä.

– Rakkaat lapset ja ystävät ovat kyllästymiseen asti saaneet kuvia uudesta upeasta keittiöstä. Olen onnellinen, että valitsin Elegan. Voin myös lämpimästi suositella Elegaa, jos suunnittelet remonttia keittiöön, vessaan tai kodinhoitohuoneeseen, Satu tiivistää. 

Tutustu Elegan tapaan uudistaa keittiö – Suomen nopein keittiöremontti!

Uudista keittiösi päivässä uuteen uskoon

Viisi syytä valita Elegan keittiöuudistus:

  1. Mittatilaustyö: Saat juuri sinun kotiisi sopivimmat ratkaisut, eikä kaikkea tarvitse uusia. Mittatilaustyön ansiosta voimme uusia esimerkiksi pelkät kaapistojen ovet, jotka valmistetaan mittojen mukaan.
  2. Kotimaisuus: Valitsemalla Elegan keittiön saat aidosti kotimaisen ratkaisun. Kaikki tuotteemme suunnitellaan ja valmistetaan Suomessa, mikä takaa korkean laadun, kestävyyden ja vastuullisen tuotantoprosessin. Lisäksi tuet suomalaista työtä ja toimitusajat pysyvät lyhyinä.
  3. Rahoitus: Ymmärrämme, että keittiön uudistaminen on merkittävä investointi. Siksi tarjoamme joustavia rahoitusvaihtoehtoja, jotka auttavat toteuttamaan unelmiesi keittiön ilman, että sinun tarvitsee lykätä projektia.
  4. Palvelu ihmiseltä ihmiselle: Meille on tärkeää, että asiakkaamme kokevat saavansa henkilökohtaista ja yksilöllistä palvelua. Tiimimme on sitoutunut tarjoamaan avun ja neuvot alusta loppuun varmistaen, että keittiön uudistusprosessi on sujuva ja miellyttävä kokemus.
  5. Oma kalustevalmistus: Elegan vahvuus on oma kalustevalmistus Haapajärvellä, joka mahdollistaa täydellisen mukautuvuuden ja ainutlaatuiset ratkaisut jokaiseen kotiin. Oma kalustevalmistus tarkoittaa, että voimme vastata joustavasti ja tehokkaasti kaikkiin toiveisiisi.

Varaa keittiösuunnittelu!

Satun kodissa käytetyt ratkaisut

Ovimalli: Doris R
Oviväri: Supermattavalkoinen
Vedin: Rise harjattu musta

Tutustu mallistoomme – valmistamme kaapin ovet mittojen mukaan