Kaikki sai alkunsa kuusi vuotta sitten, kun perhe muutti nykyiseen kotiinsa. Kodin keittiö oli täysin uusi, jonka vuoksi Anna perheineen ei tohtinut lähteä remontoimaan täysin toimivaa keittiötä. Keittiö ei kuitenkaan vastannut Annan mielikuvaa ja ajan kuluessa hän teki pieniä korjailuja pintapuolisesti.

Ystävä suositteli Elegaa

Ajan myötä tyytymättömyys keittiöön alkoi kasvaa ja ajatus kokonaisvaltaisesta uudistuksesta alkoi kehittymään.
Lopullinen päätös syntyi ystävän hyvästä Elega-kokemuksesta. Annan keittiöön sopisi täydellisesti Elegan uudistus, jossa säilytetään vanhat rungot sekä vaihdetaan ovet ja tasot.

Kun keittiötä lähdettiin uudistamaan Annalla oli selkeä mielikuva siitä, millaisen keittiön hän haluaisi. Mielessä oli puunsävyiset ovet ja marmorikuvioinen taso. Anna ajatteli, että välttämättä hänen visiotaan ei pystyttäisi toteuttamaan täysin, mutta Elegan laaja valikoima yllätti.

Keittiön suunnittelu kotona kannattaa

Keittiön suunnittelu tehtii paikan päällä Annan keittiössä, jolloin materiaalit nähtiin juuri kodin omassa valossa. Kotisuunnittelu mahdollistaa materiaalien näkemisen omassa kodissa, jolloin saa varmuuden siitä, että toivottu sävy sopii juuri omaan kotiin.
Näin kävi myös Annan keittiössä.

Ensimmäinen sävy johon iskin silmäni ei toiminut meidän asunnossa.

Anna uskoo, että olisi saattanut tehdä hyvin erilaiset valinnat jos suunnittelua ei olisi tehty omassa kodissa, eikä välttämättä olisi niihin valintoihin nyt tyytyväinen.

Nyt tuntuu todella oudolta ajatus että suunnittelu tehtäisiin missään muualla kuin siellä omassa kodissa!

Kotona tehty suunnittelu mahdollistaa myös tarkan runkojen tarkastuksen ja Elegan suunnittelija voi heti arvioida, mitä vanhasta keittiöstä kannattaa säilyttää ja mitä uusia.

Skandinaavisessa keittiössä nähdään puun sävyjä

Annan keittiöstä säilytettiin vanhat hyväkuntoiset rungot. Vain uusille kodinkoneille rakennettiin uudet rungot, jotta ne saatiin integroitua tyylikkääseen kokonaisuuteen. Myös mekanismeihin tehtiin muutoksia, jotta keittiön säilytystila saataisiin täysin hyödynnettyä.

Annalle kodin tyyli on skandinaavisen klassinen ja samalla kotoisa. Uuteen keittiöön haluttiin vetimettömät yläkaapit ja alakaappehin valittiin kauniit messinkiset nuppivetimet. Tammensävyiset ovet ovat modernit ja sileät. Keittiötasoksi valikoitu trendikäs terrazzo marmori -kuvioitu harmaa taso.

Uusi keittiö sulautuu täydellisesti kodin sisustukseen, luoden elegantin ja käytännöllisen tilan. Keittiö on perheelle paitsi toiminnallisesti tärkeä myös kodin sisustuselementti. Se on saumattomasti integroitu olohuonetilaan, joten keittiön ilme ja tunnelma vaikuttavat koko kodin viihtyvyyteen.

Kahden päivän keittiöremontti onnistui täydellisesti

Keittiöremontti kesti kaksi päivää, joista jo ensimmäisen päivän jälkeen kodinkoneet olivat käytössä. Toisena päivä keittiö viimeisteltiin ja tähän Anna oli erityisen tyytyväinen. Annalle oli todella tärkeää, että vanhat rungot eivät vilku uusien ovien takaa ja keittiö näyttää ja tuntuu uudelta, vaikka se uusittiin vain pinnallisesti.

Asentaja oli Annan mukaan ammattitaitoinen ja rauhallinen, huolehtien kaikista yksityiskohdista. Kodinkoneiden integroinnit osoittautuivat yhdeksi Annan lempimuutokseksi, sillä se teki keittiöstä yhtenäisen ja harmonisen tilan.

Keittiössä ei pomppaa jättimäinen valkoinen pakastin silmille!

Anna suosittelee lämpimästi Elegaa kaikille, jotka harkitsevat keittiöremonttia. Tarkka suunnittelu ja ammattitaitoinen toteutus voivat tehdä keittiöremontista vaivattoman ja lopputuloksesta upean. Elega ei ainoastaan tarjonnut kauniita materiaaleja, vaan myös osaavaa suunnittelua ja ammattimaista asennusta, mikä teki keittiöremontista positiivisen kokemuksen koko perheelle.

Ihan älyttömän hyvä koko prosessi ja lopputulos!

Ovimalli: Doris R
Oviväri: Comfort Oak
Vedin: Ligo harjattu messinki
Taso/välitila: Terrazzo marmori

Keittiöunelmista toteutukseen

Onko sinulla mielessä unelmiesi keittiö, mutta et tiedä, miten edetä toteutuksessa? Ota yhteyttä niin tehdään suunnitelma unelman toteutuksesta!

Tilaa keittiösuunnittelu kotiisi