Näyttelijä Thelma Sibergin vanha keittiö ei enää vastannut perheen tarpeisiin. Keittiöön kaivattiin käytännöllisyyttä ja käyttömukavuutta sekä persoonallisuutta. Elega auttoi luomaan keittiöön uuden ilmeen sekä toi tilaan modernia käytännöllisyyttä.

Vanhassa keittiössä haasteina olivat kolisevat ja pienille lapsille helposti avautuvat kaapit. Valkoinen keittiö ei myöskään vastannut Thelman ajatuksia heidän näköisestään keittiöstä.

Lapsiperheeseen tarvitaan käytännöllinen keittiö

Kaksi vuotta epäkäytännöllisen keittiön kanssa sai riittää ja he valitsivat Elegan uudistamaan heille unelmiensa keittiön. Päätös ei ollut vaikea, sillä Thelma oli kuullut paljon positiivista palautetta Elegan keittiöistä. Ammattitaito ja tyylikkäät ratkaisut vaikuttivat valintaan.

Tämä on ehkä klisee, mutta mielestäni keittiö on kodin sydän!

Lapsiperheessä keittiön rooli on korostunut, sillä kotiruokaa tehdään paljon ja keittiössä vietetään aikaa koko perheen voimin. Keittiö on myös tärkeässä roolissa koko kodin tunnelman luojana.

Tummanvihreä keittiö on moderni ja kodikas

Kun uutta keittiötä ruvettiin suunnittelemaan suunta oli selvä – kotiin haluttiin tumma keittiö, joka toisi lisää lämpöä ja kodikkuutta.

Ajatus vihreästä keittiöstä oli pyörinyt Thelman mielessä jo pitkään, mutta lopullinen päätös syntyi suunnittelukäynnillä. Kun tapaamisessa käytiin läpi värejä ja vaihtoehtoja Elegan tumman vihreä sävy oli selkeä valinta. Suunnittelu tehtiin tuttuun tapaan suoraan kohteessa.

Katso Elegan upeat värivaihtoehdot!

Parasta oli se, että suunnittelu tehtiin kotona! En voi uskoa miten helppoa tämä oli!

Thelma toivoi, että keittiön suunnittelu olisi mahdollisimman vaivatonta ja kotona tehty suunnittelu säästi paljon aikaa ja vaivaa kiireisen perhearjen keskellä.

Keittiöremontissa kannattaa uudistaa vain tarpeellinen

Elega uudistaa keittiössä vain sen mikä on tarpeellista ja näin tehtiin myös Thelman keittiössä. Vanhasta keittiöstä säilytettiin taso ja välitila, sillä ne olivat todella hyvässä kunnossa. Thelma koki valkoisen tason vanhojen ovien kanssa tylsänä, mutta yhdistettynä uusiin tummanvihreisiin oviin saatiin luotua tyylikäs kokonaisuus.

Tykkäsin siitä, että Elega toi ammattilaisen näkemyksen siihen mitä vanhasta keittiöstä kannattaa säilyttää

Käytännöllisyyttä ja tunnelmaa keittiöön

Tummanvihreiden, sileiden ovien lisäksi keittiöön valikoitu modernit tummat vetimet. Tummien ovien ja vaalean tason sekä välitilan kontrasti tekee tästä keittiöstä modernin kokonaisuuden. Vihreä sävy tuo mukanaan kodikkuutta sekä maanläheisyyttä.

Käytännöllisyyttä keittiöön tuotiin vetolaatikoilla ja kaapistojen vaimennetuilla sulkumekanismeilla. Nyt kaapit eivät enää kolise ja keittiössä on helppo puuhailla. Thelma ei ole vielä täysin tottunut uuden keittiön mukavuuksiin ja hiljaiset kaapit yllättävät.

Joka kerta kun suljen oven siristän silmiäni ja odotan kolahdusta, mutta sitten sitä ei tulekkaan ja olen vain että ah ihanan hiljaista!

Keittiöön haluttiin uudistaa myös kierrätysjärjestelmä. Jotta myös puhdistusvälineiden säilyttäminen olisi kätevää, lisättiin kierrätysjärjestelmän yläpuolelle vetolaatikko. Vetolaatikot mahdollistavat säilytystilan hyödyntämisen kokonaisuudessaan ja tekevät näin keittiöstä käytännöllisen.

Nopea ja Vaivaton Uudistus – Yhden Päivän Keittiöremontti

Itse keittiön uudistus toteutui Elegan tapaan nopeasti vain yhdessä päivässä.

Olin suorastaan ihan pöyristynyt siitä kuinka nopeaa ja kätevää se oli!

Thelman lempiasioita uudessa keittiössä ovat käytännölliset vetolaatikot.

Huomaan heti kuinka paljon toimivampi tämä keittiö on nyt!

Käytännöllisyyden lisäksi keittiön uusi vihreä sävy on Thelmalle unelmien täyttymys. Tumma sävy loi kotiin kaivattua tunnelmaa.

Thelma suosittelee Elegaa lämpimästi kaikille, jotka pohtivat remontin tekemistä. Uudistuksen aikana Thelma koki olonsa erityisen arvostetuksi, sillä Elegan tiimi loi vaikutelman, että heidän remonttinsa oli prioriteetti.

Nopea ja tehokas palvelu loi miellyttävän kokemuksen, ja Thelma kokee, että Elega ottaa jokaisen projektin tosissaan. Elega pystyy tarjoamaan yksilöllistä ja ammattitaitoista palvelua jokaiselle asiakkaalle.

Olen ehtinyt suositella Elegaa jo monelle!

Elega pyrkii siihen, että pääsee yllättämään asiakkaat heidän odotuksensa ylittävällä palvelulla ja työn lopputuloksella.

Ovimalli: Doris R
Oviväri: Fir Green sphere
Vetimet: Rise harjattu pronssi

Keittiöunelmista toteutukseen

Onko sinulla mielessä unelmiesi keittiö, mutta et tiedä, miten edetä toteutuksessa? Ota yhteyttä niin tehdään suunnitelma unelman toteutuksesta!

Tilaa keittiösuunnittelu kotiisi