Mediapersoona Patricia Ström muutti perheineen omakotitaloon, joka koki täysivaltaisen remontin. Uudessa kodissa myös keittiö haluttiin uudistaa kokonaan. Elega keittiöt otti ohjat käsiinsä ja muutti vanhanaikaisen keittiön upeaksi ja moderniksi tilaksi.

Kokonaisvaltainen keittiöuudistus

Vanhassa keittiössä vallitsi perinteinen tunnelma sinisine ovineen ja puunsävyisine tasoineen. Yleisilmeeltään keittiö tuntui pimeältä tumman lattian kanssa. Päätös keittiön uudistamisesta on selkeä alusta lähtien. Keittiön rungot olivat vanhat, joten myös ne päädyttiin vaihtamaan. Vanha keittiö purettiin perusteellisesti eikä jäljelle jäänyt muuta kuin jääkaappi. Uusi keittiö tehtii kahdessa päivässä.

Katso Patrician Youtube-video heidän keittiön muutoksesta!

Greiget kaapinovet tuovat lämpöä moderniin keittiöön

Uudistus aloitettiin perinteisellä suunnittelukäynnillä, jonka aikana Elegan Aleksi esitteli erilaiset materiaalit ja sävyt. Patricia tiesi, että keittiöön haluttiin tuoda vaaleutta sekä valoa ja yleisilme haluttiin pitää mahdollisimman siistinä.

– Saimme todella paljon vinkkejä siihen, mikä tähän tilaan sopisi ja ehdotuksia sellaisista ratkaisuista, joita emme itsekkään osanneet kuvitella, kertoo Patricia.

Keittiöstä tehtiin tyylikäs ja moderni, joka eroaa täysin alkuperäisestä keittiöstä. Keittiöön valittiin kiiltävä ja valkoinen, moderni työtaso. Myös välitilaan jatkettiin samaa kiiltävän valkoista tyyliä, jonka ansiosta säilytettiin harmoninen kokonaisuus.

– Toivoimme, että keittiössä on isot kaapit ja paljon säilytystilaa. Halusimme, että keittiö näyttää ulkoa päin todella siistiltä ja freesiltä, kertoo Patricia.

Greiget keittiön kaapinovet tuovat moderniin keittiöön lämpöä hiekan sävyllään. Tämä sävy muuttaa väriään erilaisessa valaistuksessa, jonka ansiosta ovet näyttävät välillä harmaan ja toisinaan beigen sävyisiltä. Ovet pääsevät oikeuksiinsa isossa omakotitalossa, jossa keittiöön tulvii paljon valoa suurista ikkunoista. Keittiön sävyt toistuvat kauniisti tilan upeassa lattiassa.

Keittiön yksityiskohtina kimaltelevat kultaista hohtava hana, tyylikäs allas sekä vetimet, jotka antavat keittiölle hienostuneen ilmeen. Muut kodinkoneet valittiin sopimaan valkoiseen jääkaappiin, joten keittiössä toistuu valkoinen myös integroidussa uunissa, mikrossa sekä liesituulettimessa. Tiskikone integroitiin piiloon. Integroiduilla kodinkoneilla haluttiin ylläpitää siistiä ilmettä.

Avoimeen L-muotoiseen keittiöön rakennettiin myös tila viinikaapille sekä vitriinille. Taso jatkoi keittiön valkoista tyyliä ja vitriinissä on kauniit ikkunalliset ovet.

Vieläkin ihastelemme keittiötä päivittäin! – Keittiö tuo iloa Patrician arkeen

Patricialle keittiö on hänen päivittäisen työskentelynsä keskipiste, jossa hän kuvaa paljon sisältöä ja toteuttaa muunmuassa ruokavideoitaan. Hän myös kokkaa intohimoisesti päivittäin. Tämä vaikutti vahvasti uuden keittiön materiaalivalintoihin, jotta se mahdollistaisi inspiroivan työnteon sekä tarjoaisi tila illanistujaisiin ja perhe-elämään.

Patrician keittiö on kaunis kokonaisuus, josta on vaikeaa valita yhtä lempiasiaa.

– En osaa oikein sanoa, mikä on lempiasiani uudessa keittiössä, siilä tämä on vaan niin täydellinen kokonaisuus, iloitsee Patricia.

Keittiössä on paljon säilytystilaa ja kaapistojen tilasta on otettu kaikki irti käytännöllisillä mekanismeilla, kuten kulmakaappi mekanismilla sekä vetolaatikoilla.

Tyylikkäät wc-kalusteet Elegalta

Elega uudisti myös kodin kaksi vessaa. Vanhat vessat olivat parhaat päivänsä nähneet ja niiden siniset ovet ja laatoitus eivät vastanneet enää nykypäivää.

Vessoihin rakennettiin tyylikkäät kaapistot ja tasot, jotka kruunattiin moderneilla altailla ja hanoilla.

Uudistukset sujuivat keittiön sekä vessojen osalta mutkattomasti ja nopeasti. Patricia suosittelee Elegaa myös muille, oli kyseessä sitten kevyempi keittiön pintaremontti taikka kokonaisvaltainen uudistus.

– Tämä on vaan niin kiva! Ehdottomasti suosittelen Elegaa myös muille!

Keittiöunelmista toteutukseen

Onko sinulla mielessä unelmiesi keittiö, mutta et tiedä, miten edetä toteutuksessa? Ota yhteyttä niin tehdään suunnitelma unelman toteutuksesta!

Tilaa keittiösuunnittelu kotiisi