Battle Beast -yhtyeestä tuttu laulaja, artisti ja esiintymisvalmentaja Noora Louhimo kaipasi vanhaan keittiöönsä uudistusta, jossa hänen oma tyylinsä ja persoonallisuutensa tulisivat esiin. Keittiö koki täydellisen muodonmuutoksen 90-luvun tyylistä nykyaikaan.

– Halusin, että keittiö vastaa enemmän mun persoonaa ja tarpeita, kertoo Noora.

Noora oli nähnyt Elegan uudistaman Pippa Laukan keittiön, jonka inspiroimanan hän päätyi Elegan sivuille katsomaan erilaisia kuvia ja kokonaisuuksia.

Katso Pippa Laukan upea keittiö!

– Rakastuin ihan täysin! Siellä oli juuri minun tyyliä vastaavaa mustaa kaappia ja rustiikkista työtasoa ja otin sitten heti yhteyttä Elegaan. Siitä se ajatus lähti.

Katso video Nooran upeasta keittiöstä!

Nooralle myös kotimaisuus oli tärkeä asia keittiön valinnassa.

– Valitsin Elegan, koska tämä on perheyritys ja kotimainen. Haluan tukea nimenomaan tällaisia arvoja, toteaa Noora.

Kiireisen arjen keittiö on käytännöllinen

Noora elää kiireistä arkea laulajana ja valmentajana, mikä vaatii jatkuvaa matkustelua ja luo stressiä. Keittiö on hänelle paikka, jossa hän saa rauhoittua ja nauttia ruoanlaitosta.

Ruoanlaitto on Nooralle intohimo, ja hän kokeilee rohkeasti erilaisia reseptejä sekä antaa mielikuvituksensa lentää. Siksi hän halusi keittiöltä sekä kauneutta että käytännöllisyyttä.

Inspiroiva keittiösuunnittelu kotona

– Suunnittelu oli todella ammattimaista ja nopeaa ja siitä mun täytyy kyllä antaa 10 pistettä ja papukaijamerkki Elegan Aleksille, koska hän reagoi tosi nopeasti kaikkiin mun toiveisiin, kertoo Noora.

Suunnittelu tehtiin Elegan tapaan Nooran kotona, jolloin paikan päällä valittiin sopivat materiaalit ja tehtiin alustava suunnitelma tulevasta keittiöstä.

– ​Me oltiin heti samalla aaltopituudella!

Keittiöuudistus nopeasti muutamassa päivässä

Vaikka Nooran keittiö oli iso ja uudistettavaa oli paljon, sujui projekti tehokkaasti nopealla aikataululla. Keittiö oli alusta loppuun asti valmis neljässä päivässä.

Nooralla oli ilo seurata Elegan asentajan, Jarin, taitavaa työskentelyä. Tulos ylitti kaikki odotukset, ja Noora rakasti uutta keittiötään heti. Se oli juuri sellainen kuin hän oli toivonut – persoonallinen, tyylikäs ja ennen kaikkea käytännöllinen.

– Kaikki meni kyllä niin mukavasti ja vaivattomasti, toteaa Noora.

Mä rakastan tätä keittiötä!

Nooran lempiasioita uudessa keittiössä on erityisesti keittiön tunnelma ja käytännöllisyys. Jokaiselle tavaralle on nyt oma paikkansa ja laskutilaa riittää.

Uusi keittiö tarjoaa Nooralle tilaa toteuttaa itseään ruoanlaitossa ja saada rentouttavaa aikaa ystävien ja perheen seurassa.

– Tämä on juuri sellainen mitä mä olisin voinut toivoa ja oikeastaan enemmänkin!

Nooran keittiössä käytetyt ratkaisut:

Ovimalli: Doris AP
Oviväri: Mattamusta
Vedin: Elegantte antiikkipronssi
Taso: Rustiikkitammi

Keittiöunelmista toteutukseen

Onko sinulla mielessä unelmiesi keittiö, mutta et tiedä, miten edetä toteutuksessa? Ota yhteyttä niin tehdään suunnitelma unelman toteutuksesta!

Tilaa keittiösuunnittelu kotiisi