Keittiön tasot mittojen mukaan

Saat keittiön tasot meiltä mittojen mukaan kotiin asennettuna jopa 10 päivässä tilauksesta keittiön uudistuksen yhteydessä. Valmistamme keittiön ovet omassa tehtaassamme Haapajärvellä. Myönnämme Elegan kalusteille 10 vuoden laatuturvan.

Tutustu mallistoomme ja lue lisää Elegan edullisesta keittiöremontista. Teemme keittiöstäsi kauniin yhdessä päivässä vaihtamalla keittiön kaapin ovet ja tasot – edullisesti ja ekologisesti.

Elega – keittiöremontti ilman remonttia

Uusi ilme keittiöllesi vaihtamalla tasot, ovet ja muu tarpeellinen. Vanhasta säilyy se, mikä on käytettävissä.

Lue lisää

Keittiön taso luo ryhdikkään ilmeen keittiöösi

Keittiö on kuin palapeli, josta voit koota itsellesi mieluisan erilaisten materiaalien ja ratkaisujen avulla. Saatamme viettää keittiössämme useita tunteja viikossa, joten on tärkeää, että keittiön tason materiaali sopii juuri sinun keittiöön. Tutki myös keittiön kaapin ovien valikoimaa ja sovita mieleinen ovi yhteen tason kanssa!

Varsinkin jos olet erityisen innokas ruoanlaittaja tai leipuri, keittiön pöytätasot joutuvat kovalle koetukselle. Tasot voivat olla jopa päivittäin kosketuksissa kosteuden, kuuman, kylmän, terävän tai rasvan kanssa. Valitsemalla käyttöösi sopivan tasomateriaalin, voit varmistua siitä, että se säilyy käytössäsi mahdollisimman pitkään hyvänä.

Laminaattitasojen pinnat ovat erittäin todentuntuisia kolmiulotteisuutensa vuoksi. Valitse laminaattitasojen mallistosta betonia tai marmoria muistuttava taso. Yhdistelemällä dramaattisia värejä pelkistettyyn keittiöön, saat keittiön ilmeeseen varsin rohkean ilmeen.

Puumateriaali keittiön tasossa sopii erityisesti luonnonmateriaaleja arvostavalle. Puutaso on myös erittäin kestävä, mikäli siitä huolehtii oikein. Puutasoon voi helposti tulla kolhuja tai naarmuja, mutta materiaalin etuna on se, että siihen voi tarvittaessa hioa uuden pinnan ja käsitellä soveltuvalla öljyllä.

Huomioi nämä 3 yleistä asiaa, kun uusit keittiösi!

Lataa maksuton käsikirja onnistuneeseen keittiöremonttiin.


Tietosuojaseloste

Tilaa etäsuunnittelu tai keittiösuunnittelu kotiisi

1) Varaa etätapaaminen

Voit varata keittiön suunnittelun etänä. Sovimme kanssasi sinulle sopivimman etätapaamistavan (puhelu, whatsapp-puhelu tai etäyhteysohjelma) sekä ohjeistamme sinut valmistautumaan ennen etätapaamista.

Etäsuunnittelussa käydään läpi toiveesi uudesta keittiöstä sekä mahdollisuudet hyödyntää vanhan keittiösi runkoja. Suunnittelijamme laatii sinulle ehdotuksen uudistetusta keittiöstä sekä tekee ehdotuksen keittiön uudistamiseta.

2) Keittiösuunnittelu kotona kaikkialla Suomessa

Käynnin aikana keittiösuunnittelija kuuntelee toiveesi, arvioi keittiösi kunnon ja kertoo näkemyksensä keittiön uusimisesta.

Suunnittelun aikana saat:

  • tietää, mitä vanhasta keittiöstäsi voi säilyttää ja mitkä osat olisi aika uusia
  • ehdotuksia uusille säilytysratkaisuille ja arjen askareita helpottaville mekanismeille
  • tyylivinkkejä ja ideoita keittiön suunnitteluun
  • tarjouksen uudesta Elega Keittiöstä.

Kotisuunnittelun varotoimenpiteet poikkeustilanteen aikana

  • Kiinnitämme erityistä huomiota hyvään hygieniaan sekä pidämme varoetäisyyden sinuun
  • Huolehdimme hyvästä käsihygieniasta, emme kättele ja vältämme koskemasta mihinkään ylimääräiseen kotonanne
  • Jos tunnet itsesi flunssaiseksi tai muuten kipeäksi tai kuulut riskirhmään, pyydämme sinua varaamaan etätapaamisen
  • Varmistamme vielä tapaamisen sopimisen yhteydessä, että olemme molemmin puolin terveitä. Tarvittaessa tapaamiset siirretään eteenpäin tai perutaan.

Varaa etätapaaminen tai tilaa suunnittelukäynti kotiin
Tietosuojaseloste

Otamme sinuun yhteyttä viimeistään seuraavana arkipäivänä ja sovimme sinulle sopivan tapaamisajankohdan.