Arvonta: Voita 4000€ arvoinen keittiöuudistus!

Keittiötaso mittojen mukaan

Saat keittiön tasot meiltä mittojen mukaan kotiin asennettuna. Keittiön työtason vaihto onnistuu helposti vanhan keittiön runkoihin. Valmistamme keittiön ovet ja tasot omassa tehtaassamme Haapajärvellä. Myönnämme Elegan kalusteille 10 vuoden laatuturvan.

Tutustu mallistoomme ja lue lisää Elegan edullisesta keittiöremontista. Teemme keittiöstäsi kauniin yhdessä päivässä vaihtamalla keittiön kaapin ovet ja tasot – edullisesti ja ekologisesti.

Elega – keittiöremontti ilman remonttia

Uusi ilme keittiöllesi vaihtamalla tasot, ovet ja muu tarpeellinen. Vanhasta säilyy se, mikä on käytettävissä.

Lue lisää

Keittiön taso luo ryhdikkään ilmeen keittiöösi

Keittiö on kuin palapeli, josta voit koota itsellesi mieluisan erilaisten materiaalien ja ratkaisujen avulla. Saatamme viettää keittiössämme useita tunteja viikossa, joten on tärkeää, että keittiön työtason materiaali sopii juuri sinun keittiöön. Tutki myös keittiön kaapin ovien valikoimaa ja sovita mieleinen ovi yhteen tason kanssa!

Varsinkin jos olet erityisen innokas ruoanlaittaja tai leipuri, keittiön pöytätasot joutuvat kovalle koetukselle. Tasot voivat olla jopa päivittäin kosketuksissa kosteuden, kuuman, kylmän, terävän tai rasvan kanssa. Valitsemalla käyttöösi sopivan tasomateriaalin, voit varmistua siitä, että se säilyy käytössäsi mahdollisimman pitkään hyvänä.

Kestävä ja edullinen laminaattitaso

Laminaattitasojen pinnat ovat erittäin todentuntuisia kolmiulotteisuutensa vuoksi. Valitse laminaattitasojen mallistosta betonia tai marmoria muistuttava taso. Yhdistelemällä dramaattisia värejä pelkistettyyn keittiöön, saat keittiön ilmeeseen varsin rohkean ilmeen.

Valokuvaustekniikka on kehittynyt runsaasti aiemmasta. Tasojen pinnat ovat erittäin todentuntuisia kolmiulotteisuutensa vuoksi. Esimerkiksi “betoninen”-laminaattitaso on tällä hetkellä kysytyimpiä laminaattitasoja.

Keittiön työtasojen trendit

Keittiön työtasojen materiaalien valinnassa korostuu usein kestävyys, luonnollisuus ja yhteensopivuus muiden keittiön materiaalien kanssa. Erilaisia keittiön materiaaleja, värejä ja tyylejä yhdistettäessä voi käyttää rohkeasti luovuutta. Keittiösuunnittelun ammattilainen auttaa suunnitteluvaiheessa yhteensopivien materiaalien valinnassa.

Keittiön työtasoille löytyy useampaa eri vaihtoehtoa Elegan valikoimasta. Tutustu suunnitteluhetkellä myös Elegan tuotekuvastoon. Kuvastosta löydät mm. Elegan valikoimassa olevat tasovaihtoehdot.

Ota yhteyttä keittiöasiantuntijaamme niin löydämme yhdessä keittiöösi sopivan työtason materiaalin!

Huomioi nämä 3 yleistä asiaa, kun uusit keittiösi!

Lataa maksuton käsikirja onnistuneeseen keittiöremonttiin.

    Jätä yhteystietosi, niin soitamme sinulle ja sovimme ajankohdan suunnittelukäynnille.

    Käynnin aikana keittiösuunnittelija kuuntelee toiveesi, arvioi keittiösi kunnon ja kertoo näkemyksensä keittiön uusimisesta. Suunnittelu on ilmainen eikä se sido sinua mihinkään.

    Elegan tietosuojakäytäntö

    Lomake on suojattu roskapostin estämiseksi Googlen reCAPTCHA-palvelulla, johon liittyy palvelun tietosuojaseloste ja käyttöehdot.