Artistina työskentelevän Ellinooran koti on paikka, jossa oma persoona näkyy myös sisustuksessa. Keittiön uusiminen toi kotiin kaivattua rauhallista tunnelmaa.

Ellinoora oli kuullut ennestään hyvää palautetta Elegasta

Keittiö on Ellinooralle tärkeä osa kotia ja lähtiessään miettimään kumppania keittiön uusimiseen, hän halusi, että kaikki sujuisi helposti.

“Olin vuosien varrella kuullut Elegasta tosi paljon positiivista palautetta, mutta kun mulle tuli konkreettisesti eteen tää keittiökysymys, niin konsultoin vielä ystäviä, joilta olin kuullut Elegasta hyvää”, kertoo Ellinoora.

Ystäviltä ja tuttavilta saadut suositukset saivat Ellinooran lopulta valitsemaan Elegan keittiön, joka osoittautui hyväksi ratkaisuksi.

“Onneksi päädyin tähän ratkaisuun, koska isolta tuntuva projekti oli loppupeleissä mulle itselle henkilökohtaisesti todella mutkaton ja pieni prosessi”, toteaa Ellinoora.

Testaa millainen olisi unelmiesi keittiö!

Ellinoora haluaa kohdata ihmiset aina aidosti ihmisenä – Tämä toteutuu myös Elegalla

Ellinoora tapaa työssään paljon erilaisia ihmisiä ja hänelle on tärkeää, että kohtaamiset ovat aina ihmiseltä ihmiselle. Keittiöprojektin aikana hän huomasi, että myös Elegalle tämä on tärkeä arvo.

“Kun puhutaan projektista, joka koskee niin tärkeää paikkaa kuin oma koti, niin tietenkin se jännitti, mutta olin iloinen siitä, että sain koko matkan äärimmäisen ystävällistä palvelua kaikilta ihmisiltä, jotka olivat tässä prosessissa mukana”, kertoo Ellinoora.

Elegalla halutaan aina auttaa ihmistä ja ymmärretään, että keittiö tulee ihmisen tarpeisiin. Auttava asenne näkyi Ellinooran mielestä esimerkiksi silloin, kun esiin nousi erilaisia kysymyksiä.

“Vaikka mulla olisi ollut joku ihan pieni yksityiskohtainen kysymys, niin kaikkeen vastattiin. Mulla oli koko ajan tosi kohdattu olo tän prosessin aikana”, jatkaa Ellinoora.

Ellinooralle on tärkeää, että hänen persoonansa heijastuu myös hänen kodista

Koti on Ellinooralle paikka, jossa tunnelma on tärkeä ja erilaisilla elementeillä on saatu kotiin persoonallisuutta.

“Mun kodissa tiivistyy hyvin se, kuka oon persoonana ja ihmisenä. Täällä on esimerkiksi valkoinen pupu-säkkituoli ja vaaleanpunainen piano, mutta kaiken sälän lisäksi täällä on nyt harmoninen ja rauhaa tuova keittiö”, kertoo Ellinoora.

Keittiössä Ellinooralle on tärkeää erityisesti se, että keittiö on tehty juuri hänelle ja hänen tarpeisiin sopivaksi.

“Mulle kaikista tärkeintä oli se, että keittiö on räätälöity täysin mittojen mukaan juuri mulle. Ja lisäksi tärkeää on se, että mun keittiössä on paljon kauniita pieniä yksityiskohtia, kuten aamiaiskaappi ja messinkiset vetimet. Tämä on semmoinen maisema, jota katson joka päivä, ja kun se on mun mielestä äärimmäisen visuaalinen ja kaunis, siitä tulee joka päivä hyvä fiilis”, kuvailee Ellinoora.

Ero uuden ja vanhan keittiön välillä on suuri. Uuteen keittiöön tuli paljon lisää säilytystilaa ja esimerkiksi keittiön yhteydessä oleva lipasto muutettiin vaatekaapiksi.

“Vanhassa keittiössä ei ollut käytetty tilaa hyödyksi ja kaappitilaa ei ollut tarpeeksi. Tärkeää oli saada keittiöstä toimiva kokonaisuus. Keittiö on samassa tilassa olohuoneen kanssa, jolloin sen avulla pystyttiin rauhoittamaan koko tilan tunnelmaa”, kertoo Elegan Aleksi Juojärvi.

Lue myös: Pinossa-blogin Essi Raivion keittiöremontti viimeisteli kotiin halutun tunnelman

Elegan kanssa Ellinoora pystyi luottamaan, että hänen visionsa tuli kuulluksi

Kun Elegan päädystä tehtiin projektia, haluttiin Ellinooran näkemyksiä kuulla tarkasti, jotta keittiöstä saatiin juuri hänen näköisensä.

“Menin paikanpäälle Ellinooran luo ja kyselin paljon hänen mielipiteitään. Suoraan paikan päällä tehdyssä suunnittelussa on se hyvä puoli, että näkee heti, miten tilaa pystyy hyödyntämään ja miten värit sopivat. Ellinooralla oli heti mielessään tietty värimaailma, minkä ansioista keittiöstä saatiin helposti juuri hänelle mieleinen”, kommentoi Elegan Juojärvi.

Työssään Ellinoora on tottunut siihen, että hän on itse vastuussa oman visionsa toteutumisesta, joten hänestä oli mukavaa huomata, että Elega halusi toteuttaa juuri hänen näköisen keittiön.

“Oli erittäin positiivinen kokemus huomata, että mun visio ja mun keittiö olivat erittäin luotettavissa ja turvallisissa käsissä Elegan tiimin kanssa”, summaa Ellinoora.

Lue myös: Vuoden 2024 keittiötrendit ovat elegantimpia kuin koskaan!

Uudista keittiösi päivässä uuteen uskoon

Viisi syytä valita Elegan keittiöuudistus:

  1. Mittatilaustyö: Saat juuri sinun kotiisi sopivimmat ratkaisut, eikä kaikkea tarvitse uusia. Mittatilaustyön ansiosta voimme uusia esimerkiksi pelkät kaapistojen ovet, jotka valmistetaan mittojen mukaan.
  2. Kotimaisuus: Valitsemalla Elegan keittiön saat aidosti kotimaisen ratkaisun. Kaikki tuotteemme suunnitellaan ja valmistetaan Suomessa, mikä takaa korkean laadun, kestävyyden ja vastuullisen tuotantoprosessin. Lisäksi tuet suomalaista työtä ja toimitusajat pysyvät lyhyinä.
  3. Rahoitus: Ymmärrämme, että keittiön uudistaminen on merkittävä investointi. Siksi tarjoamme joustavia rahoitusvaihtoehtoja, jotka auttavat toteuttamaan unelmiesi keittiön ilman, että sinun tarvitsee lykätä projektia.
  4. Palvelu ihmiseltä ihmiselle: Meille on tärkeää, että asiakkaamme kokevat saavansa henkilökohtaista ja yksilöllistä palvelua. Tiimimme on sitoutunut tarjoamaan avun ja neuvot alusta loppuun varmistaen, että keittiön uudistusprosessi on sujuva ja miellyttävä kokemus.
  5. Oma kalustevalmistus: Elegan vahvuus on oma kalustevalmistus Haapajärvellä, joka mahdollistaa täydellisen mukautuvuuden ja ainutlaatuiset ratkaisut jokaiseen kotiin. Oma kalustevalmistus tarkoittaa, että voimme vastata joustavasti ja tehokkaasti kaikkiin toiveisiisi.

Tilaa keittiösuunnittelu!

Ellinooran keittiössä käytetyt ratkaisut

Ovimalli: Doris R
Oviväri: Mattavalkea
Vedin: Ligo messingöity