Keittiökaapinovet ovat yksi tärkeimmistä elementeistä keittiössäsi ja luovat koko tilan tunnelman. Kauniin värin ja mallin lisäksi ovien ominaisuudet ovat tärkeässä roolissa. Keittiössä tehdään ruokaa, touhutaan ja eletään elämää, jolloin ovien materiaalilta vaaditaan kestävyyttä ja helppoutta.

Miksi Elegan keittiökaapinovet ovat paras ratkaisu keittiöösi?

Elegan keittiökaapin ovet valmistetaan omassa tehtaassa Haapajärvellä, ja niissä yhdistyvät kotimainen laatu, helppohoitoisuus, ympäristöystävällisyys ja laadukas suunnittelu. Listasimme ominaisuudet, joiden vuoksi sinunkin kannattaa valita Elegan keittiönovet!

Valmistettu omassa tehtaassa Haapajärvellä

Elegan keittiökaapinovet valmistetaan omassa tehtaassa Haapajärvellä. Tämä mahdollistaa mittatilaustyön, jolloin ovet voidaan räätälöidä täydellisesti asiakkaan toiveiden mukaisesti. Tässä tapauksessa kotimainen valmistus tarkoittaa paitsi laatua myös vastuullisuutta.

Lue lisää tehtaastamme!

Helppohoitoinen ja kestävä materiaali

Elegan keittiökaapin ovet on suunniteltu kestämään aikaa ja käyttöä.  Pinta on päällystetty termoplastisella 3D PVC-kalvolla, mikä tekee siitä likaa hylkivän ja samalla helposti pyyhittävän. Oven paksuus on 18 mm ja sen sisusmateriaalina käytetään MDF-kalustelevyä, ja kaikki käytetyt raaka-aineet ovat vähäpäästöisyyssertifioituja.

Lue vinkit Elega-keittiön siivoukseen!

Kestää aikaa ja käyttöä

Elegan keittiökaapin ovet eivät ole pelkästään kauniita, vaan ne ovat myös erittäin kestäviä. Pinta on UV-suojattu, mikä tekee siitä haalistumattoman. Ovi kestää iskuja, kosteutta ja on erinomaisesti likaa hylkivä. Tämä takaa keittiön kaapiston pitkän käyttöiän ja helpon huollettavuuden.

Ympäristöystävällinen valinta

Elega-ovet tekevät ympäristövalinnasta helppoa. Kun ovet valmistetaan mittatilaustyönä, ne vähentävät jätettä ja tarjoavat asiakkaille mahdollisuuden vaihtaa vain se, mitä tarvitsee. Raaka-aineiden valmistajat ovat sitoutuneet yhä ekologisempaan tuotantoon, ja tämä ympäristötietoisuus näkyy tuotteen koko elinkaaren ajan.

Laatuturva

Elega tarjoaa asiakkailleen mielenrauhan 10 vuoden laatuturvalla. Tämä sitoutuminen laatuun kertoo valmistajan vahvasta uskosta omaan tuotteeseensa ja antaa asiakkaille varmuuden siitä, että heidän valintansa kestää aikaa.

Elegan keittiökaapin ovet eivät ainoastaan tarjoa tyylikästä ilmettä keittiöön, vaan myös vahvaa kestävyyttä, helppohoitoisuutta ja ympäristöystävällisyyttä. Ne edustavat suomalaista osaamista parhaimmillaan, ja niiden avulla voit luoda keittiön, joka näyttää upealta vuosikausia.

Keittiöunelmista toteutukseen

Onko sinulla mielessä unelmiesi keittiö, mutta et tiedä, miten edetä toteutuksessa? Ota yhteyttä niin tehdään suunnitelma unelman toteutuksesta!

Tilaa keittiösuunnittelu kotiisi