Keittiön asennus jopa päivässä

 

 

Elegan keittiöuudistus on nopea ja kotimainen vaihtoehto perinteiselle keittiöremontille. Uusimme keittiöstä vain tarvittavat osat, jolloin keittiön asennukseen tarvittava aika sekä hinta pysyvät maltillisena. Valmistamme tuotteet omalla tehtaallamme Haapajärvellä, millä varmistamme, että keittiöösi asennetaan varmasti laadukkaat kotimaiset tuotteet. Voit luottaa siihen, että uusi keittiösi on ammattitaidolla toteutettu parhaimmillaan vain yhdessä päivässä

Varaa maksuton keittösuunnittelu

Näin keittiön asennus etenee

Suunnittelukäynnillä kanssasi tehdään tarkka suunnitelma keittiöstä sekä sovitaan asennukselle sopiva viikko ja lasketaan keittiön hinta. Tämän jälkeen mittaaja käy ottamassa vielä tarkat mitat keittiöstä ennen asennusta.

Asentajamme ottaa sinuun yhteyttä viikkoa ennen asennusta ja sopii tarkan päivän sekä kellonajan, jolloin asennus tapahtuu.

Asentajamme saapuu sovittuna aikana ja hoitaa vanhan keittiön purkamisen sekä purkujätteiden hävityksen asianmukaisesti kierrättäen. Tämän jälkeen hän asentaa uuden keittiön.

Keittiön asennuksen valmistuttua täytät asentajan kanssa luovutus- ja takuutodistukset.

Pääset nauttimaan uudesta toiveidesi ja tarpeidesi mukaan suunnitellusta keittiöstäsi!

Miten valmistaudut keittiön asennukseen?

Ennen keittiön asennusta sinun ei tarvitse juurikaan valmistautua, mutta muutama asia on hyvä ottaa huomioon.

  • Varmistathan, että tarvittavat kaapit ja tilat ovat tyhjennettyjä tavaroista, jotta asentajamme pääsevät heti työn touhuun.
  • Lisäksi on hyvä varmistaa, että lemmikit ja pienet lapset pidetään poissa asennustöiden aikana turvallisuussyistä. Keittiön asennuksen yhteydessä asentajan käytössä ja työtilassa voi olla teräviä esineitä, ja ulko-ovea saatetaan pitää käytännön syistä auki asennustöiden aikana.

Asiakastyytyväisyys keittiön asennuksessa

Meille on tärkeää, että olet tyytyväinen lopputulokseen. Pidämme sinut ajan tasalla asennusprojektin kaikissa vaiheissa ja varmistamme, että kaikki sujuu sovitusti aikataulussa. Jos asentajamme havaitsee jonkin uuden muuttujan remontin yhteydessä, kerromme siitä sinulle ja mahdollisuuksien mukaan järjestämme tarvittavat toimenpiteet, jotta keittiösi asennus valmistuu siitä huolimatta ajallaan.

Jotta saamme tietää, mitä mieltä olit keittiön asennuksesta, lähetämme sinulle palautelomakkeen jokaisessa keittiöuudistuksen vaiheessa. Pääset antamaan palautetta niin suunnittelusta, mittauksesta kuin asennuksesta. Jos palautteestasi ilmenisi jotain korjattavaa, selvitämme asian ja käymme sen tarvittaessa läpi työntekijän kanssa.

 

Palautusprosessimme

Keittiön asennus – Miksi kannattaa valita ammattiasentajamme?

Meille on tärkeää, että keittiösi asennetaan varmalla ammattitaidolla ja laadulla. Henkilöstöllämme on laaja-alaista kokemusta, ja varmistamme aina myös omien perehdytysprosessiemme kautta, että laatukriteerimme täyttyvät yhtenäisesti tekijästä ja kokemusvuosista riippumatta. Hyödynnämme muun muassa omia koulutustilojamme, joissa ammattilaisemme voivat tehdä testiasennuksia koekeittiöihin ennen kentällä työskentelyä.

Pidämme asennushenkilöstömme osaamisesta huolta myös perehdytyksen jälkeen. Kun otamme käyttöön uusia tuotteita, jokainen asentajamme käy läpi niihin liittyvän asennuskoulutuksen. Toteutamme säännöllisesti yhteisiä asennuspäiviä, joissa ammattilaisemme pääsevät jakamaan osaamistaan ja kokemustaan keskenään

Vastuullisuus keittiön asennuksen yhteydessä

Elegalla vastuullisuus on keskeinen osa liiketoimintaamme ja panostamme siihen myös keittiön asennuksissa. Kierrätämme muun muassa kaikki purkujätteet asianmukaisesti ja kehitämme jatkuvasti materiaalejamme entistä ympäristöystävällisemmiksi.

Meille vastuullisuus tarkoittaa myös työntekijöidemme hyvinvointia. Pyydämme tasaisin väliajoin työntekijöiltämme palautetta meillä työskentelystä anonyymisti esimerkiksi Pulssi-kyselyillä.

Lue lisää vastuullisuudesta Elegalla!

Miksi valita Elega keittiö?

Mittatilaustyö: Saat juuri sinun kotiisi sopivimmat ratkaisut, eikä kaikkea tarvitse uusia. Mittatilaustyön ansiosta voimme uusia esimerkiksi pelkät kaapistojen ovet, jotka valmistetaan mittojen mukaan.

Kotimaisuus: Valitsemalla Elegan keittiön saat aidosti kotimaisen ratkaisun. Kaikki tuotteemme suunnitellaan ja valmistetaan Suomessa, mikä takaa korkean laadun, kestävyyden ja vastuullisen tuotantoprosessin. Lisäksi tuet suomalaista työtä ja toimitusajat pysyvät lyhyinä.

Rahoitus: Ymmärrämme, että keittiön uudistaminen on merkittävä investointi. Siksi tarjoamme joustavia rahoitusvaihtoehtoja, jotka auttavat toteuttamaan unelmiesi keittiön ilman, että sinun tarvitsee lykätä projektia.

Palvelu ihmiseltä ihmiselle: Meille on tärkeää, että asiakkaamme kokevat saavansa henkilökohtaista ja yksilöllistä palvelua. Tiimimme on sitoutunut tarjoamaan avun ja neuvot alusta loppuun varmistaen, että keittiön uudistusprosessi on sujuva ja miellyttävä kokemus.

Oma kalustevalmistus: Elegan vahvuus on oma kalustevalmistus Haapajärvellä, joka mahdollistaa täydellisen mukautuvuuden ja ainutlaatuiset ratkaisut jokaiseen kotiin. Oma kalustevalmistus tarkoittaa, että voimme vastata joustavasti ja tehokkaasti kaikkiin toiveisiisi.

Varaa keittiösuunnittelu
– kaikkialle Suomeen

Varaa keittösuunnittelu suoraan kotiisi. Käynnin aikana keittiösuunnittelija kuuntelee toiveesi, arvioi keittiösi kunnon ja kertoo näkemyksensä keittiön uusimisesta. Keittiösuunnittelu on maksuton eikä se sido sinua mihinkään.

Suunnittelun aikana saat:

  • tietää, mitä vanhasta keittiöstäsi voi säilyttää ja mitkä osat olisi aika uusia
  • ehdotuksia uusille säilytysratkaisuille ja arjen askareita helpottaville mekanismeille
  • tyylivinkkejä ja ideoita keittiön suunnitteluun
  • tarjouksen uudesta Elega Keittiöstä.

Voit varata keittiön suunnittelun myös etänä. Etäsuunnittelussa käydään läpi toiveesi uudesta keittiöstä sekä mahdollisuudet hyödyntää vanhan keittiösi runkoja. Suunnittelijamme laatii sinulle ehdotuksen uudistetusta keittiöstä sekä tekee ehdotuksen keittiön uudistamiseta.

    Jätä tietosi, niin otamme sinuun yhteyttä löytääksemme sinulle sopivan ajan.

    Keskustelun aihe

    KeittiöKylpyhuoneSäilytysjärjestelmät

    Tapaamistyyppi







    Elegan tietosuojakäytäntö

    Lomake on suojattu roskapostin estämiseksi Googlen reCAPTCHA-palvelulla, johon liittyy palvelun tietosuojaseloste ja käyttöehdot.