Arvonta: Voita 4000€ arvoinen keittiöuudistus!

Arvonnan säännöt

Elega Oy järjestää asuntomessujen ajan arvonnan, jonka palkintona on viikottain Philips Essential kiertoilmakypsennin HD925290. Arvonta koskee vain asuntomessuilla käyneitä.

Kilpailun järjestää Elega Oy (”järjestäjä”). Kilpailuun voi osallistua ajalla 7.7.–6.8.2023. Voittajan arvonta suoritetaan viikottain asuntomessujen ajan ja viimeinen arvonta asuntomessujen viimeisenä päivänä. Voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Kilpailuvoittajan tiedot tullaan julkaisemaan Elega Oy:n sähköisissä viestintäkanavissa.

Kilpailuun voi osallistua Elega Oy:n asuntomessujen pisteellä täyttämällä pisteellä olevaan tablettiin tiedot.

Voittaja arvotaan Elega Oy:n edustajan toimesta satunnaisella otannalla. Osallistuja voi vain kerran voittaa palkinnon. Jos arvonnan aikana on jo ehtinyt jo kerran voittaa palkinnon, niin silloin arvotaan toinen voittaja.

Palkinto on Philips Essential kiertoilmakypsennin mallia HD925290. Mikäli voittajaa ei tavoiteta 14 päivän kuluessa valinnan jälkeen, voittaja arvotaan uudelleen.

Järjestäjällä on oikeus julkaista voittajan nimi. Voittajan henkilöllisyys ja henkilötietojen oikeellisuus tarkistetaan. Järjestäjä pidättää oikeuden arpoa uuden voittajan, mikäli väärinkäytöksiä ilmenee. Palkinto on henkilökohtainen, eikä sitä voi jakaa eteenpäin.

Järjestäjän työntekijät, kilpailun yhteistyökumppaneina toimivien yritysten työntekijät, kilpailun järjestelyissä osallisena olleiden yritysten työntekijät ja edellä mainittujen perheenjäsenet eivät voi osallistua kilpailuun.

Palkinnon lakisääteisestä arpajaisverosta vastaa järjestäjä.

Palkinnon voittaja vapauttaa järjestäjän ja arvonnan yhteistyökumppanit kaikesta vastuusta, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen arvontaan osallistumisesta, palkinnon lunastamisesta tai sen käyttämisestä. Järjestäjän vastuu arvonnan osanottajia kohtaan ei millään perusteella ylitä palkinnon arvoa.

Kilpailuun osallistuneiden henkilötietoja voidaan käyttää suoramarkkinointiin, ellei sitä erikseen kielletä, eikä niitä luovuteta kolmansien osapuolien käyttöön. Tämän kilpailun säännöt koskevat kaikkia osallistujia.

Järjestäjä pidättää oikeuden muuttaa näitä sääntöjä.