fbpx

Arvonnan ehdot

Arvonnassa arvotaan kaksi voittajaa joista kumpainenkin saa 250 euron arvoisen lahjakortin Holiday Club -kylpylään. Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti.

Arvonnan säännöt

Elega Oy järjestää Holiday Club lahjakorttiarvonnan. Kaikki arvontaan osallistuneet ovat mukana kahden 250 euron arvoisen Holiday Club kylpylälahjakortin arvonnassa.

Arvonnan järjestää Elega Oy (”järjestäjä”). Kilpailuun voi osallistua ajalla 16.8.2022-9.10.2022. Voittajien arvonta suoritetaan heti arvonnan päätyttyä ja voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Arvonnan voittajien tiedot tullaan julkaisemaan Elega Oy:n sähköisissä viestintäkanavissa.

Arvontaan voi osallistua Elega Oy:n kotisivuilla osoitteessa www.elega.fi tilaamalla keittiösuunnittelun. Perumalla suunnittelukäynnin peruu myös osallistumisensa arvontaan, vain toteutuneet suunnittelukäynnit ovat mukana arvonnassa. Arvontaan kelpoisiksi lasketaan myös osallistujat, jotka ovat varanneet suunnittelukäynnin ennen kampanja-ajan päättymistä (9.10.2022) ja toteuttaneet käynnin kahden työviikon sisällä kampanjan päättymisestä.

Voittajat arvotaan Elega Oy:n edustajan toimesta satunnaisella otannalla. Mikäli voittajaa/voittajia ei tavoiteta 14 päivän kuluessa valinnan jälkeen, voittaja/voittajat arvotaan uudelleen.

Järjestäjällä on oikeus julkaista voittajien nimi sekä käyttää voittajien uuden keittiön kuvia omassa markkinoinnissaan. Voittajien henkilöllisyys ja henkilötietojen oikeellisuus tarkistetaan. Järjestäjä pidättää oikeuden arpoa uudet voittajat, mikäli väärinkäytöksiä ilmenee. Palkinto on henkilökohtainen, eikä sitä voi jakaa eteenpäin.

Järjestäjän työntekijät, kilpailun yhteistyökumppaneina toimivien yritysten työntekijät, kilpailun järjestelyissä osallisena olleiden yritysten työntekijät ja edellä mainittujen perheenjäsenet eivät voi osallistua kilpailuun.

Palkinnon lakisääteisestä arpajaisverosta vastaa järjestäjä.

Palkinnon voittaja vapauttaa järjestäjän ja arvonnan yhteistyökumppanit kaikesta vastuusta, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen arvontaan osallistumisesta, palkinnon lunastamisesta tai sen käyttämisestä. Järjestäjän vastuu arvonnan osanottajia kohtaan ei millään perusteella ylitä palkinnon arvoa.

Kilpailuun osallistuneiden henkilötietoja voidaan käyttää suoramarkkinointiin, ellei sitä erikseen kielletä, eikä niitä luovuteta kolmansien osapuolien käyttöön. Tämän kilpailun säännöt koskevat kaikkia osallistujia.

Järjestäjä pidättää oikeuden muuttaa näitä sääntöjä.