Arvonta: Voita 4000€ arvoinen keittiöuudistus!

Arvonnan ehdot

Arvonnan voittaja saa 5 000 euron arvoisen keittiölahjakortin käytettäväksi Elega-keittiöuudistuksen yhteydessä! Voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti.

Arvonnan säännöt

Elega Oy järjestää Elega-keittiölahjakortin arvonnan. Kaikki arvontaan osallistuneet ovat mukana 5 000 euron arvoisen Elega-lahjakortin arvonnassa.

Kilpailun järjestää Elega Oy (”järjestäjä”). Kilpailuun voi osallistua ajalla 7.8.2023-31.10.2023. Voittajan arvonta suoritetaan heti arvonnan päätyttyä ja voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Kilpailuvoittajan tiedot tullaan julkaisemaan Elega Oy:n sähköisissä viestintäkanavissa.

Kilpailuun voi osallistua Elega Oy:n kotisivuilla osoitteessa www.elega.fi jättämällä arvontalomakkeelle omat tietonsa.

Voittaja arvotaan Elega Oy:n edustajan toimesta satunnaisella otannalla. Jos arvonnan aikana on jo ehtinyt tilata keittiöuudistuksen ja voittaa arvonnan, hyvitämme voiton jälkikäteen.

Palkinto on 5 000 euron arvoinen lahjakortti keittiön kaapinovien uusimiseen Elega Oy:n kulloinkin voimassa olevasta mallistosta. Mikäli voittajaa ei tavoiteta 14 päivän kuluessa valinnan jälkeen, voittaja arvotaan uudelleen.

Järjestäjällä on oikeus julkaista voittajan nimi sekä käyttää voittajan uuden keittiön kuvia omassa markkinoinnissaan. Voittajan henkilöllisyys ja henkilötietojen oikeellisuus tarkistetaan. Järjestäjä pidättää oikeuden arpoa uuden voittajan, mikäli väärinkäytöksiä ilmenee. Palkinto on henkilökohtainen, eikä sitä voi jakaa eteenpäin.

Järjestäjän työntekijät, kilpailun yhteistyökumppaneina toimivien yritysten työntekijät, kilpailun järjestelyissä osallisena olleiden yritysten työntekijät ja edellä mainittujen perheenjäsenet eivät voi osallistua kilpailuun.

Palkinnon lakisääteisestä arpajaisverosta vastaa järjestäjä.

Palkinnon voittaja vapauttaa järjestäjän ja arvonnan yhteistyökumppanit kaikesta vastuusta, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen arvontaan osallistumisesta, palkinnon lunastamisesta tai sen käyttämisestä. Järjestäjän vastuu arvonnan osanottajia kohtaan ei millään perusteella ylitä palkinnon arvoa.

Kilpailuun osallistuneiden henkilötietoja voidaan käyttää suoramarkkinointiin, ellei sitä erikseen kielletä, eikä niitä luovuteta kolmansien osapuolien käyttöön. Tämän kilpailun säännöt koskevat kaikkia osallistujia.

Järjestäjä pidättää oikeuden muuttaa näitä sääntöjä.