Arvonta: Voita 4000€ arvoinen keittiöuudistus!

Elega x Asuntosäätiö

Asuntosäätiö palkitsee asukkaitaan yhdessä Elegan kanssa. Asuntosäätiön pitkäaikaisena asukkaana voit valita joko keittiön tai kylpyhuoneen uudistuksen. Tutustu tällä sivulla tarkemmin etuihin!

Elega – Suomen mukavin keittiöremontti

Elega on kotimainen keittiövalmistaja, joka on tarjonnut laadukkaita ja toimivia keittiöitä jo vuodesta 1991. Suomalaisissa kodeissa on jo yli 80 000 valmistamaamme ja asentamaamme laadukasta keittiötä aina Etelä-Suomen kerrostaloasunnoista Lapin hirsimökkeihin. Asuntosäätiö on palkinnut Elega-keittiöillä asukkaitaan jo vuodesta 2012. Yhdessä olemme saaneet toteuttaa yli tuhat Aso-kohdetta.

Kalusteemme valmistuvat omassa tehtaassamme Haapajärvellä Pohjois-Pohjanmaalla, jossa työ tehdään laadukkaasti ammattitaidolla. Osoituksena suomalaisesta työstä ja palvelusta käytämme ylpeydellä avainlippu-merkkiä. Palvelumme sisältää asukkaalle avaimet käteen palvelun Ason askelien mukaan.

Teemme remontin kotiisi niin, että se palvelee sinua pitkään!

Lunasta Asoetusi ja ota askel kohti viihtyisämpää kotia

1. Valitse mallistosta haluamasi mallivaihtoehto

Uudistus 1: Keittön uudistus

TAI

Uudistus 2: Kylpyhuoneen uudistus

2. Kohteen mittaaminen

Elegan mittaaja käy mittaamassa kohteen ja keittiö menee mittojen mukaan valmistettavaksi Haapajärven tehtaalle.  Mittaajalla on mukana materiaalimallit, joista valinnat voi vielä varmistaa.

3. Kohteen asennus ja luovutus.

Elegan asentaja käy asentamassa kohteen valmiiksi. Asentajamme purkaa vanhan keittiön osat ja asentaa uudet tilalle. Valmiista kohteesta tehdään luovutustodistus.

Näin tilausprosessi etenee

Valitse mallistosta haluamasi mallivaihtoehto tai kokoa mieleisesi kokonaisuus omien valintojen mukaan.

 

Uudistus 1: Keittiön uudistus

Keittiö on kodin sydän, jossa kokoonnutaan yhteen ja jaetaan arjen monet hetket. Viihtyisä ja käytännöllinen keittiö tuo iloa jokaiseen päivään. Tekemämme uudistus sisältää seuraavat tärkeät keittiön elementit: ovet, tasot, altaat, välitilalevyt, vetimet ja valolistat. Tutustu alta valmiisiin mallivaihtoehtoihin ja erikseen valittaviin materiaaleihin. Uudista keittiösi uuteen loistoon!

Valitse mallistosta haluamasi mallivaihtoehto tai kokoa mieleisesi kokonaisuus omien valintojen mukaan. Täytä malliivaihtoehto tai omat valinnat Asuntosäätiö x Elega-lomakkeeseen. 

Voit myös koota kokonaisuuden omien valintojen mukaan

Täytä malliivaihtoehto tai omat valinnat Asuntosäätiö x Elega-lomakkeeseen.

Uudistus 2: Kylpyhuoneen uudistus

Kylpyhuone on arjessa jatkuvassa käytössä ja sen vuoksi sen viihtyvyys ja käytännöllisyys vaikuttavat merkittävästi päiviimme. Tekemämme kylpyhuoneen uudistus sisältää seuraavat tuotteet: peilikaapin, altaan, allaskaapin sekä jalat. Tutustu alta valmiisiin mallivaihtoehtoihin.

Asuntosäätiö x Elega

Täytä mallivaihtoehto tai omat valinnat Asuntosäätiö x Elega -lomakkeeseen. Elegan mittaaja käy mittaamassa kohteen ja keittiö menee mittojen mukaan valmistettavaksi Haapajärven tehtaalle.  Mittaajalla on mukana materiaalimallit, joista valinnat voi vielä varmistaa.
    Saat vahvistuksen sähköpostiisi, kun tilauslomake on vastaanotettu.

    Tämä lomake käyttää Akismetiä roskapostin vähentämiseen. Lue, miten tietojasi käsitellään.