Keittiöremontista haaveileville on luvassa erinomaisia uutisia! Nimittäin keittiöön voi saada täysin uuden ilmeen pienillä ja vähemmän aikaa vaativilla toimenpiteillä, kuten vaihtamalla pelkät kaapinovet, tasot ja välitilan.

Olemme uudistaneet jo kymmeniä tuhansia suomalaisia keittiöitä, ja vuosien kokemuksella monien keittiöiden kohdalla tilanne on usein sama – keittiön rungot ovat hyvässä kunnossa, jolloin koko keittiötä ei tarvitse purkaa uudistuksen tieltä.

Nämä viisi keittiöuudistusta ovat upeita esimerkkejä siitä, että pelkkien näkyvien osien vaihtaminen tuo jo aivan uuden ilmeen keittiölle. Ympäristökin kiittää, kun kaikkea ei tarvitse vaihtaa. Tutustu inspiroiviin keittiön muodonmuutoksiin ja löydä ideoita oman keittiösi päivitykseen.

1. Puunvärinen keittiö raikkaan valkoiseksi

Keittiö ennen uudistusta:

Keittiö uudistuksen jälkeen:

Keittiöön on uudistettu kaapinovet, näkyvät paneeliosat, vetimet sekä tasot. Lisäksi keittiöön on muutettu roskakaappiovien sijaan käytännöllisemmät laatikot. Oikealta laidalta on poistettu vanhoista keittiöistä tuttu leikkuulauta sekä kaapin tilalle lisätty neljä kookasta laatikkoa.

2. Vanhat yksityiskohdat uusiksi – välitilallakin on väliä!

Keittiö ennen uudistusta:

Keittiö uudistuksen jälkeen:

Vanhat puiset yksityiskohdat ovat saaneet väistyä modernin ilmeen tieltä. Keittiöön on uudistettu kaapinovien ja vetimien lisäksi tasot, välitila sekä integroitu uudet kodinkoneet ja asennettu uusi keittiöallas sekä hana. Maustekaapin ovi on lisätty uutena selkeyttämään keittiön ilmettä.

3. Keittiön ilme pirteämmäksi pelkällä ovien vaihdolla

Keittiö ennen uudistusta:

Keittiö uudistuksen jälkeen:

Vaaleat kaapinovet tekivät tähän keittiöön todellisen faceliftin. Kaapinovien ja vetimien lisäksi keittiöön vaihdettiin taso sekä lisättiin maustekaappiin ovi.

4. Pienen 70-luvun keittiön uudelleenjärjestely mahdollisti uudet kodinkoneet keittiöön

Keittiö ennen uudistusta:

Keittiö uudistuksen jälkeen:

Keittiösuunnitteluun on tässä kohteessa panostettu erityisesti käytännöllisyyden näkökulmasta. Alakaappien laatikoita uudistamalla keittiöön on saatu uusi tiskikone sekä liesi. Keittiöön on vaihdettu ovet, vetimet, taso, välitila ja keittiöallas. Yksi yläkaapeista on muuntunut mikrolle sopivaksi hyllyksi sekä yllä oleva kaappi on saanut lasisen oven. Alakaapit on vaihdettu kätevästi vedettäviin laatikoihin sekä maustekaappi on saanut oman oven.

5. Retrokeittiö nykyaikaan

Keittiö ennen uudistusta:

Keittiö uudistuksen jälkeen:

Upea nykyaikainen ilme on saavutettu vaihtamalla ovet, vetimet, tasot sekä välitila. Keittiöön on lisäksi uusittu liesi ja liesituuletin sekä keittiöallas ja hana. Keittiöaltaan sekä tiskikoneen paikat on vaihdettu. Alakaappien järjestystä on muutettu niin, että roskien lajitteluun tarkoitetut kaksi kaappia on vaihdettu kookkaaksi vedettäväksi laatikoksi sekä pienemmät lusikka- ja muiden tarpeiden laatikot on siirretty tiskikoneen entiselle paikalle.

 

Haluatko nähdä lisää upeita keittiön muodonmuutoksia? Seuraa meitä Instagramissa ja Facebookissa! Julkaisemme tarinoissa asiakkaidemme keittiöuudistuksia ympäri Suomea. 

Vuosien varrella olemme tuoneet uutta ilmettä kymmeniin tuhansiin suomalaisiin keittiöihin – kaipaatko sinäkin piristystä omaan keittiöösi? Ota yhteyttä, ja yhdessä luomme suunnitelman unelmasi toteuttamiseksi!

Tilaa keittiösuunnittelu kotiisi