Tervetuloa tutustumaan osastolle 61 käteviin keittiöratkaisuihimme. Uudistamme keittiösi helposti ja vaivattomasti. Arvomme osastollamme myös robotti-imurin!

Mitkä ihmeen K50-messut?

Erilaisia tapahtumia on paljon, mutta niistä valtaosa on suunnattu lapsille, nuorille tai ikääntyneille: tähän väliin jää iso ryhmä aikuisia, joille vartavasten suunniteltuja tapahtumia ei juuri ole. Tähän tarpeeseen on luotu K50-festarit, joiden tarkoitus on tarjota aikuisille ihmisille oma tapahtuma, jossa voi tavata muita samanhenkisiä ihmisiä, viihtyä yhdessä nauttien ohjelmatarjonnasta ja tutustua lukuisten eri näytteilleasettajien tarjontaan, joiden palvelut ja tuotteet kiinnostavat yli viisikymppisiä.

Elega palvelee K50-messuilla

Tule käymään osastollamme 61 ja suunnitellaan yhdessä sinulle uusi keittiö! Keittiön ilme muuttuu helposti kevyellä pinta uudistuksella. Löydät osastoltamme asiantuntevat myyjämme, sekä paljon tietoa materiaaleista ja mahdollisuuksista.

Löydät osastomme tapahtuman kartan avulla!

Elegan keittiöuudistus onnistuu todella nopeasti, jopa muutamassa päivässä. Voit tilata keittiösuunnittelun suoraan kotiisi! Suunnittelemme uuden keittiösi yhdessä kanssasi ja suunnittelukäynti on aina maksuton.
Käynnin aikana keittiösuunnittelija kuuntelee toiveesi, arvioi keittiösi kunnon ja kertoo näkemyksensä keittiön uusimisesta. Keittiösuunnittelu ei sido sinua mihinkään.

Lisää messutapahtumasta löydät K50-messujen sivuilta.

Lue lisää tyytyväisistä asiakkaistamme:

Markun ja Tarun kokemus

 

Keittiöunelmista toteutukseen

Onko sinulla mielessä unelmiesi keittiö, mutta et tiedä, miten edetä toteutuksessa? Ota yhteyttä niin tehdään suunnitelma unelman toteutuksesta!

Tilaa keittiösuunnittelu kotiisi