Kun suunnittelet keittiösi uudistamista ja haluat päivittää sen ilmettä, keittiökaappien ovien vaihtaminen on edullinen ja nopea ratkaisu. Tämä pieni muutos voi tehdä suuren eron keittiön ulkonäköön ja tunnelmaan. Mikäli keittiön rungot ovat kunnossa ja keittiösi pohja on käytännöllinen sekä tarpeisiisi sopiva, voidaan se säilyttää ennallaan.

Elegan valikoimissa on paljon uusia sävyjä, joista voit valita juuri sinulle sopivat keittiön kaapinovet. Millaisen tunnelman sinä haluat keittiöösi? Erilaisilla sävyillä voit luoda kotiisi kontrastia, persoonallisuutta sekä harmoniaa.

Vihreä keittiö on uusi suosikki

Vihreä väri tuo raikkautta ja luonnonläheisyyttä keittiöösi. Tumma vihreä luo syvyyttä ja kontrastia, kun taas vaaleanvihreä sävy antaa keittiöllesi raikkaan ja kevyen tunnelman. Vihreät kaapinovet ovat loistava valinta niille, jotka haluavat tuoda luonnon sävyjä keittiöönsä.

Vihreät sävyt tulevat suoraan luonnosta, sillä Elegan vihreä sävyt ovat sammaleen sekä pistaasin sävyisiä.  Yhdistele keittiössäsi erilaisia vihreän sävyjä tai luo kauniita kokonaisuuksia valkoisen, puun ja metallin sävyjen kanssa. Uusissa sävyissä kaunis vaaleanvihreä sävy Reed Green, tummanvihreä sävy Dir Green Sphere sekä entuudestaan tuttu Mattapistaasi.

Sininen keittiö on rauhallisuuden ja tyylin täydellinen yhdistelmä

Sininen keittiö on tyylikäs ja rauhallinen valinta, joka luo viileän tunnelman tilaan. Sinisen erilaiset sävyt tarjoavat monipuolisia vaihtoehtoja keittiön sisustamiseen. Vaalea sininen tekee tilasta raikkaan ja valoisan, kun taas tumma sininen luo syvyyttä ja kontrastia.

Sininen keittiö voi olla moderni, perinteinen tai jopa rohkea valinta, ja se antaa mahdollisuuden ilmaista persoonallisuutta sisustuksessa. Siniset kaapin ovet tuovat rauhaa ja tyylikkyyttä keittiöösi, ja voit leikitellä eri sävyillä luodaksesi juuri haluamasi tunnelman.

Sinisen kanssa yhdistelet helposti puhtaan valkoista, luoden raikkaan ilmeen keittiöösi. Yhdistämällä siniseen puun sävyjä saat luonnonläheisen tunnelman. Erityisesti tumma mustikansininen ja rustiikkinen puu sopivat erityisen hyvin yhteen.

Sininen keittiö voi olla tumma tai vaalea. Elegan valikoimissa tyylikäs tummansininen Dark Blue Sphera on täydellinen valinta, kun kaipaat hienostunutta tunnelmaa. Jos haluat vaalena keittiön on Supermatt Green Blue täydellinen valinta tuomaan sävyä ja kodikkuutta vaaleaan keittiöön.

Punainen keittiö on rohkea valinta

Syvän punainen väri tuo keittiöösi energiaa ja intoa. Tumma punainen luo voimakkaan ja näyttävän ilmeen. Tummanpunaiset keittiön kaapinovet luovat voimakasta kontrastia valkoisen tai vaaleiden sävyjen kanssa. Se tekee keittiöstäsi erottuvan ja tyylikkään.

Tumma punainen voi olla myös moderni valinta, ja se antaa mahdollisuuden leikitellä erilaisilla tekstuurien ja materiaalien yhdistelmillä. Yhdistämällä tummanpunaiset keittiön kaapinovet puisen tason kanssa saat aikaan kodikkaan ja luonnonläheisen tunnelman.

Perinteiset sävyt toimivat keittiössä aina

Perinteiset vaaleat sävyt ovat ajattomia ratkaisuja je ne sopivat monenlaiseen kotiin ja tarpeeseen. Vaaleilla sävyillä voi myös leikitellä ja niitä on helppo yhdistellä erilaisiin materiaaleihin kuten metalleihin, betoniin ja puun sävyihin.

Valkoinen Keittiö – Ajattoman tyylikäs ja valoisa valinta

Valkoinen keittiö on ajaton valinta, joka sopii kaikkiin tiloihin. Se luo raikkaan ja avaran tunnelman, mikä tekee tilasta houkuttelevan ja valoisan. Valkoisen värin ansiosta keittiösi näyttää siistiltä ja modernilta.

Valkoiset, kehyksettömät kaapinovet tuovat modernin säväyksen keittiöösi. Ne antavat keittiölle elegantin ja nykyaikaisen ilmeen, joka sopii erityisesti minimalistiseen tyyliin. Mattavalkoiset kaapinovet taas tuovat keittiöösi luonnonläheisen ja neutraalin tunnelman. Yhdistettynä kuvioituihin ja kehyksellisiin oviin saat kodikasta tunnelmaa.

Beige ja kermanväriset keittiöt ovat lämmin ja kodikas sisustusvaihtoehto

Beigen ja kermansävyiset kaapinovet tuovat keittiöösi lämpöä ja kodikasta tunnelmaa. Näiden sävyjen avulla voit luoda keittiöstäsi miellyttävän ja rentouttavan tilan. Beige ja kerma sopivat erinomaisesti yhteen muiden materiaalien, kuten puun, kanssa, luoden harmonisen kokonaisuuden. Lämpimillä ja maanläheisillä sävyillä luot helposti myös trendikkään japandi tyylisen keittiön.

Beigen sävyt vaihtavat sävyä valaistuksen mukaan, jonka ansiosta voidaan luoda trendikäs greige keittiö. Kaapin ovien sävy vaihtelee beigen ja harmaan sävyjen välillä luoden vivahteikkaan keittiön. Elegan sävyissä nähdään kaunis Mattakashmir, Jasmine sekä Sand Satin.

Skandinaavinen puunsävyinen keittiö

Puunsävyt ovat tehneet myös paluun keittiöihin ja ne tuovatkin mukanaan kauniin skandinaavisen tunnelman. Elegan valikoimissa nähdään niin vaaleaa kuin tummaakin puuta. Vaalea puunsävyinen Moldau Acacia on täydellinen sävy luomaan skandinaavisia kokonaisuuksia tai tuomaan kontrastia tummien sävyjen kanssa. Tumma puunsävy Noce Lucca on valintasi, kun kaipaat rustiikkisempaa tunnelmaa. Lämmin Comfort Oak on nimensä mukaan sävy, joka luo kotoisuutta ja tunnelmaa keittiöön. Tämä sävy on myös omiaan kun haluat tuoda keittiöösi Japandi-tyyliä.

Tummat sävyt keittiössä säilyttävät suosionsa

Myös tumman harmaat sekä mustat kaapinovet säilyttävät suosionsa vuodesta toiseen ja näillä sävyillä saa luotua erilaisia tunnelmia keittiöön. Elegan valikoimasta löytyy paljon erilaisia mahdollisuuksia tummaan keittiöön!

Tummilla sävyillä luodaan niin modernia ilmettä kuin kotoisaa tunnelmaa. Yhdistele rohkeasti erilaisiin materiaaleihin ja valitse keittiösi kaapinovet matan ja kiiltävän pinnan väliltä.

Keittiöunelmista toteutukseen

Onko sinulla mielessä unelmiesi keittiö, mutta et tiedä, miten edetä toteutuksessa? Ota yhteyttä niin tehdään suunnitelma unelman toteutuksesta!

Tilaa keittiösuunnittelu kotiisi