Rikkinäisiä puuovia, halkeilevia maali- ja muovipintoja sekä mitä eriskummallisia tee-se-itse -virityksiä — puhumattakaan kirjavasta värimaailmasta!

Keittiöt kuntoon -kilpailu on saanut suomalaiset kuvaamaan kunnostuksen tarpeessa olevia keittiöitä. Kilpailuun voi osallistua sellaisella keittiöllä kuin se on, sillä kilpailussa ei arvostella sitä, kenellä on se kaikkein kaunein keittiö.

Tällainen on tyypillinen 80-luvun rivitalon keittiö, joka osallistujan mukaan kaipaa remonttia:

Useat Keittiöt kuntoon -kilpailuun osallistuneet kuvailevat omaa keittiötään ”vanhaksi, rumaksi ja kuluneeksi”. Kaikilla on toiveena keittiön kaappien ovien vaihto, joka voisi piristää keittiön ilmettä huomattavasti.

Vanhempien keittiöön uutta ilmettä

Osallistujat ovat myös ilmoittaneet vanhempiensa keittiöitä mukaan kilpailuun. Tässä keittiössä ovista lähtee maali eivätkä kaikki ovet pysy sulkemisen jälkeen kiinni.

80-luvun kakofoniaa

Tämän puunvärisen keittiökaapiston omistaja kuvailee keittiötään seuraavasti: ”Keittiömme on aivan hirveä. Tapettina mintunvihreä osittain revennyt 80-luvun tapetti ja oranssin-keltaiset kasari kaappien ovet. Ovet ovat ihan kuluneet sisältä ja ulkoa. Nyt olisi vihdoin aika päivittää ne uusiin oviin. Toivon sydämestäni, että tämä keittiö siirtyisi tulevaisuuteen. Raikas valkoinen sopisi paljon paremmin”.

Hiottua ja lakattua

Tässä keittiössä sen sijaan kaapin ovia on yritetty elvyttää hiomalla ja lakkaamalla edellisen keittiöremontin jäljiltä. Välitiloja koristaa sisustusmuovi. Osallistuja kaipaa kipeästi piristystä keittiöönsä.

Katso lisää rempallaan olevien keittiöiden kuvia kilpailusivulla. Vielä ehdit osallistua mukaan tai äänestää kisassa mukana olevia keittiöitä!

 


Elega uusii keittiösi kaapin ovet ja tasot – kaikkea ei tarvitse vaihtaa! Kurkkaa lisää keittiöremontin vaiheista

Elega - Huomioi nämä 3 yleistä asiaa, kun uusit keittiösi!

Lataa maksuton käsikirja onnistuneeseen keittiöremonttiin

Oppaasta löydät vastaukset, mitkä 3 yleistä asiaa tulee huomioida, kun uusit keittiösi.

Lataa opas