Minkä värisestä keittiöstä sinä unelmoit? Ehkä vaaleapiirteisestä selkeydestä? Tai tummanpuhuvasta modernista keittiöstä? Nyt kannattaa unelmoida, sillä Instagram-tilillämme on parhaillaan käynnissä arvonta, jossa on mahdollista voittaa 1 000 € Elega-keittiölahjakortti!

Arvontaan voi osallistua seuraamalla @elegakeittiot -tiliämme sekä kommentoimalla arvonta-päivitykseen, minkä värinen sinun unelmiesi keittiö olisi. Näin olet mukana 1 000 € Elega-keittiölahjakortin arvonnassa. Arvontaan voi osallistua Instagram-tilillämme 16.4.-28.5.2021 välisellä ajalla.

Voittajalle ilmoitetaan Instagramin yksityisviestillä (varmistathan, että sinulle voi lähettää viestin). Mikäli voittaja ei vastaa yhden (1) viikon sisällä viestiimme, arvomme uuden voittajan. Instagram tai Facebook ei ole mukana arvonnassa.

Jos voitat arvonnassa ja olet jo arvonnan aikana edennyt unelmiesi Elega-keittiön toteutuksessa, vähennämme lahjakortin summan keittiön loppuhinnasta!

        

Haave hattarakodista – pinkki Elega-keittiö toteuttaa Janitan unelmat

Valokuvaaja ja tyylitaituri Janita Autio on pitkään haaveillut omasta unelmiensa kodista – ja nyt se on tapahtumassa! Unelmiensa keittiön toteutukseen hän haki sopivaa keittiövalmistajaa, joka voisi toteuttaa hänen uuteen kotiinsa vaaleanpunaisen keittiöunelman. Elegan kanssa yhteistyössä tehdyt keittiösuunnitelmat ovat valmiina ja keittiön toteutus on käynnissä.

 

Seuraa siis Instagram-tiliämme ja näet ensimmäisenä upean vaaleanpunaisen Elega-keittiön!

Olemme vuosien varrella uudistaneet kymmeniä tuhansia suomalaisia keittiöitä – kaipaako sinunkin keittiösi piristystä? Ota yhteyttä niin tehdään suunnitelma unelman toteutuksesta!

Tilaa keittiösuunnittelu kotiisi