Valkoinen väri keittiössä sopii monenlaiseen kotiin ja tilaan. Joidenkin mieleen valkoinen voi olla liian kliininen, mutta erilaiset yksityiskohdat huomioimalla, klassisella valkoisella on mahdollista luoda keittiöösi persoonallinen ilme.

Yleisesti valkoinen on suosittu väritys keittiössä, sillä vaaleat pinnat luovat ahtaalta tuntuviin tiloihin avaruutta ja valoisuutta. Valkoinen on ikisuosikki suomalaisten keskuudessa, ja trendi ei näytä heilahtavan suuntaan tai toiseen.

Jos mietit valkoisen keittiön toteutusta, nappaa tästä jutusta vinkit talteen keittiösuunnittelua varten. Valkoiseen keittiöön on mahdollista saada ripaus ilmettä ja persoonallisuutta näillä keinoilla!

Lataa Ideakatalogi

Kaapinovet – valkoisen eri sävyt ja pinnoitteet

Valkoisella värillä on monia erilaisia sävyvaihtoehtoja, riippuen siitä haluatko keittiöösi kylmempää vai lämpimämpää valkoisen sävyä. Elegan mallistosta löytyy valkoisia kaapinovia helmiäisvalkoisen, puhtaan valkoisen tai lämpimän vaniljaisen sävyillä.

Kaapinovien pintoja on mahdollista myös vaihdella korkea-, ja puolikiiltoisen välillä sekä mattapintaisen kaapinovien välillä. Värisävy on hiukan erilainen riippuen oven kiiltoisuudesta, sillä mitä kiiltävämpi pinta, sitä enemmän pinta heijastaa valoa. Mattapintainen kaapinovi ei luonnollisesti heijasta lainkaan valoa.

Kuviointeja on useampaa erilaista – paksumpaa korostusta tai pienempää syvennystä oven keskellä. Valitse maalaisromanttiseen keittiöön kaarevia kuviointeja ja paksumpia korostuksia (ovimallit A30 ja AR8). Modernissa keittiössä maltillisemmat korostukset ovat suosittuja (ovimallit A18 ja AH4). Ovet voidaan toteuttaa hyvinkin monipuolisesti eri tyyleillä, ja koko ovivalikoiman löydät lataamalla Elegan tuotekuvaston.

Lataa Elegan tuotekuvasto

Neljä erilaista Elegan valkoista keittiötä

Taso ja välitila korostuvat erityisesti vaaleapiirteisessä keittiössä. Voit lähteä hakemaan valkoiseen keittiöön kontrastia modernilla mustalla tai luonnollisilla puunsävyillä.

Kauniin valkoisessa keittiössä yhdistyy modernin mustan yksityiskohdat tasossa ja vetimissä. Vetimet ovat myös tärkeä osa keittiön ilmettä, ja niiden avulla voi saada paljonkin erilaista tunnelmaa tilaan.

Ovimalli: Donna, kalvo Valkoinen Puusyy
Vedin: Pomppusalpa / Lungo, musta
Taso: 0901TS
Välitila: 0026GA

Raikkaan valkoisen keittiön välitilassa on hyödynnetty vaaleaa väriä. Vaihtelua ilmeeseen luo tumma keittiötaso sekä korostuvat mustat vetimet.

Ovimalli: Donna, kalvo Valkoinen Puusyy
Vedin: Pomppusalpa / Lungo, musta
Taso: 0901TS
Välitila: 3207EM

Luonnolliset sävyt sointuvat kauniisti tässä keittiössä. Välitilan kiiltoisuus tuo mukavasti kontrastia luonnollisen sävyiseen tasoon ja puolikiiltäviin kaapinoviin.

Ovimalli: Donna, kalvo Valuva Sade
Vedin: Verna, 128
Taso: 0026GA
Välitila: 9417HW

Luonnollinen betonisävy soveltuu erinomaisesti valkoisen kaveriksi. Tässä keittiössä sekä taso että välitila on toteutettu samalla värityksellä.

Ovimalli: Donna, kalvo Valuva Sade
Vedin: Verna, 128
Taso ja välitila: 0026GA

Onko haaveenasi valkoinen keittiö? Tilaa keittiösuunnittelu niin toteutamme keittiöunelmasi yhdessä!

Tilaa keittiösuunnittelu kotiisi

Elega - Huomioi nämä 3 yleistä asiaa, kun uusit keittiösi!

Lataa maksuton käsikirja onnistuneeseen keittiöremonttiin

Oppaasta löydät vastaukset, mitkä 3 yleistä asiaa tulee huomioida, kun uusit keittiösi.

Lataa opas