Joonas Kosonen kaipasin vaimonsa kanssa keittiöuudistusta, jotta vanhasta keittiöstä saataisiin käytännöllinen sekä heidän arkeen sopivan tilan.

– Halusimme uusia meidän keittiö sen takia, että saataisiin uuteen kotiin sellainen ilme, mikä olisi enemmän meidän näköinen, Joonas kertoo.

Valinta kumppaniksi keittiön uudistukseen ei ollut sattumaa, sillä Elegan sosiaalisen median mainokset tekivät vaikutuksen Joonakseen, joka kuvailee saamaansa ensivaikutelmaa positiiviseksi ja palvelua nopeaksi ja helpoksi. Tämä antoi hänelle varmuutta valinnastaan.

Keittiö on Joonakselle kodin sydän ja paikka, jossa perhe voi kokoontua yhteen. Arki on hektistä, ja ruoanlaitto on jatkuvaa puuhaa. Siksi oli tärkeää, että uudessa keittiössä olisi tehokkaammat säilytysratkaisut ja parempi toiminnallisuus.

Keittiön kotisuunnittelu auttoi näkemään lopputuloksen

Suunnitteluvaihe Elegan kanssa oli Joonaksen mukaan vaivatonta ja nopeaa. Muutaman tunnin aikana he pääsivät yhdessä suunnittelemaan keittiötä, ja jo tuolloin he näkivät selvästi, millainen heidän tuleva keittiönsä tulisi olemaan.

Keittiöön valittiin moderni ja samalla skandinaavinen ilme. Valkoiset ovet yhdistettynä vaaleaan puunsävyiseen tasoon luovat tyylikkään ja valoisan kokonaisuuden. Säilytystilaa sekä tasotilaa työskentelyyn keittiössä on paljon. Kaapistoissa hyödynnettiin paljon vetolaatikoita sekä kulmakaappi mekanismeja, jotta säilytystilan täysi potentiaali saatiin käytettyä.

– Lopputulos on juuri sellainen, mitä me halusimme!

Katso Elegan modernit ovityylit


Uudessa keittiössä kaikki kiteytyy aamiaiskaappiin, joka oli heidän ehdoton suosikkinsa.

– Se oli semmoinen juttu, mitä me haluttiin ehdottomasti uuteen keittiöön ja se on hieno!

Nopea keittiöremontti yllätti

Uudistus eteni yllättävän nopeasti, ja kaikki tapahtui käytännössä saman päivän aikana – asia, jota he aluksi eivät voineet uskoa.

– Uudistus sujui tosi vikkelästi ja kaikki oikeastaan tapahtui siinä saman päivän aikana, jota emme voineet uskoa aluksi. Eli todella nopeasti ja helposti, Joonas iloitsee.

Keittiöunelmista toteutukseen

Onko sinulla mielessä unelmiesi keittiö, mutta et tiedä, miten edetä toteutuksessa? Ota yhteyttä niin tehdään suunnitelma unelman toteutuksesta!

Tilaa keittiösuunnittelu kotiisi