Kun haluat päivittää keittiösi vain ovien vaihdolla, saatat ajatella myös kaappien ovien maalaamista itse. Ovien maalaus ei kuitenkaan aina ole se helpoin tai edullisin ratkaisu. Keittiön ovien maalaamiseen liittyy useita haasteita, jotka voivat tehdä siitä hankalaa ja aikaa vievää.

Keittiön kaapinovien maalaaminen vaatii aikaa ja taitoa – Elega vaihtaa ovet yhdessä päivässä

Ovien maalaaminen vaatii aikaa ja kärsivällisyyttä. Usein täytyy hioa vanha maali pois, käsitellä pinta oikein ja maalata useissa kerroksissa saavuttaakseen tasaisen ja kestävän lopputuloksen. Tämä voi olla aikaa vievää ja vaatia useiden päivien työtä, mikä saattaa hankaloittaa keittiön käyttöä remontin aikana. os ovet alkavat näyttää kuluneilta ja huonokuntoisilta muutaman vuoden kuluttua, saatat joutua harkitsemaan niiden vaihtamista kokonaan. Tämä tuo lisää kustannuksia ja voi olla hyvin aikaa vievää.

Elega tekee keittiösi ovien vaihdon helposti ja nopeasti. Isompikin keittiön uudistus onnistuu Elegalta jopa yhdessä päivässä.

Lue lisää Elegan keittiöuudistuksesta!

Laadukkaat materiaalit ovat avainasemassa

Ovien maalaaminen vaatii tietoa oikeista maalausmenetelmistä ja -materiaaleista. Jos et ole kokenut maalari, lopputulos saattaa olla epätasainen ja epäammattimainen. Virheet voivat olla vaikeita korjata jälkikäteen, ja ne voivat johtaa lisäkustannuksiin.

Myös laadukkaat maalausmateriaalit voivat olla kalliita, ja niitä tarvitaan riittävästi varmistaaksesi, että maalipinta kestää aikaa ja kulumista. Huonolaatuiset maalit ja harjat voivat johtaa epätyydyttäviin tuloksiin.

Elegan keittiön kaapinovet valmistetaan omassa tehtaassamme Haapajärvellä, jonka ansiosta tuotteemme ovat aina laadukkaita ja kotimaisia!

Lue lisää tehtaastamme

Kun otetaan huomioon aika ja raha, jotka saattavat kulua itse maalattujen ovien ylläpitoon ja mahdolliseen vaihtamiseen, voi osoittautua, että ammattilaisen tekemä ovien vaihto, kuten Elega tarjoaa, on pitkällä aikavälillä taloudellisesti järkevämpi ja huolettomampi ratkaisu keittiön päivittämiseen. Tämä takaa, että keittiösi pysyy kauniina ja käyttökelpoisena vuosien ajan ilman yllättäviä lisäkustannuksia.

Elegan valmistamat keittiön kaapinovet ovat vinyylipinnoitettua MDF-levyä, joka on erityisen helppo pitää puhtaana. Materiaali on kestävä ja sopii hyvin aktiiviseenkin keittiöön. Vinyylipinta on yleensä huomattavasti maalattua pintaa pitkäkestoisempi.

Katso Elegan ovivaihtoehdot!

Itse maalatut keittiön kaapinovet eivät aina kestä aikaa ja kulutusta

Itse maalatut ovet saattavat kulua nopeammin kuin teollisesti valmistetut kaapin ovet. Keittiö on usein paikka, jossa pintoja pestään ja kulutetaan runsaasti, joten maalipinnan on oltava kestävä. Lisäksi itse maalatut ovet saattavat vaatia säännöllistä huoltoa ja uudelleenmaalausta ajan mittaan. Tämä saattaa pitkällä aikavälillä tulla kalliimmaksi kuin ammattilaisen tekemä keittiöuudistus.

Myönnämme Elegan kalusteille 10 vuoden laatuturvan.

Keittiöunelmista toteutukseen

Onko sinulla mielessä unelmiesi keittiö, mutta et tiedä, miten edetä toteutuksessa? Ota yhteyttä niin tehdään suunnitelma unelman toteutuksesta!

Tilaa keittiösuunnittelu kotiisi