Anja Satosella tummanruskean keittiön uusiminen oli ollut usein mielessä, mutta remontti vaikutti liian suurelta urakalta. Kun Elega-edustaja Kalle Lehtonen poikkesi taloon ja kertoi uudistusmahdollisuuksista Elegan tapaan, Anja ensin epäröi, mutta kiinnostui kuitenkin.

“Nyt olen todella iloinen siitä, että meillä on hieno vaaleasävyinen keittiö uusine pöytätasoineen”, Anja kertoo. Alakaapit muutettiin samalla vetolaatikoiksi, joita on helppo käyttää. “Remontin yhteydessä pesin kaikki kaapit, niin nyt koko keittiö on kuin uusi, vaikka rungot säästettiinkin. Vitriiniksi tehdystä lasiovikaapista pidän erityisesti. Hyvää on sekin, että Elegan avulla kustannukset pysyivät eläkeläisen kukkarolle sopivina”, Anja kiittelee.

Asennuksesta Anja ja Markku Satonen antavat Elegalle täydet pisteet. Pieni mutka tuli matkaan, kun muutama laatikko oli ensin väärän kokoinen. “Yllätyimme, kun oikeat laatikot asennettiin nopeasti jo heti seuraavan viikon tiistaina.” Anja ja Markku kiittelevät kovasti Elega-edustajan ja asentajien ammattitaitoa: “Elegan kanssa oli mukava asioida. Voimme suositella!”

Asiakkaat: Anja Satonen ja Markku Hintsanen, Forssa
Edustaja: Kalle Lehtonen
Asentaja: Janne Ahola