Tamperelaiset Raija ja Timo Lehtonen olivat kaivanneet keittiöönsä jo pitkään pientä uudistusta. Timo pyysi Elega-edustaja Mikko Laitilaa käymään paikan päällä Lehtosten rivitaloasunnossa.

Raija ja Timo olivat ajatelleet ensin vain tiskialtaan vaihtamista työtasoon upotettavaan malliin, mutta ajatus alkuperäisten kalusteovien vaihtamisesta alkoi houkutella, kun edustaja esitteli mukanaan olleita kauniita ovimalleja. Samalla saataisiin uudistettua myös vanhat muovilaatikot uusiksi liukulaatikoiksi ja päästäisiin eroon saranoista, joista osa oli jo löystynyt. Lehtoset ihastuivat kirsikan värisiin holvikaarikuvioisiin oviin ja samansävyiseen tasoon. Näistä edustaja laski pakettihinnan, jolla päästiin kauppoihin.

Tasan neljän viikon päästä asentaja Taisto Palmroth soitti ja sopi asennuksesta. Sovittuna päivänä asennettiin ovet, laatikot, alavalolistat ja työtaso altaineen. Jääkaapin viereinen kaapisto muutettiin siten, että saatiin viereen tila myös pakastinkaapille. Samalla Lehtoset uusivat myös jääkaapin ja jäteastiat vaihdettiin uusiin.

– Emme olisi uskoneet, että muutos on näin suuri! Lehtoset sanovat tyytyväisinä. – Ovet ja tasot sopivat hienosti yhteen ja nyt laatikoita on kiva käyttää. Tuote on laadukas ja on mukava että se on myös kotimainen. – Väliovet uusitaan jossain vaiheessa ja tiedämme kenen puoleen silloin käännytään! Lehtoset ennakoivat.

Asiakkaat: Raija ja Timo Lehtonen, Tampere
Edustaja: Mikko Laitila
Asentaja: Taisto Palmroth