Elega toteutti Iissä asuvan Panu Toljamon kotiin keittiöremontin. Elega vastasi remontista alusta loppuun asti niin, ettei Panun omien sanojensa mukaan tarvinnut laittaa tikkuakaan ristiin. Valmis lopputulos on todella hyvä ja siisti.

Panun koti on 53 neliöinen rivitaloasunto aivan Iin keskustassa. Vuonna 1998 valmistuneen rivitaloasunnon keittiö kaipasi päivitystä niin ulkonäöltään kuin muutamilta ratkaisuiltaankin. Yhteistyö Elegan kanssa alkoi, kun Panu ja hänen Elegalla työskentelevä ystävänsä päättivät laittaa keittiön kuntoon.

– Kun on pieni asunto, niin keittiön ulkonäkö vaikuttaa paljon siihen, miltä asunto näyttää. Tässäkin asunnossa kun on melko avonaista tilaa, niin uusi keittiö vaikuttaa jo yksin siihen, että koko asunto näyttää uudemmalta, Panu sanoo.

Elega vastasi kokonaisuudesta alusta loppuun saakka

Keittiökaappien ovien uusimisen ja ilmeen päivityksen lisäksi tehtiin keittiöön remontin yhteydessä myös muutamia käytäntöön liittyviä muutoksia. Jääkaappi, astianpesukone sekä tiskiallas vaihtuivat kaikki uusiin. Lisäksi pari kaappia muutettiin vetolaatikoksi, jotta niitä olisi helpompi käyttää. Elega vastasi asennuksesta alusta loppuun saakka.

– Itselleni parasta oli se, että minun ei tarvinnut laittaa tikkua ristiin. Kaikki meni paikoilleen alusta asti Elegan toimesta, ja minä sain vain alkaa käyttää uutta keittiötä. Kokonaisuus oli hyvä, Panu painottaa.

– Olen kyllä todella tyytyväinen. Kaikki ratkaisut, joita muutimme, vaikuttavat myös käytäntöön. Nyt on mukavampi tiskatakin, hän naurahtaa.

”Homma toimii”

Lopputulos on Panun mielestä myös ulkoisesti hyvä sekä siisti. Parannus aiempaan tilanteeseen verrattuna on huomattava. Pinnat on helppo puhdistaa ja pitää siistinä. Käytetyt materiaalit tuntuvat Panusta laadukkailta ja kestäviltä.

– Elegan asiakaspalvelu oli hyvää oikeastaan koko ajan. Minulla ei ole mitään huonoa sanottavaa. Olen laittanut tälle Elegalla työskentelevälle tuttavalleni jälkikäteen useampaankin kertaan kuvia ja fiilistellyt yhdessä hänen kanssaan sitä, kuinka hyvä tästä saatiin, Panu kertoo.

– Suosittelen kyllä Elegaa. Jos joku on miettinyt keittiöremontin tekemistä, niin olen sanonut, että se kannattaa hommata Elegan kautta. Homma toimii ja kyseessä on suomalainen yritys, joka valmistaa tuotteita Suomessa. Silloin tietää, mistä ne tulevat ja että laatu on varmasti hyvä. Myös takuuasiat toimivat hyvin, Panu kiteyttää.

Tilaa keittiösuunnittelu kotiisi

Elega - Huomioi nämä 3 yleistä asiaa, kun uusit keittiösi!

Lataa maksuton käsikirja onnistuneeseen keittiöremonttiin

Oppaasta löydät vastaukset, mitkä 3 yleistä asiaa tulee huomioida, kun uusit keittiösi.

Lataa opas