Arvonta: Voita 4000€ arvoinen keittiöuudistus!

Keittiön uudistus Sonkajärvi

Kaipaako keittiösi pintaremonttia? Keittiön kaapin ovien vaihto paikkakunnalla Sonkajärvi on helppo ja nopea keittiöremontti

Keittiön uudistus Sonkajärvi

Onko sinulla keittiön uudistus mielessä, mutta et tiedä mistä aloittaa? Elegan keittiöremontin idea on yksinkertainen: uusimme keittiösi yhden työpäivän aikana nykyisten runkorakenteiden varaan. Tällä tavoin saat uuden keittiön huomattavasti edullisemmin kuin tilaamalla perinteisen keittiöremontin.

Keittiön kaapin ovet vaihtamalla uusit keittiösi ilmeen edullisesti ja vaivattomasti, sillä uudistus voidaan toteuttaa jopa päivässä. Remontissa hyödynnetään keittiön vanhat rungot ja vaihdetaan keittiön kaapin ovet sekä tarvittaessa tasot ja laatikostot. Näillä toimenpiteillä saadaan suuri muutos niin ulkonäöllisesti kuin toiminnallisestikin. Useimmista keittiökaappien rungoista ei löydy kosteusvaurioita, jolloin rungot soveltuvat hyvin käytettäväksi vielä useiden kymmenien vuosien ajan. Vanhoja runkoja hyödyntämällä säästät aikaa, rahaa ja luontoa.

Miten keittiön uudistus etenee?

Jotta keittiön suunnittelu ja itse remontti onnistuu ilman suurempia ongelmia, kannattaa huomioida nämä kohdat ennen toimeen ryhtymistä. Keittiöremontti paikkakunnalla Sonkajärvi onnistuu vaivattomasti jopa 10 päivässä tilauksesta

1. Varaa alun suunnitteluun ja ideointiin aikaa

2. Budjetoi järkevästi – ota selvää materiaaleista ja kustannuksista

3. Tarkista tarvitaanko remonttia varten erillisiä lupia

4. Toteuta keittiöunelmasi ammattilaisen avulla

Kun olet tehnyt keittiön suunnittelun ja ideoinnin huolella, seuraava askel on ottaa yhteys keittiösuunnittelun ammattilaiseen. Ammattilaisen kanssa toteutat visiosi ja saat tarkemman arvion keittiöremontin budjetista. Mitä vähemmän rakenteita puretaan, sen vähemmän kustannuksia keittiöremontti aiheuttaa.

Tilaa maksuton keittiösuunnittelu

Huomioi nämä 3 yleistä asiaa, kun uusit keittiösi!

Lataa maksuton käsikirja onnistuneeseen keittiöremonttiin.

  Jätä yhteystietosi, niin soitamme sinulle ja sovimme ajankohdan suunnittelukäynnille.

  Käynnin aikana keittiösuunnittelija kuuntelee toiveesi, arvioi keittiösi kunnon ja kertoo näkemyksensä keittiön uusimisesta. Suunnittelu on ilmainen eikä se sido sinua mihinkään.

  Elegan tietosuojakäytäntö

  Lomake on suojattu roskapostin estämiseksi Googlen reCAPTCHA-palvelulla, johon liittyy palvelun tietosuojaseloste ja käyttöehdot.

  Varaa keittiösuunnittelu
  – kaikkialle Suomeen

  Varaa keittösuunnittelu suoraan kotiisi. Käynnin aikana keittiösuunnittelija kuuntelee toiveesi, arvioi keittiösi kunnon ja kertoo näkemyksensä keittiön uusimisesta. Keittiösuunnittelu on maksuton eikä se sido sinua mihinkään.

  Suunnittelun aikana saat:

  • tietää, mitä vanhasta keittiöstäsi voi säilyttää ja mitkä osat olisi aika uusia
  • ehdotuksia uusille säilytysratkaisuille ja arjen askareita helpottaville mekanismeille
  • tyylivinkkejä ja ideoita keittiön suunnitteluun
  • tarjouksen uudesta Elega Keittiöstä.

  Voit varata keittiön suunnittelun myös etänä. Etäsuunnittelussa käydään läpi toiveesi uudesta keittiöstä sekä mahdollisuudet hyödyntää vanhan keittiösi runkoja. Suunnittelijamme laatii sinulle ehdotuksen uudistetusta keittiöstä sekä tekee ehdotuksen keittiön uudistamiseta.

   Jätä tietosi, niin otamme sinuun yhteyttä löytääksemme sinulle sopivan ajan.

   Keskustelun aihe

   KeittiöKylpyhuoneSäilytysjärjestelmät

   Tapaamistyyppi   Elegan tietosuojakäytäntö

   Lomake on suojattu roskapostin estämiseksi Googlen reCAPTCHA-palvelulla, johon liittyy palvelun tietosuojaseloste ja käyttöehdot.