Arvonta: Voita 4000€ arvoinen keittiöuudistus!

Keittiösuunnittelu Vehmaa

Keittiösuunnittelu paikkakunnalla Vehmaa onnistuu vaivattomasti.

Keittiösuunnittelu Vehmaa

Onko sinulla keittiön ilmeen uudistus mielessä, mutta et tiedä mistä aloittaa? Jotta keittiön suunnittelu ja itse remontti onnistuu ilman suurempia ongelmia, kannattaa huomioida nämä kohdat ennen toimeen ryhtymistä.

1. Varaa alun suunnitteluun ja ideointiin aikaa

Alun suunnitteluun ja oman unelmakeittiön ideointiin kannattaa käyttää reilusti aikaa ennen varsinaisten päätösten tekemistä. Mieti esimerkiksi seuraavien kysymysten kautta, mitä kaipaat keittiöltä:

 • Minkälaisia ominaisuuksia kaipaan keittiööni?
 • Haluanko keittiökaapistoihin mekanismeja vai riittääkö pelkät hyllyt?
 • Minkälainen keittiö miellyttää minua?

2. Budjetoi järkevästi – ota selvää materiaaleista ja kustannuksista

Keittiössä käytettävien materiaalien kustannuksissa on usein paljon eroja. Luonnonmateriaalit, kuten massiivipuu ja kivi, ovat yleensä hintavampia kuin esimerkiksi laminaattitasot.

Kaapistoissa käytettävät vedettävät laatikot ja erilaiset mekanismit nostavat materiaalikustannuksia. Tästäkin syystä alkuvaiheessa tehty ”mikä on tarpeellista minulle” -pohdinta auttaa hahmottamaan keittiösi kokonaisbudjetin.

3. Tarkista tarvitaanko remonttia varten erillisiä lupia

Onko keittiöön suunnitteilla isompikin remontti, jossa joudutaan purkamaan osia keittiöstä? Varmista silloin, tarvitaanko esimerkiksi taloyhtiöltä erillisiä lupia tai valvontaa remonttia varten. Voit myös varmistaa asian keittiösuunnittelun ammattilaiselta yhteydenoton yhteydessä.

4. Toteuta keittiöunelmasi ammattilaisen avulla

Kun olet tehnyt keittiön suunnittelun ja ideoinnin huolella, seuraava askel on ottaa yhteys keittiösuunnittelun ammattilaiseen. Ammattilaisen kanssa toteutat visiosi ja saat tarkemman arvion keittiöremontin budjetista. Mitä vähemmän rakenteita puretaan, sen vähemmän kustannuksia keittiöremontti aiheuttaa.

Tilaa keittiösuunnittelu kotiisi tai etäsuunnittelu paikkakunnalla Vehmaa

1) Keittiösuunnittelu kotona kaikkialla Suomessa

Käynnin aikana keittiösuunnittelija kuuntelee toiveesi, arvioi keittiösi kunnon ja kertoo näkemyksensä keittiön uusimisesta.

Suunnittelun aikana saat:

 • tietää, mitä vanhasta keittiöstäsi voi säilyttää ja mitkä osat olisi aika uusia
 • ehdotuksia uusille säilytysratkaisuille ja arjen askareita helpottaville mekanismeille
 • tyylivinkkejä ja ideoita keittiön suunnitteluun
 • tarjouksen uudesta Elega Keittiöstä.

2) Varaa etätapaaminen

Voit varata keittiön suunnittelun etänä. Sovimme kanssasi sinulle sopivimman etätapaamistavan (puhelu, whatsapp-puhelu tai etäyhteysohjelma) sekä ohjeistamme sinut valmistautumaan ennen etätapaamista.

Etäsuunnittelussa käydään läpi toiveesi uudesta keittiöstä sekä mahdollisuudet hyödyntää vanhan keittiösi runkoja. Suunnittelijamme laatii sinulle ehdotuksen uudistetusta keittiöstä sekä tekee ehdotuksen keittiön uudistamiseta.

  Jätä tietosi, niin otamme sinuun yhteyttä löytääksemme sinulle sopivan ajan.

  Keskustelun aihe

  KeittiöKylpyhuoneSäilytysjärjestelmät

  Tapaamistyyppi  Elegan tietosuojakäytäntö

  Lomake on suojattu roskapostin estämiseksi Googlen reCAPTCHA-palvelulla, johon liittyy palvelun tietosuojaseloste ja käyttöehdot.