Broilertilalle uusi kantrikeittiö
Eija ja Esa Knuuttila Nurmosta olivat jo päättäneet, että heidän keittiönsä uudistetaan, kunhan perheen tilan uusi broilerkasvattamo valmistuu. Aivan sattumalta Elegan edustaja Leila Saranpää otti yhteyttä viikko hankkeen valmistumisen jälkeen.
Elegan keittiösuunnitelma tehdään aina asiakkaan kotona paikan päällä, jolloin kaikki erikoistarpeet saadaan huomioitua hyvin. Knuuttiloilla tämä tarkoitti mm. sitä, että Eijan huutokaupoista ja kirppareilta löytämille kannuille ja kulhoille tehtiin arvoisensa paikka erikoismitoitettujen kaappien päälle. Lisäksi ikkunan vuoksi alemmaksi lasketun työtason alle sijoitettiin kätevät, kalustepyörillä liikkuvat kaapistot, jotka toimivat apupöytinä ruuanlaitossa ja tarjoilussa.
Keittiöön valittiin Elegan mallistosta ´kantrityyppiset´, oljenkeltaiset ovet, jotka varustettiin perinnevetimillä ja osa lyijylasilla. Vaimennetut, täysin ulostulevat laatikostot korvasivat aikaisempia kaappeja. Eteisen naulakot muutettiin Elega Säilyköiksi kirsikanväristen reikälevy- ja pronssipeililiukuovien taakse. Keittiön toimivuutta parannettiin lukuisilla apuvälineillä.
Knuuttilat olivat toteuttaneet aikaisemmin useita keittiöprojekteja omin voimin. Nytkin Esa poikineen purki vanhat kalusteet ja remontoi keittiötilan pinnat. Puualaa opiskeleva perheen kuopus Juha-Matti suoritti lomamatkan takia väliin jääneen opintoviikon käytännön työssä kotioloissa. Vanhat kaapistot hyödynnettiin broilerkasvattamon sosiaalitiloissa.
Elega Oy:n asentaja Kauko Rasivirta asensi ison keittiön kalusteet lisälaitteineen poikansa Jounin avustuksella kahdessa päivässä.
Asiakkaat: Eija ja Esa Knuuttila
Edustaja: Leila Saranpää
Asentaja: Kauko Rasivirta