Kuvassa vasemmalta oikealle: Elias Kivilompolo, Pauli Niinikoski, Topias Kivilompolo, Mikko Törmälä, Aleksi Juojärvi ja Kaj Pellinen.

Elegan 30-vuotisjuhlavuosi on osoittautunut merkitykselliseksi vuodeksi. Toiminta on juhlavuoden aikana kasvanut edellisvuosista ja marraskuusta alkaen yrityksen tulevaa kasvua luotsaa uusi yrittäjätiimi.

Elegan omistuspohja uudistuu 29.11. Uusi yrittäjätiimi muodostuu Elegan avaintyöntekijöistä:

Aleksi Juojärvi, aluemyyntijohtaja
Elias Kivilompolo, myyntipäällikkö
Kaj Pellinen, talouspäällikkö
Mikko Törmälä, tehdaspäällikkö
Topias Kivilompolo, myyntikouluttaja

Yrittäjätiimin jäsenillä on useamman vuoden tausta Elegalla työskentelystä ja he jatkavat nykyisissä tehtävissään.

– Olen tykännyt tehdä töitä Elegalla jo 7 vuotta, ja toivottavasti on vielä useita vuosia edessä. Haluan olla entistä vahvemmin mukana kehittämässä Elegan toimintaa.

– Uusi yrittäjätiimi on mahtava tapa lähestyä muutosta ja vahvistaa kasvutavoitteitamme, kommentoi aluemyyntijohtajana toimiva Aleksi Juojärvi uusia nimityksiä.

Topias Kivilompolon tehtävänkuva laajenee 29.11. alkaen myyntikoulutuksen kehitystehtäviin. Pauli Niinikoski jatkaa toimitusjohtajan tehtävässään sekä osakkaana yhdessä yrittäjätiimin jäsenten rinnalla.

Elegan toimivasta konseptista pidetään kiinni

Uudella yrittäjätiimillä on tärkeä viesti elegalaisille ja Elegan asiakkaille:

Pidämme kiinni Elegan tavasta tehdä keittiön ja kodin uudistus kestävällä tavalla.

Tämä tarkoittaa sitä, että omistajamuutokset eivät aiheuta Elegan toiminnassa muita muutoksia. Toiminta jatkuu entisellään; työtehtävät jatkuvat normaalisti, tehdas jatkaa toimintaansa Haapajärvellä, tehdyt tilaukset ja sopimukset säilyvät entisellään. Uusi johto pitää kiinni Elegan toimivasta konseptista.

Omistajamuutoksilla halutaan vahvistaa Elegan tulevaisuuden toimintaa sekä visiota olla Pohjoismaiden suosituin tapa uudistaa keittiön ilme asiakkaille helpoimmalla palvelumallilla.

– Kaikilla omistajilla on aito intohimo kehittää Elegaa ja viedä toimintaa kannattavasti eteenpäin, kertoo Aleksi.

Elega on alansa edelläkävijä

Elega on kulkenut pitkän matkan keittiövalmistajana ja kartuttanut vahvaa kokemusta alalta. Suomessa valmistettuja kaapinovia tapaa nykyään yhä harvemmin.

Kotimaisesta tuotannosta ja yrityksen 100 % suomalaisesta omistajapohjasta on merkkinä Avainlippu-tunnus. Avainlippu on Elegalle ylpeyden aihe ja asia, josta yritys haluaa pitää kiinni.

Elegan omaperäinen ja kestävämpi konsepti on saanut vahvan jalansijan suomalaisten kuluttajien keskuudessa. Se näkyy toiminnassa niin kysynnän kasvuna kuin asiakastyytyväisyyden vahvistumisessakin.

Elegan hallitukseen uusia nimityksiä

Toimintaan on tullut uutena sijoittajaomistajana mukaan Tyyli Growth Oy. Jaakko Niskanen aloittaa uutena jäsenenä Elegan hallituksessa. Hallituksessa jatkavat vanhoina jäseninä Jari Hakulinen, Pia Pursiainen, Erkka Westerlund sekä puheenjohtaja Jyrki Niinikoski.

– Haluamme kiittää menestyksekkäistä vuosista Elegan asiakkaita, henkilökuntaa ja yhteistyökumppaneita. Olemme löytäneet toiminnallemme oikean suunnan ja olemme varmoja, että tästä on hyvä jatkaa, toimitusjohtaja Pauli Niinikoski summaa.

Heräsikö sinulle kysyttävää aiheesta? Ota rohkeasti yhteyttä yrittäjätiimin jäseniin tai hallituksen jäseniin.

Yrittäjätiimin yhteystiedot
sähköposti etunimi.sukunimi@elega.fi

Aleksi Juojärvi, 050 574 8301
Elias Kivilompolo, 040 642 5653
Kaj Pellinen, 040 129 3200
Mikko Törmälä, 050 317 3906
Pauli Niinikoski, 040 016 9500
Topias Kivilompolo, 040 642 5654

Hallituksen jäsenten yhteystiedot

Erkka Westerlund, erkka.westerlund(a)lepoaika.fi
Jaakko Niskanen, jaakko.niskanen(a)3j.fi
Jari Hakulinen, jari(a)dayroll.fi
Jyrki Niinikoski, jyrki.niinikoski(a)elega.fi
Pia Pursiainen, pia(a)piapursiainen.fi