Vietimme tammikuussa ilontäyteistä kick off-tapahtumaa kylpylähotelli Peurungassa, jossa palkittiin vuoden työntekijöitä, juhlittiin onnistumisia, oteltiin sählyssä sekä avattiin uusi innostava vuosi.

Kahden päivän tapahtuma potkaistiin käyntiin Toimitusjohtaja Pauli Niinikosken puheella sekä lounaalla. Tämän jälkeen päästettiin Liiketoimintapäällikkö Mikko Törmälä vauhtiin ja hän kertoi tulevista tuotteista sekä Elegan omasta Haapajärven tehtaasta.

Elegan tuotevalikoimat ovat jatkuvassa kehityksessä, jotta voimme tarjota asiakkaillemme parhaita mahdollisia tuotteita. Valmistamme keittiökalusteet mittatilaustyönä omassa tehtaassamme Haapajärvellä. Tehtaamme työllistää noin 20 henkilöä.

Onnellinen työntekijä on hymyilevän työyhteisön perusta

Elegalle on tärkeää, että jokainen työntekijämme viihtyy työssään ja työilmapiiri on hyvä. Jokaisesta työntekijästä kumpuaa motivaatio ja henkinen hyvinvointi. Näin saadaan pitkäaikainen ja hyvä tiimipelaaja yritykseen.

Teemaan sopien Harri Gustafsberg piti esityksen tapahtumassa aiheesta “Mielen taidot ja henkiset voimavarat.”

Elega palkitsi vuoden työntekijät

Huippujoukkueemme ei pärjäisi ilman loistavia keittiösuunnittelijoita/myyntiedustajia, taitavia asentajia, tarkkasilmäisiä mittamiehiä ja ammattitaitoista tuotannon henkilökuntaa.

Työntekijämme ovat tehneet kovasti töitä luodakseen asiakkaillemme heidän unelmiensa keittiöitä ja vuoden parhaimmat haluttiin nostaa valokeilaan yhteisessä tapahtumassa. Kick off- tapahtumassa palkittiin vuoden asentaja, vuoden mittamies, sekä top5 parhaat myyjät.

Vuoden asentajaksi valittiin Elegan pohjoisen pisteistä Ilkka Oikarinen ja etelästä Joona Höyhtyä. Vuoden mittamieheksi valittiin Tapio Lahtinen. Vuoden myyjät ovat Sofia Kivilompolo, Joni Ranua, Markus Mikkolanaho, Janika Männikkö sekä Ari Kivilompolo.

Elega on perustettu vuonna 1991 ja yrityksessämme on työskennellyt monia huipputyöntekijöitä. Työurat Elegalla ovat pitkiä ja hyvistä työntekijöistä haluammekin pitää kiinni ja tarjota heille parhaan mahdollisen työpaikan.

Huikean 20 vuoden uran tehnyt Suunnittelija/myyntiedustaja Matti Kiviniemi palkittiin upeasta työstä ja hänet päästettiin ansaitulle eläkkeelle.

Ensimmäisen päivän juhlinnat huipentuivat illalliseen sekä taikuri Miikka Pelkosen esityksiin.

Leikkimielistä kilpailua ja iloista aktiivisuutta

Kick off-tapahtuman toinen päivä oli täynnä aktiviteetteja sekä todellista kilpailun huumaa, sillä ohjelmassa oli yrityksen sisäinen sählyottelu, jossa etelä ja pohjoinen ottivat mittaa toisistaan.

Tämän lisäksi päivästä nautittiin jousiammunnan ja keilauksen voimin. Päivä päätettiin rentouttavaan kylpylään sekä herkulliseen lounaaseen.

Työntekijämme ovat yrityksemme kantava voima

Rennossa työyhteisössämme teemme huippulaatuista työtä ja puhallamme yhteen hiileen, tuemme toisiamme ja viihdymme. Nämä ovat yrityksemme toiminnan kulmakiviä, joiden avulla pidämme huolen siitä, että jokainen työntekijä viihtyy meillä.

Liity Elegan huipputiimiin!