Elega uudisti Jasmin Muurisen keittiön vuosi sitten ja nyt oli aika uudistaa myös makuuhuoneen kaapistot. Kaapistot sopivat yhteen muun asunnon tyylin kanssa, sekä tilaa ja käytännöllisyyttä saatiin entiseen verrattuna paljon enemmän. Jasmin kertoo vieraskynä blogissa, miten uudistus sujui ja miltä makuuhuone nyt tuntuu.

Lue lisää Jasmin Muurisen keittiöuudistuksesta!

”Nyt koti tuntuu valmiilta!”

En ollut edes ymmärtänyt, miten suuri ero vanhalla vaatekaapilla oli makuuhuoneemme viihtyvyyteen, sekä käytännöllisyydeltään että visuaalisuudeltaan. Kun muutimme muutama vuosi sitten asuntoomme, silmäni osuivat vain keittiöön ja sen päivitystarpeeseen. Elegan avulla keittiön päivitys sujui ja uuden, kauniin ja toiminnallisen keittiön myötä vanha vaatekaappi alkoi näyttää juurikin siltä, vanhalta, rikkinäiseltä ja huonetta pienentävältä.

Elegan Aleksi tuli kaavailemaan kanssamme, miltä uusi kaappi voisi heidän toimittamanaan näyttää. Jo siinä vaiheessa tiesimme, että uudistus tulisi olemaan huoneen tunnelmaan valtava. Tapansa mukaan Elega hoiti homman yhdessä päivässä ja ihailimme hämmästyksissä silmiemme edessä muuttuvaa makuuhuonetta.

Nyt sänkymme ympärillä on keittiön kanssa yhteensopiva kalusteseinä, joka muutti koko huoneen tunnelman täysin. Samalla saimme lisää säilytystilaa niin vaatteille kuin harvemmin käytettäville peitoille ja muille kausivaatteille.

Lataa Elegan säilytysratkaisujen katalogi

Nyt koti tuntuu valmiilta ja klassisesti ainut ajatus on, että olisimmepa päivittäneet kaapit aiemmin.

Keittiöunelmista toteutukseen

Onko sinulla mielessä unelmiesi keittiö, mutta et tiedä, miten edetä toteutuksessa? Ota yhteyttä niin tehdään suunnitelma unelman toteutuksesta!

Tilaa keittiösuunnittelu kotiisi