Harmaa on valittu tämän vuoden väriksi, joten ei ihme, jos väritystä näkyy enemmän kaikenlaisissa keittiöissä. Lisäksi luonnolliset värit, kuten beige on noussut harmaan rinnalle yhtenä varteenotettavana vaihtoehtona keittiön värityksessä.

Listasimme seuraavaksi Elegan keittiötrendit vuodelle 2021!

Kaapinovissa hempeän harmaata

Harmaan hurmaavat sävyt ovat vieneet jalansijaa perinteiseltä valkoiselta keittiöltä, ja yhä useammin sosiaalisessa mediassa kohtaa nykyään harmaan keittiön. Harmaa ei ole enää mikään nukkavieru väritys keittiössä vaan moderni vaihtoehto perinteiselle valkoiselle tai tummanpuhuvalle mustalle keittiölle.

Erityisesti pastellimaiset sävyt ja hempeän harmaa nousevat suosioon keittiön kaapinovissa.

Kaapinovissa nähdään yhä enemmän erilaisia kuviointeja, kuten syvennyksiä. Tämä tuo keittiöön mukavaa vaihtelua pelkkien tasaisten pintojen sijaan.

Harmaa

Harmaa

Vaniljainen beige rauhoittaa tilan

Harmaan ohella erilaiset beigen sävyt ovat nousseet kohinalla viime vuosina keittiötrendien kärkeen. Erityisesti beigen ja harmaan yhdistelmää nähdään niin sisustuksessa kuin kaapinovissa.

Vanijainen beige luo keittiöön pehmeyttä ja syvyyttä, jota ei täysin perinteisillä värityksillä saa aikaan. Beige on värinä rauhoittava ja toimii keittiössä erinomaisesti. Keittiöön saa luonnollisella beigen sävyllä luotua mukavan kotoisan tunnelman.

Erityisesti näin etätyön kulta-aikana vaniljainen sävy on oiva valinta keittiön kaapinoviin. Työpisteen sijoittuessa usein keittiön yhteyteen, työskentelytilaan saa rauhanomaisen tunnelman kyseisellä sävyllä. Kaverikseen beige voi kaivata väripilkkuja esimerkiksi tasoissa tai muussa sisustuksessa.

Vanilja

Vanilja

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Keittiötasojen ja välitilan värit

Hempeän harmaiden kaapinovien kaveriksi sopii erinomaisesti erilaisia kuvioita sisältävät tasot ja välitilat. Marmori- tai betonikuvioidut harmaat tasovaihtoehdot ovat erityisen suosittuja.

   

Tässä keittiössä on käytetty tasomateriaalina Livornon marmori -laminaattia. Voit lukea lisää Hellapoliisin keittiön toteutuksesta täältä!

Hennon harmaat ovet sekä tumma taso vaativat kaverikseen betonimaista elävyyttä. Betonikuvioinen laminaatti sopii kauniisti keittiön välitilaan.

   

Tässä esimerkkikeittiössä välitilan materiaaliksi valikoitui Betoni 3447EM -laminaatti.

Entistä laadukkaammat ja käytännöllisemmät keittiöaltaat

Laadukkaat komposiittialtaat ovat nousseet keittiöiden kiintopisteiksi. Komposiittiallas on erittäin kestävä ja se sopii niin pieneen kuin suurempaankin keittiöön. Elegan mallistosta löydät altaan valkoisen ja mustan lisäksi nyt myös harmaana.

Elegan mallistossa olevat Tectonite-komposiittialtat omaavat ainutlaatuisen pintarakenteen, joka muistuttaa ulkonäöltään graniittia. Vaikka tektonite on materiaalina kevyt, se kestää erityisen hyvin iskuja ja kolhuja muihin vastaaviin materiaaleihin verrattaessa.

Helppokäyttöisyys kuuluu myös tektonite-altaan ominiaisuuksiin. Altaan pinnoite suojaa bakteereilta ja tahrojen pinttymistä, ja pinnat ovat näin helppo pyyhkiä kostutetulla liinalla ja miedolla pesuaineella.

Haaveiletko uudesta keittiöstä? Tilaa keittiösuunnittelu niin toteutamme keittiöunelmasi yhdessä!

Tilaa keittiösuunnittelu kotiisi

Elega - Huomioi nämä 3 yleistä asiaa, kun uusit keittiösi!

Lataa maksuton käsikirja onnistuneeseen keittiöremonttiin

Oppaasta löydät vastaukset, mitkä 3 yleistä asiaa tulee huomioida, kun uusit keittiösi.

Lataa opas